Midnight

Asså imorn ska jag ut till stranden igen, har lovat mig själv att bygga på brännan ännu lite mera :) så fan om det blir dåligt väder asså! Men tänkte att på sommaren ska man njuta, och eftersom jag åker iväg snart så tänker jag njuta tillsammans med mina närmsta vänner den veckan som är kvar ;)

MIDDAG

Halloo. Bjöd på middag idag. Alle hampus och mathilda kom hit och vi åt tacos :) härligthärligt :) spenderat dagen på domsand (: härligthärligt! :)

BIKINILINJE! - nästan...

Aa nu har jag íallafall solat litegrann - ett par dagar sisådär. Och man beundrar ju verkligen dom som redan har blivit chokladbruna... känns bara en aning fejkat ;) Men men , jag kommer väl till det stadiet med snart efter italienresan (som tyvärr bara hinner uppnå 10 dagar...) läängtar! :) Träningen med laget började i måndags. Jätte skönt att den är igång nu! Tränade igår och sprang idag - vilken hurtbulle man börjar bli :)

A DAY OFF

Nej, idag blev det inte stranden. Kände mig supertrött så jag skippade det. - förlåt alle men jag orkade bara inte <3 Efter att ha spenderat typ varjedag sen sommarlovet började med mina allra härligaste vänner så tror jag faktiskt att vi behövde en liten paus - bara för en dag eller så... :) Men imorgon ska jag försöka ta mitt förnuft till fånga och faktiskt rentav släpa mig ner till domsand. Just imagine! Hoppas vädret blir som tänkt.

Istället för att bara sitta och glo och tycka synd om mig själv på grund av min egen trötthet så bestämde jag mig för att ta springrundan idag igen. För att köra helt slut på mig själv.  Så på med skorna och ut! Men hjälp vad jag ångrade mig efter typ halva vägen när svetten inte tycktes ta slut. Så varmt! Men jag jobbade på ändå och sitter här nu efteråt och är stolt över mig själv som tog slut på dom allra sista krafterna. Nu återstår bara en kopp te och en film, sen ska jag faktiskt vila upp mig tills imorgon! Då blir det full fart!


MAN VISTAS I DOMSAND PÅ SOMMMMARN - thats all you need to know

alexandra efter typ 3 timmars solande




jag med solsting efter typ 3 timmars solande

Japp...

...ska in till stan en stund nu med alle, kände att jag behövde vila från stranden idag - mot min vilja. Men måste köpa ny bikini och en väska för småprylar... så vi ses när jag har handlat klart ;)

SOMMARSVERIGE

Hej på er. Fint väder nu igen. Passade på att dra till domsand och bada. Så skönt vare. Men som vanligt - med våran otur - drev det förbi ett enormt moln just som man lagt sig tillrätta och knäppt upp bikinibandet på ryggen... yessss... Men det försvann så småningom och jag och mathilda stekte på som vanligt ^^ Hyfsat varmt i vättern med. Alltid härligt ;)

save the day
Jessica


söndag morgon, dag, kväll

Okej, jag hatar sveriges sommarväder. MEN idag var det fint. Riktigt fint. Solade med alle och mathilda och blev nedstänkt med vatten samtidigt som jag hoppade studsmatta och stukade till foten och blev dränkt i isbitar - det ni. Juste , en ENORM geting på tre centimeter (överdriver inte) bosatte sig i vårat hus. (: yey. Någonting annat intressant jag har att berätta - nej. Jo , ät inte på milano gott folk! Han är inte bra den killen, inte bra. och herregud dom hade DAMMIGA  TALLRIKAR SOM STOD FRAMME SOM DOM ANVÄNDE TILL "lunchserveringen" OCH VI SOM BARA VILLE HA EN TALLRIK ATT ÄTA PÅ FICK NÖJA OSS MED ASSIETTER!  yey. hjälp vilken daaag (a)   vill avsluta med att vissa personer är mer gay än andra och that's the fact! 

save the day
Jessica

.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAUHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHaahahahAHAHAHAHAHA


Midsommar

hej sötnosar! jag sitter fortfarande på landet hos mormor och morfar och längtar hem... mamma och pappa krokar på husvagnen och snaaart ska vi åka. på midsommar hände ingenting speciellt, umgicks med sofia och spelade poker (-.-') med min söte kusin Johan och min bror Jonas. Härligt värre...!  Saknar livet därhemma! Men vi ses snart! Ska bara stå ut med ett par mil i baksätet först...

ha det så bra
Jesss

LANDET

Sitter här med sofia på landet och ser ut genom fönstret - regn, moln, trist! Vaknade tidigt idag och började dagen med att åka till Ludvika och köpa en ny husvagn och den kommer garanterat bli suveränt jätte jätte bra! På lördag drar jag hemåt igen och förväntar mig faktiskt lite bättre väder... Och juste, om det finns någon som bär med sig ett par tips på någonting man göra av ett tomt rum så är ni varmt välkommna att lämna förslag!

Ta hand om dig
Jesss'

Onsdag, japp!

Så , har fixat en nyare design och jag hoppas och ber att den inte blir tråkig om två timmar för jag ORKAR inte fixa mera just nu! ^^ så lev med det! (: Senare idag ska jag mysa med mathilda och alexandra (!) och så blir det 4 timmars bilresa på eftermiddagen... (y) yeeey!  Men till och börja med vill jag hylla TE! Å det är gottttt. (: provade en ny smak på Napoleons i helgen, smultron smak, lägg det namnet på minnet! (;


LJUVA TISDAG

Minnen kommer tillbaka igen nu på sommaren. Men dom river inte upp någonting, dom bara finns där och berättar hur det var. Det är härligt kittlande (:  Ska till mormor och morfar och fira midsommar, drar iväg på torsdag. DET ÄR VARMT IDAG! :D


motion

Idag blir det ut och motionera.  Ska springa halvmilen och köra styrkepass efteråt. Efter det måste man ju fylla på och då blir det väl förmodligen frukost med havregrynsgröt och tvp grova mackor med min favoritsallad på. (: härliga måndag!


LÖRDAGKVÄLL!

IN THE AYER!
haha, igår var så kul! :D i think we are perfect asså! tror inte att någon har så kul som jag har med mina vänner! haha, vaknade mitt i natten av att "människan" (alle) drömmer att hon skrattar... vilket hon bara MÅSTE visa för mig och gubb-skrattar mitt i natten! -.-  omgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomgomg
fan va ja älskar dig alle (: ♥

hemmakväll  <3

Sista Veckan

Hej på er, var ett par dagar sen sist. men ni vet ju att jag tycker om er iallafall :) Vill börja med att säga grattis till min underbara bff Alexandra som lyckades med alla rätt på matteprovet! hugehappyface ( L ) det var du stort värd!

mycket har hänt idag - trots allt - jag blev erbjuden att sjunga på lärarnas personalfest - så sent som i fredags, så hej att det var brådis. Så jag och linnea plockade ut våra mest spelade låtar och Mathilda hakade på och utförde en sjukt fin dans bakom oss (improvisation!) Även Viktor hoppade på med basen! Så det blev tillslut jätte bra, stor succe bland alla våra kära lärare :)   i helgen drar jag på släktfest och sen ska jag försöka fundera på hur jag ska göra med min fina säng som för tillfället är kaputt. eftersom att ena benet gick av i helgen så sover jag på min säng, men PÅ golvet - utan ben (y) härligt...

ta hand om er.  <3


FREDAG!

you cant take away the happiness


att bryta sig loss

Olika stunder i livet märker man att vänner går en annan väg. Många skiljer sig ifrån en och bryter banden man tidigare haft. Jag vet om hur svårt det är när man inte riktigt har koll på vilka man verkligen kan lita på och vilka man ska akta sig för. Det kan vara så svårt att känna av hur omgivningen är och beter sig när man själv är i obalans. Jag själv hade min "offperiod" i sexan, och det var väl på ett sätt bra att det kom då, och inte nu. Men nu i efterhand ser man tillbaka på det, och hör kompisar berätta hur dom upplevde mig då. Det är nästan så att man skrattar åt sig själv och sina egna dumheter. Men vem hade jag varit om jag inte hade gått igenom det. Vem kan utvecklas som människa själv utan att göra ett genombrott? Tänkvärt.

Jag önskar alla som känner nu , som jag gjorde då, ett stort lycka till.
Och mitt råd är , fight for it!
Kram,   jesss

TISDAG 2/6

Idag = inget liv
usch, nej jag hatar tisdagar, :oo speciellt denna tisdagen,
usch vilken dag. haha började med att vakna på morgonen
och känna den härliga träningsverken som lyckats sprida sig
i vaden! YESS! VA KUL! översättning: handikappad resten av dagen... 

men du är snyggg, det vet du fan! ;) lördag blir det fest (Y) äntligen! ;) 
såå lets kick some assss  -  jesss'

ännu en dag

Och haha , nu har jag gjort uppdatering för resten av året känns det som ^ nej , men i sommar ska det bli mycket uppdaterande och tänkte berätta om allt jag är med om. Sen hur kul det är för er att följa det och läsa det får vi ju se då. Men jag sa aldrig att ni var tvugna att läsa, men självklart är det ju typ det som detta går ut på. så jag tyckeer om er som läser detta! :)

Konfirmationen i helgen bestod av att tjocka släkten hälsade på och jag stod där i kyrkan som ett fån och försökte sjunga "det vackraste" haha, sicket skämt. men nu är ju konfaskiten över - luckylucky - whatever , man har förändrats på ett bra sätt och hittat sig själv bättre. Believe it or not. Men thats the way it is. Avslutar med att jag längtar efter en ny husvagn att softa omkring i överallt och stort utrymme. Sen längtar jag efter att få semestra med alle och mathilda, för det skulle banne mig bara vara så sjukt underbart :) Sen är det bara att face the facts och komma ihåg att sommarlovet inte har börjat ännu.

HAPPYFACE ;* , ta hand om dig. 
Jessss' 

Tisdag 2/6

Känner för att tänka på SOMMARRLOOVET en liten stund och det är på grund av att solen har skint hela gårdagen här i Jönköping (: Har verkligen solat störredelen av tiden igår. Sen blev det iväg till stan för att träna innomhus med damlaget (: suverääääääänt jobbigt asså sån där träning tar livet av en , fast det är sjukt härligt när man kommer hem och sitter i sängen som jag gör nu och tänker att hjälp vad duktig jag var nu som tog i så att svetten lackade ordentligt. NU - återigen - ska det bli fettförbränning (A)

aa mitt sommarlov ser ut ungefär såhär, 
1 vecka i Prag
1 vecka i Italien
1 vecka hos mormor och morfar
2 veckor med sofia
RESTEN med M och A i sverige 

jag älskar sommmmmar! 
happyface :* , ta hand om dig 
Jesssss'  

Måndag 1/6

HUHUHU! Jag dör! Jag vill bara spy på lärare ibland! Usch, klagar på att DOM har mycket prov att rätta, men vafan ,  jag har mycket prov att göra ? snacka om att baktala sig själv (?) idiot.

aja , hur många dagar är det kvar nu egentligen ? ungefär en vecka ?   Åså blir det att festa till det på lördag :) min festdag :G aa, detta ska bli fettkul!

HAPPYFACE :*  , ta hand om dig
Jessss'
 

RSS 2.0