DU ÄR SÅ VACKER



VI TROR ATT VI ÄR TRÖTTA NU


Åååååh såg just ett klipp på youtube som fick mig att aldrig mer vilja äta i hela mitt liv! FYYY FAAAN VAD ÄCKLIGT! En typ megafinne som - aaaaah jag kan inte ens tänka på det - usch vad vidrigt!!! 

En go träning, ett härligt övningskörarpass, två små baguetter och nu S Ä N G E N och en bok. Underbara är livets ting. Imorgon kör vi ännu en helvetesdag. 8-18 here we go...
Godnatt!

En liten, jobbig känsla...



MAMMA ÄR NÄSTAN NÖJD


Plockade iordning saker och ting på mitt rum igår, lite för att mamma skulle bli glad över att få tillbaka backen med rena kläder i (som jag inte har lagt in i garderoben på typ en vecka), men också för att jag skulle kunna bo här inne. Är det nåt jag är svindålig på så är det väl att hålla iordning på alla kläder... Men man kan iallafall andas här.

Från det att jag vaknade imorse har jag bara ätit frukost och sammanställt anteckningar och sånt inför ett seminarium i sjöekologi som vi har på onsdag. BETAR AV ALL BIOLOGI OCH BRYR MIG MER OM DOM GULA LÖVEN I TRÄDEN UTANFÖR FÖNSTRET. Snart ska vi äta lite här, Jonas och pappa är iväg på en hockeymatch i vadstena över dagen så det är bara vi kvinnor som är hemma idag. Avkopplande.
Har kommit på nu igen att det är nåt helt galet vilken skillnad det är på sommarlov och höst/vårtermin... ååååh!! Och värre blir det bara. Nästa vecka kör en period av fem veckor igång med prov minst en gång varje vecka. Det ska väl kännas att man går natur antar jag, så det är väl inte så mycket att klaga över.

Matchen igår slutade tyvärr med förlust 3-0, jag fick en smäll och var tvungen att kliva av och det blev galet rörigt i båset. Så kan det gå. Två träningar i veckan ska kanske kunna rätta till det som gick snett.

Vidare till böckerna... Pusshej.

DAGARNAS DAG - FREDAG


Min fina pappa och jag tog en sväng ut med bilen, med mig bakom ratten. Idag kändes det ganska så okej faktiskt, har börjat snappa upp lite hur det hela går till. Nu håller mamma på att städa utanför mitt rum, jag kanske borde hjälpa till? Ja, jag får nog göra det... Bra fredag - trots nästan tre timmars övertid i skolan och alldeles för mycket plugg att syssla med. Imorgon har vi seriepremiär!!! Känner hur tagget strömmar i blodet.

LIKA BRA SOM DET BRUKADE VA


Vi var awesome idag! 6-2 mot Färjestad, känns bra bra bra! Jag och Irma hade rätta tagget inne och bästa rösten att skrika med idag, tror det var därför det gick så bra! :D


Det där vardagsmyset...


Direkt när jag kom hem (klockan kvart i sju, efter att ha gått i skolan från åtta till typ kvart över sex) stod en fin portion caesarsallad och väntade på mig i kylen. Upp med maten, på med teven, going hockey, störd förlust. Nu är klockan bara tio och jag har en sovmorgon som väntar. Detta betyder en skön liten stund i mitt svala (!) rum med en bok, en tystnad och ett gosigt täcke. Idag förbjöd jag mig själv att ta upp böckerna, det var så rätt.
Nu säger jag godnatt, vi ses, ett litet ord på vägen -




SJU SORGER & ÅTTA BEDRÖVELSER, SÅ LÄNGESEN


Lite mosig i ben och arm och fingrar och huvud. Nu går jag till sängs med fina drömmar om framtiden. Puss.

MÅNDAGMORGON KOMMER ALDRIG SENARE ÄN VANLIGT


Vaknade för en stund sen av livets mardröm i en puls som inte kan vara hälsosam. Klockan är ungefär halv tio och jag känner mig faktiskt himla utvilad. Skolan idag börjar inte förns tio i ett - 12.50!! Så himla gött?! Läste nästan förresten nästan klart part 1 i boken jag har till onsdag. Känns så himla bra att jag för första gången faktiskt har läst allt jag ska läsa när det kommer till böcker på engelska... Den jag läser nu heter "The Hunger Games", den är faktiskt ganska bra hittills.
NU - frukost, läsning, duschen, bussen, skolan.

BRUSTNA HJÄRTANS HÖST


Ensamma dar, väldiga värld,
orden ekar i hennes röst.
Ingen sömn och inga svar.
Ingenting kvar mer
än
ett rostigt svärd,
som hugger och vrider
sig i ditt bröst.


NU NÄR DU ÄR BORTA BEHÖVER JAG ÄNGLAVAKT


Hela livet är kaos. Jag ser tillbaks och orden kommer bara inte fram för jag känner mig så himla fel. Så jävla otillräcklig och onödig. Så himla hemsk, jag blir nästan rädd för mig själv och mina tankar. Det är sommaren, det är sommaren som gör ont eftersom den inte är här längre. Det är saknaden och det är tomheten. Det är det förflutna som blåser upp som en vind och gör världen osynlig. Ibland är det bara jag och luften i mitt rum här som spelar roll, och ibland önskar jag att det fanns någonting mer. Jag står ju här och väntar på allting! Helt jävla öppen för allting! Se det då, se mig. Den fina tunna linjen skär igenom varje ljud här inne. En liten tunn tråd med ord som jag ska försöka ta fasta på, små ord som jag hoppas betyder nåt. Man slutar visst aldrig kämpa för det man vill ha. Och det man behöver. Och det man älskar.

DU BRUKADE LYSA UPP ALLA RUM DU GICK IGENOM


En söndag som denna är det fin musik som peppar mig där jag sitter som klistrad vid miniräknaren och kemiboken. Natur är som det är, men här är iallafall en awesome samling svenska låtar med fantastiska texter och melodier. Det piggar upp i det nyfunna höstmörkret.

Underbara Sverige - Jess
Lika vacker som svensk sommar, kusten, där vilar vårt andra jag.

INSTÄLLNING, TÅLAMOD, VÄNTAN, RESULTAT...



Nu äntligen är designen klar! Känns ganska bra, och jag är ganska nöjd efter en dags arbete. Nu måste jag nog plocka upp böckerna och ta tag i det andra livet också... Härligt det känns! Ikväll blir det Caesar Sallad hemma hos oss, ljuvligt! Imorgon har jag en svingo sovmorgon också, börjar tio i ett! Det betyder att jag kan ha en riktig dröm-morgon och göra en himla god frukost också!



SÖNDAG


Ja, här sitter jag och grejar med designen igen. Det är så himla konstigt, för när jag redigerar i stilmallen så syns det helt plötsligt inte när man uppdaterar sidan efter man har tryckt på spara. Då hör också till saken att det jag ändrat syns när jag istället trycker på förhandsgranska... Herregud.

THE ROAD TO A FRIEND'S HOUSE IS NEVER LONG



KRÅNGEL...

Designen strular, jag ha grejat i både stil- och kodmall och ingenting funkar trots att jag gör rätt... tekniken har sin gång! Ikväll har jag vistats i Habo kommun - igen. Kan man abdikera dit? Känns som att jag har gjort det för ett tag sen. Väl där fick jag också reda på att vårat matchprogram har kommit ut till hushållen där, det vill säga en massa bilder på oss spelare i herr och dam samt matcher och sånt. Positivt överraskad!
Här är en himla himla bra låt. Som vanligt är Vincent KUNG!
Vincent – The Moment I Met You

DEN DÄR JESSICA

Superfri, 17 år, lite fastbunden och vinnarskalle. Jag är lite som man är när man inte vet riktigt vart man ska i livet, men vet att man vill framåt. Uppvuxen på Jönköpings gator med HV71 i blodet. Här andas jag in fantastisk vänskap, idrottsupplevelser, salskrivningar, sommarnattsvindar, gitarrsträngar och lite kärlek. Jag blir lätt exalterad av låttexter och läser alltid sånt som inte står skrivet. För det mesta är jag himla glad, men blir - som alla andra som är som jag - ganska arg ibland. Hatar förluster och lever länge på vinster. Drömmer ofta om en Spanien-resa och solbränna. Tänkte att jag stannar här, för allting vill ni nog inte veta.


UR HÖGTALAREN


Här samlar jag mina favoriter, nyfunna låtar och spellistor. Här skriver jag om hur perfekt musik är och hur mycket det påverkar allt kaos i mitt liv. Detta kommer bli en känsloladdad kategori där lite av det djupa kommer komma fram.

SAKER VI GÖR

I den här kategorin kommer jag skriva lite om vad som pågår i mitt liv för tillfället,
vad jag och mina fantastiska vänner hittar på och en massa andra roliga saker.

LITE MYCKET I HUVUDET


I den här kategorin kommer jag skriva lite om vad som pågår i mitt huvud.
Detta inkluderar lite tankar och funderingar, drömmar och framtidsplaner.

LITE MYCKET I HUVUDET


I den här kategorin kommer jag skriva lite om vad som pågår i mitt huvud.
Detta inkluderar lite tankar och funderingar, drömmar och framtidsplaner.

Har aldrig haft nån känsla för vilken tid som är sent.

Längtar efter att komma ut och fota en massa. Förra året hade jag tanken på att ta lite höstbilder, men som allt annat så stannade det vid en tanke. Snart börjar det bli hög tid, för löven börjar nog falla när som helst. Det som känns jobbigt är att jag känner mig inte färdig med sommaren, inte redo att ta på mig jacka, vantar och halsduk. Det kommer bli en tung höst... Iallafall, jag håller på med en ny design och jag längtar tills jag blir klar med den, för jag är riktigt trött på den jag har nu. Den är under construction iallafall - så snart snart snart!

FREDAGSDANS MED L.W. ♥


Åh åh åh! Livet är på gååång! Idag inhandlade jag den fina halsduken jag såg för två veckor sen tillsammans med två stickade pannband - sweeet! Köpte också en ny mascara äntligen, så nu slipper jag ta från någon annan.
Idag är det iallafall FANTASTISK FREDAG igen! Det är som vanligt bara en sak som gäller då, Lars Winnerbäck. Du är en av musikens största genier.
Du säger väl till om jag ska gå, du säger till, eller följ mig till de gråa höga husen bakom järnvägsspåren. Om du vet vad du vill, om du vet, har du ingenting å hämta ingenting å hämta här.


FAGERHULT - ÖSTRA 19.45 HABO SPORTHALL




JAG VET EN VÄN SOM ÄR LIKA BLÅÖGD SOM JAG


- vi borde få det bra -

Det är såhär det ser ut en kväll som denna efter en "lång" dag i skolan, ett pass på friskis, en stund på mackmakeriet med frugan och en tripp till träningen: JAG är fastskruvad vid datorn utan en endaste anledning till att sitta här... känner för att tvätta mitt hår ordentligt, men det får vänta tills imorgonbitti. Såhär ser det alltså ut imorgon - jag går upp halv sex och lyssnar på en av mina alla favoritlistor ~ Lars Winnerbäck. Tänkte att jag skulle stoppa i mig lite frukost också för en gångs skull, går ju trots allt till tidigast halv sex... Sen får vi se vad dagen bjuder på, men det ska iallafall bli en tidig dusch! Nu är det dags för mig att chilla lite - plocka iordning på sängen så att jag kan gå och lägga mig. Vi vill ut i rymden, men stjärnorna finns här.

SNÖBLÅTT ÄR OCKSÅ EN FÄRG


För det första är jag trött på att det man gör alltid ska bli fel. Så himla trött på att inte kunna slappna av och låta saker ske utan att någonting går snett på vägen. Är det inte så? Ett kontrollfreak kan inte tappa kontrollen utan att någonting går helt fel. Blir fel. Allt. Fan också. Missförstå mig inte, jag är nästan lyckligast i Sverige för jag har nästan allt jag vill ha. Men inte riktigt allt. Skulle säkert utan problem räkna upp tusen saker som jag saknar och inte kommer att få. Det är så livet är, och vad skulle drivkraften vara om man redan hade allt serverat? Precis. Jag klagar inte, allt ska vara tufft annars blir det inte kul. Men jag önskar att även sånna som är funtade som jag kunde få släppa taget ibland och låta livet komma som det kommer utan att någon skulle behöva bli sårad för det. Läskigt och obehagligt...

Som ett hårt slag i magen, ett spelat parti.


Det är som att det fastnat i min hals, jag förstår inte vad som hänt. Det är helt jävla ofattbart och jag förstår inte hur vi ska kunna bli detsamma igen utan nummer 1 i mål. När jag tänker på hur ont det gör i mig kan jag inte ens föreställa mig hur ont det gör i hela hans familjs hjärtan. När man ser bilderna från deras brölopp i somras rinner tårarna lite till. Så otroligt vackra bilder och så otroligt mycket glädje. Hur lever man vidare efter att ha misst en person som var mer än ens eget liv?
Hårt gripen av den här händelsen och jag önskar verkligen all lycka till er som stod så nära och som blev kvar. Det är i dessa stunder man märker och uppskattar att man har varandra. Alla tankar är med er.
Idag börjar jag spela med öppna kort. Det finns inte tid att undanhålla känslor.

EN BLÅMÅLAD SAGA AV HIMMEL OCH HAV


Det blir aldrig vinter här. Jag är fortfarande varm. Vi hittar nåt att dansa med.

Litar till ett ord som aldrig sagts, men det är tanken som räknas. Ta min hand, jag följer dig vi ska åt samma håll. Vi är konstnärer, dom bästa i sitt slag. Trotts sommaren så är det höst på min planet och jag kanske borde åka utomlands. Som jag tänker bort det där halsbandet. Du ska veta det. Dom beslagtog hans sista ägodel, okej stan är lugn nu. Jag är det sista du äger. Den sista som finns hos dig. Jag är det allra sista du minns. Jag kriminaliserar det du gjort. Håll inte hårt i mig. Håll inte hårt i mig.

F-F-F-F-FRIDAY!


Idag är det äntligen dags för fredagsmys! kom just på hur sjukt mycket disk jag har i mitt rum så där får jag börja helt enkelt. Dags att göra fint här hemma och sen njuta av det fina sommarvädret dagen har att bjuda på.

 


 

Imorgon kör vi teambuilding på vidablick med laget! Nu kör även serien snart igång brudar! Livet! Bilden är från min första match i Fagerhults röda hemmatröja. Fina grejer det.

FÖR DU HAR GJORT JÖNKÖPING, VÅRAN STAD, HÅVEBLÅ, VÅRAT LAG TILL DET VI ÄR IDAG.


I sorg, tomhet, smärta och saknad är flaggorna hissade på halv stång idag. Det är helt obeskrivligt. För mig var och är du odödlig och kommer nog alltid att vara det. Du ska veta det att det är SÅ många HV hjärtan som gick i kras igår efter detta ofattbara besked. Så många småpojksmålvakter miste sin stora förebild igår eftermiddag. Född i håve tröjan som man är så har det alltid varit en självklarhet med dig i laget och i buren. Ingenting kan nog någonsin leva upp till känslan där man, från ståplats, i kör med hela Kinnarps Arena skrikit "LIV" tätt efter speakerns "Och i mål, nummer 1, Steeeeefaaaan...". Du är i alla lägen Jönköpings oförglömlige hjälte.

Mina tankar och omtankar går till familjen, släkten och vännerna. Även killarna i HV71, samt de omkomna i Lokomotiv Yaroslavl. Ni har haft glädjen att ha lärt känna denna otroliga hockeylegend även utanför planen. Ljusen är tända för er och för honom, från djupet av mitt och resten av Jönköpings hjärta. Tack för alla otroliga räddningar och lyckostunder du givit oss, Liv.


Jag har slut på ord, men hoppas att hela laget - efter varje kommande vunnen match - gör en kullerbytta.


Bara ett fönster från en värld där vi levde du och jag.


Jobbar lite på en ny design för att pigga upp den här sidan. Har tänkt att jag ska börja skriva regelbundet igen, vilket ska bli riktitg kul för jag tycker det känns så bra att skriva av sig lite om dagarna - samt att min fina mormor kan läsa om vad jag gör. Idag är jag sjuk och har varit sen i fredags. Förkylningar kan verkligen göra ont.
Vill dessutom tipsa om den här låten som är helt otroligt underbar. 
Ed Sheeran – The A Team - Acoustic

RSS 2.0