ALL WE NEED IS SOME RYTHM

jag älskar livet.  TAGGA NYÅR IMORGON! bilder syns här på bloggen senare.
bokade biljetter idag - bussresa till sthlm för att träffa min favorit Sofia! Ska verkligen bli jätteroligt. Så jag är så sjukt taggad inför 4 och en halv timma i en buss - verkligen.

alexandra har kommit på förklaringar till ett par smileysar ?


TISDAGSTRÖTT

Snart nyårsdags! Var i studion idag en stund, låten är näääästan klar nu. alltså sjukt länge har vi hållt på med den nu, fast det är liksom mycket att grejja med och mycket man vill testa på och så. Många möjligheter! Iallafall finns nu en akustisk och en lite fartigare med mer instrumment på. Tommy hjälpte till som vanligt och för det fick han en paradisask inslagen med krimskrams för dyra pengar. jävla stjärnglitter jaja ska man spendera så ska man spendera! åt pizza med linnea och sen bussen hem hit , det är JOBBIGT att både äta sig proppmätt och gå så vi hade våra anledningar. Men chaochao

JULAFTON / JULDAGEN / NYÅRSAFTON / JULLOVET

Hallå! Partyjulen is officially ovah! nu äre bara chilla som gäller. nästa vecka är det nyår, vad har ni tänkt att göra då? jag funderar lite, vill sjukt gärna fira med alle. men min moster ville att vi skulle åka till stockholm och fira med dom (sofia) och isåfall kanske jag skulle stanna där ett par dagar och ta tåget hem sen. Låter ju sjukt mysigt? Sofia du är så sjukt bra! jaja, nu är jag hemma minst en vecka iallafall.

JAG FICK DOM MEST PERFEKTA KLAPPARNA ! parfymen jag har önskat mig i typ hela mitt liv fick jag ! :D en ny väggklocka, hårfön, silvershampoo och silverbalsam, morgonrock, handduk, smycken, hudkrämer och så vidare... så helt perfekt! jag älskar julen. tog förövrigt över sex timmar att åka 30 mil hem och allt på grund av snöovädret... segt! trodde vi skulle halka av vägen ett par gånger faktiskt. Efter att ha stått ut med NOLL pinnar på telefonen så är jag glad att komma tillbaka till verkligheten!

MEN JAG ÄR HEMMA FRISK OCH KRY OCH UNDERBART TAGGAD INFÖR RESTEN AV LOVET! fan vad jag saknar dig
god-jul-puss // j

såhär mycket snö är det uppåt i landet , inte så tokigt va ? :)  /dålig kvalite/

såhär kan det gå! tre idioter vid ett bord för fem... kan det sluta annat än urmysigt? :)

 
vi tar resten typ imorn... räkna med att jag tar sovmorgon!

SOMETHING THAT WILL REMIND ME

MITT 2009 I BILDER



VINTER - TIDIG VÅR. 
fjällen resan till tänndalen!


Alexandras gamla lägenhet (haha gumman, den tiden!)

VÅR
Elida - konfan


fest hos mig

SOMMAR
semester i tyskland / österrike



PRAG


Hemma

 
HÖSTEN
klassen


sthlm med klassen


Fotodag


VINTER
lugg


lucia


tuvas dop


innebandy träning för tjejerna


myskväll hemma hos linnea


det har varit ett helt underbart år med vännerna, familjen och innebandylaget, men avslutningen på året kommer helt klart bli top of the line (; tack alla som har hjälpt mig med alla problem jag har haft ni förstår nog inte själva hur tacksam jag faktiskt är. ni ska veta att ni har gjort mig till den jag är. jag står på denna jord idag tack vare er ♥

STUCK ON REPLAY

ååå jul jul jul ! jag är i stämning rejält här! nu ska jag bara göra mig färdig (packa allting och slå in lite klappar) sen så ska jag åka :) Igårkväll klädde jag och min syster granen :) visst är vi väl lite sent ute... men vad spelar det för roll. Fin blev den tillslut iallafall. MEN CHAOCHAO nu måste jag kila!


bild från i höstas, fotodag med linnea!
puss // j

JULAVSLUTNING

IDAG FICK VI VÅRA BETYG! Är så himla nöjd alltså (: ärligt talat så trodde jag inte att det skulle bli så bra, jag var övertygad om att jag hade sänkt mig i massor av ämnen, men nejnej så var det inte! :D

julavslutningen. en jätte stjärna till Linnea som sjöng solo och Emelie som såg ut som sin egen stjärna (själv-glittrande) , jättefin var hon verkligen! så himla skönt är det att skiten är över nu. har verkligen längtat efter ledighet och det känns väldigt ovant att kunna bortse ifrån läxor och annat arbete och bara ta det lugnt! Imorgon drar jag här ifrån iallafall. längtar! kommer sakna allihopa här hemma däremot, ni vet vilka ni är så behöver inte säga namn ♥

godnatt så hörs vi imorgon // j

SECOND BEST

hahah mitt i världens beautymoment
flashback - warm nights. almost left behind.

hur ska man ta sig ur allt konstigt i livet egentligen? mycket går åt helvete. svaren är verkligen gömda! tiden läker alla sår? - ja. men vad är det tiden ska läka då?

hur som helst är allt klart nu, alla julklappar handlade! åå vad jag längtar till julafton nu! :) ska bli så himla kul att träffa Sofia och Johan och mormor och morfar och company! Jag kanske hinner träffa Joakim lite också :) skulle vara kul. Och hallå, det är 20 cm snö däruppe på landet. helt underbart! här har det inte varit snö på julafton på evigheter! i love christmas.

haha och jag är skitful utan smink - jag vet.

*

var ärlig mot dig själv , var det såhär det skulle bli?

LILLEJUL

Igår hade vi lillejul hos Linnea :) så himla mysigt. vi gjorde chai latte och åt massor av hennes julgodis (hennes pappa är före-detta-bagare-slash-konditor så här snackar vi inte om vanlig ischoklad inte!) SÅ HIMLA GOTT! och vi kollade på "save the last dance" men det höll inte så länge utan vi sket i den och snackade istället :) åå vad mysigt det var!
 

inte så lite aptitretande va ;)


JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL

håller på att julstäda nu, har putsat fönster och så. Har massor med ljus i rummet nu, torkade hyllor, lite pynt finns också här. Allting är dock inte klart, pappa måste hjälpa mig att plocka ner lådan med julpynt från en hylla... haha klena jag (a) måste dammsuga också, alltså kan ni förstå hur duktig jag är :)

Dags för lite rostat bröd! det är snö och kallt utomhus!  :D
 

fan.

okej... alla bilder jag har lagt in i tidigare inlägg har försvunnit eftersom att de raderades ur arkivet... förlåt för detta. ska se om jag kan rätta till det...

GODNATT!

Haha, här kommer en kluring...
(funkar inte att lägga in nya bilder idag så det blir en gammal -.-)


No tengo armas para enfrentarte. Pongo mis manos, manos al aire. Sólo me importa amarte. En cuerpo y alma como era ayer

PEPPARKAKSBAKNING ? NU ?

jojojo, nu äre pepparkakor som gäller! :D baka som bara den... klockan elva på kvällen  :) bra!

haha har kollat på shane dawson hela kvällen -.- haha den killen är ju sjuk XD försöker fundera lite på dansen till beat it som vi ska göra på musikalen :) blir någonting i denna stilen...


kommer bli så jävla bra :)  puss och kram sålänge ;*

LÖRDAGSMYS FÖR HELA SLANTEN!

haha im soo taggad nu :) kvällen kommer bli jättebra :) känns så iallafall! har saknat att umgås med tjejerna faktiskt, var ju jättelängesen! LILLEJUL SKA FIRAS MED LINNEA PÅ MÅNDAGSKVÄLLEN :D ååååå vad jag längtar! :) mysamysa! (:

tjosan

Tjoho, sitter i felix rum och skriver. (: <3 ska snart hem och träffa alle. mys ikväll :) puss!


CAUGHT UP IN THE MIDDLE

Nyss hemma. Idag ska mamma tydligen baka massa julgodis ^^ - och städa... så jag måste väl hjälpa till lite iallafall. Idag fick vi jul-avslutnings-fika av Oscars mamma :) åh vad gott det var! julmust, lussebullar, pepparkakor och skumtomtar haha klockan tio på morgonen, det ni! Sista träningen innan jul var det iallafall.

WAKE UP EVERYONE det är -12 grader ute och vättern ryker! klarblå himmel och lördag. älskart :) ikväll blir det tjejerna iallafall. (: åå vad taggad jag är!  pusss

BURN IT TO THE GROUND

jag är just nu väldigt glad, väldigt arg, väldigt ledsen och väldigt lättad. nu vet ni...

imorgon ska jag upp tidigt igen för att träna tjejerna i innebandy, förra veckan spelade dom match och jag kunde tyvärr inte vara med så jag såg matchen i efterhand - pappa filmade allt :) haha dom vet ingenting, så tänker fråga dom om alla saker dom själva tyckte var lite sämre så vi kan bättra på det , SEN ska jag vara jätteelak och peka på alla saker som var skitdåliga... nejnejnej, så funkar det inte ! :) dom var så duktiga så! :)
åh det är så mysigt att gå upp tidigt på lördagmornar och träna världens goaste brudar i idrotten man lever för :)
och ja, jag VET redan att jag är lika lång som alla tjejer trots att jag är typ tre år äldre...  ^^


TORSDAG

idag har jag bara varit allmänt lycklig känns det som, som på ett moln hela dagen, fast att jag har svårt att äta så kommer det med att lösa sig snart. åt en halv pizza idag och för första gången på länge var det gott att äta. så skönt. mvg i spanska också :) åå vad härligt. måste sova snart, usch vad jag är trött.

puss på er sötnosar ;*


YEYEYE

YES jag får behålla mitt betyg i svenska och engelska! :) asgött! (: så nu ska jag städa i eftermiddag -.- haha för att "fira" detta...

used to dream of being a millionaire but it doesn't mean anything.

ALICIA KEYS

DETTA UNDERBARA ALBUM FÅR MIG ATT MÅ RIKTIGT BRA!


'

först när du tar dej ner på jorden kan du förstå själv och öppna dina ögon, först då.

play it like an allstar , i want your drama

det här är mitt liv , jag lever min dröm.
har tagit mig hit utan nån rast eller sömn.
jag lever min dröm , jag lever min dröm.

söndag "morgon". vem är inte seg då?


skolhelvete.

idag tänker jag inte göra någonting - förutom att plugga - jag har skit mycket nu känns det som. att vara sjuk en vecka straffar sig! är inte frisk än så muntligt föredrag på torsdag om typ vad som helst. jag ska bara stå och snacka om någonting i fem minuter ? XD hahahahaha , det kommer bli spontant känns det som...! tre inlämnings uppgifter på det också, pluss matteprov. känns det bra eller ? -.- fan.  


DET RÄCKER NU

nu får det verkligen vara nog! jag är så in i helvete trött på allt snack nu! folk som lyssnar blint på rykten och sen sprider det! framförallt när dom hör fel saker och sprider det !? sprider det dom tror att dom hör! vad är det för fel på att vara tyst och bry sig om sitt eget liv och sina egna problem istället för att förvärra situationen hos någon annan?! jävla idioter. jag tänker inte låta mig styras av sånt längre!

LUCIA WEEK

Åh vad längesen jag skrev här... har inte hänt sådär värst jätte mycket precis. Lucia förberedelserna tog hela veckan, min röst var i måndags helt jävla blackoutad. Jag kunde inte ens få fram en ton när jag försökte, så JAG var nervös! Fyra dagar, kort tid att reparera en röst på! Så mathildas mamma lånade ut nån slags medicin till mig, trettio droppar i ett halvt glas vatten skulle jag ta. JAG HAR ALDRIG NÅGONSIN DRUCKIT NÅGOT SÅ FRUKTANSVÄRT ÄCKLIGT! men det fick ju gå (: uaasch!

torsdag var det luciaföreställningar på kvällen. första gick verkligen hur dåligt som helst för mig. usch vad jag skämdes! men andra gick bättre iallafall. jag sov hos alle och vi gick upp halv fem på fredagen för att åka till anza och lussa där. denna dagen var en bättre dag för min del, rösten höll iallafall hyfsat. men ni kan ju ha klart för er att jag ställer mig aldrig mer på en scen HALVDAN punkt slut.

lussebandy på kvällen ^^ jättekul var det verkligen, vi hade temat partille-jonny-sar  =  snoddar på hela benen och för att överdriva ända upp på låren :) foundationgang var vi verkligen, fjortisrand - HEJ! :) haha det var kul!
behöver dock fråga dom om det är okej att jag lägger ut bilder på dom här i bloggen först innan jag gör det :)


  du är hoppet i ett IQ fritt land, du är drömmarna jag drömmer ibland


THE WAY THE WAY IS, SHE GOT IT ALL DONE

yes nu är det dags att gå och lägga sig! serriöst så har jag varit trött hela dagen var illa tvungen att stiga upp redan vid niotiden eftersom jag skulle på dop, så upp med håret i jag-vet-inte-vad-jag-ska-kalla-det och på med klänningen lite make och ut i den kalla vintermorgonen... locktången var min nya bästis!

Yes, såhär såg jag ut.


Tuvas dop (aningen suddiga bilder pga ljuset i kyrkan och min medelmåttiga kamera)
 



efter dopet tog min härliga dagliga huvudverk över och jag somnade klockan 4! haha försök lyckas med det! Godnatt nu iallafall. vi ses imorgon - första dagen i skolan.


SATURDAY DJ ?

väldigt komiskt hur JÄVLA IRRITERAD jag blir på  den där äckliga dj'n som är på rixfm på lördagskvällarna... -.- det är väl han Clabbe ? han från gamla idol ni vet! alltså han retar mig nåt så fruktansvärt! exempel på irritations-explotion-varning: han började spela viva la vida i darins version efter typ femtio års onödigt talking under andra låtar. och då helt plötsligt säger han "viva la vida, kanske är dags att slå upp det på GOOGLE :G" ... "eller förresten varför göra det nu, jag har ju hela kvällen på mig :D"...   

JAG --> HÅLL KÄFTEN!


han gör mig verkligen irriterad... -.-' NOW YOU KNOW! ha en riktigt bra lördagsnatt (:

HOKS HERRGÅRD

JULBORD


avresa om två timmar och en kvart till en fin herrgård i Hok! Haha, det som är så tragiskt är att jag har ingen aptit alls. Igår var första gången sen i tisdags som jag åt mat. Får väl se hur mycket mer illa jag mår efter detta :)

well well well

Tävling och tävling kanske är fel ord, men jag vill iallafall ha ett jävligt bra svar på detta.
bästa svaret får ett inlägg med reklamation för sin blogg. glöm inte bort att skriva varför du tycker som du gör!  kram, jess


TAKE A GUN AND COUNT TO THREE

jösses vad jag mår dåligt. har hög feber och ont i kroppen, mår illa, hostar osv osv osv osv OSV! usch. jag mår verkligen skit. missar dessutom två prov samt lucia övning. känns det bra ? - nej. anyway så tänkte jag snart ha en bloggtävling. kommer inom kort! puss :*

i miss you


DECEMBER

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
ett nytt blad - ett oskrivet blad - ett helt vitt blad - en ny blank slät sida att fylla med liv
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

OH THIS USUAL MONDAY!

sjuk blev jag stopp läst spanska och musik och fysik hela dagen stopp missade träningen stopp skriver engelskauppsats om ämnet "YOUTH" stopp tror att jag går och lägger mig snart innan hostan dödar mig.

stop.
Jessica 

RSS 2.0