DET HÄR MED DATORER...

Det är helt galet. Min "skoldator" har gått i pension eller någonting. Först vänder sig bilden åt sidan, sedan slutar touchpadens klickfunktion att fungera. Nu när jag startade den ett antal timmar senare fungerar klickfunktionen, (jag blir överlycklig), men istället säger den dummefan att jag skriver in fel lösenord!! Men NEJ (!) det gör jag INTE!! ÅÅÅÅÅÅH BLIR SÅ ARG! Smart som jag var så tog jag en backup på alla filer medan det var möjligt, innan den kraschade totalt (som nu). TUR!?
åå jag blir ju bara så arg!!

superexhausted for a day or two. baaaad!

ja kan man inte komma till ro så finns det bara en sak att göra, ringa felix! godnatt.

Trött, på att vara ur funktion, slänger jag sönder allt det där.

Godnatt. Nu har jag gjort upp en liten plan för att orka mera.

is this burning an eternal flame?

En sån där liten sak som kan få mig att le ganska stort, trots att det är en facerape!



Dags att bli pigg nu. Snart har jag träning att ta ut mig på. Ikväll när jag kommer hem ska jag säga er att DÅ ska jag sova.

NO OFFENCE...

... men jag hatar mina engelskalektioner. Känner mig helt värdelös. Och jag tycker om att somna till på naturkunskapslektionen första måndagen efter lovet. Sitta kvar en timma i skolan och räkna kemi är inte heller så kul. Och nästan ingen är perfekt, speciellt inte jag. Det gör mig arg ibland.

KOM LIV

Just nu ser jag ett Helsingborg i en av sina soliga stunder genom fönstret. Om jag hade kunnat tala om för mig själv hur mycket jag kommer sakna dig, Skåne, så hade jag stannat. Men en biljett som säger att bussen hemåt från Malmö går idag ljuger inte hur mycket jag än hade önskat. En av de få gånger i livet jag önskar att sanningen är en lögn är när jag måste åka ifrån min Felix som inte går att ersätta ens med en marabouchokladkaka och chai latte kombinerat med en stund med världens vackraste plats, en vinst i gothia cup, och de vänner man älskar mest. Inte ens det kan slå tiden jag får tillbringa med dig. Det enda bra med att åka härifrån är att det blir lättare och lättare att plocka fram minnena när jag tvingas vara utan dig, och de minnena är helt jävla ofattbart värdefulla för mig, det är det jag har med mig hem. Okej, nu luktar min kudde som du, och du har givit mig pärlor som påminner om dig och framkallar en skrattgrop i mungipan.


det är vackert och brutalt det vi håller på med, men det är inget annat än värt!

-----------------
du får om du vill det blir trångt för min soffa är smal men den rymmer en dans
svart eller vitt tycks ha somnat i fåror och skal, men det rör sig nånstans
och kärlekens vis blir lätt en klisché och fåfängan söker en segertrofe
men löften som stag faller alltid omkull, så för din och för min,
men inte för kärleks skull, kom och värm oss inatt.

Stormen tar fart över frosten igen
Och vilsen väntar på värmande vän
När som jag tröttnat på Jag, Min och Mig
blir jag svag, blir jag rädd, att nånsin förlora dig
Håll om mig inatt

L. Winnerbäck
-----------------

Lakrits räddar mig när jag behöver dig som mest.


LIGHTERS UP

ÅÅÅÅÅÅ IDAG ÄR DET TRÄNING IGEN!! Ska faktiskt bli himla gött... Dessutom blir det ett kärt återseende av Alexandra efter turen till sporthallen. Mums! Glädjs åt att matten är gjord och att jag nu bara har kemin kvar i princip. Gött!! Nu ska jag iallafall ta tag i städningen litegrann så att det ser lite fint ut. Gott mos.

Så var det ju det här med låten som jag alltid lyssnar på innan match/träning/löpning,
en sån här "can't-do-without"-princip. Italobrothers – Stamp On The Ground - Radio Edit


I TAXIN - I TRAPPEN - I HISSEN - I HALLEN



>>Veronica Maggio – Jag kommer<<


kvinnan är awesome...


I LOVE YOUR VOICE WHEN YOU SING



Matteboken är min kompis här i livet. Finns alltid där och ger mig saker att göra varje dag. Gör mig lycklig när jag lyckas lösa ett tal med hjälp av facit. En vänskap som inte tar slut förens jag har löst alla hundra miljarder uppgifter. Älskade matte3000bok... eh nej.

Att känna hjärtat slå ett extra slag av basen från högtalarna är lika bra som två dagar i Italien. Typ hur bra som helst att man kan återuppleva en plats genom att sätta på en favoritspellista. Ge mig Lido Di Jesolo och gör mig solbränd. Ge mig sommaren och friheten tillbaka igen!

Spankers – Sex On The Beach - Paolo Ortelli vs Degree Reloaded Edit ♣ Edward Maya Featuring Vika Jigulina – Stereo Love - Molella remix ♣ Alex Sayz – Shame On Me - Summer Radio Edit ♣ Lucenzo feat Big Ali – Vem Dancar Kuduro ♣ David Guetta – Who's That Chick ? (feat. Rihanna) ♣ Familjen – Det Snurrar I Min Skalle ♣
DJ Antoine – Ma Chérie (feat. The Beat Shakers) - Remady Radio Edit ♣ Finlay – Destination - Michael Mind Cut ♣ Kucera – Sos On Fire - Bonito J Radio Mix ♣ 

>> och så en liten gåva från ovan, Tomas Ledin – En del av mitt hjärta

SSSSOOOOOOOOOOMMARNAAAAAATT !


DET FINNS POESI

http://www.youtube.com/watch?v=s4Rax2PXiWA
Fucking perfect.

TIDERNA FÖRÄNDRAS, SÅ STÅR MAN PLÖTSLIGT HÄR OCH LETAR EFTER NÅGON SOM MAN KAN HÅLLA KÄR

Jag är lycklig som har ett fåtal riktigt himla bra vänner. Och det finns en som är en helt underbar vän. En vän som fanns där och grät när jag grät och lyssnade på allt det tråkiga jag hade inom mig och det som såg ut att inte kunna lagas av någonting, inte ens tusen ton av vilja. Det finns inte så många människor som gör sånt. Tack för att du finns. Jag tänker göra allt för att du ska må bra igen, lika bra som du fick mig att må. Du är bäst och jag tycker om dig så himla mycket. Återigen, tack för att du finns, är så glad för att jag träffade dig ♥


WHAT A LOVELY WAY TO BURN

Pluggeftermiddag tvingade jag mig själv till oavsett min hälsa. Kändes bra, har bara mer än hälften kvar... Vad sägs om en stund med min fysikbok, ja tack...

Lång go lista som räddar en dag som denna. STYLE OF JESS '

PERFEKT

Vaknar! Mår lite bättre idag. Tittar ut genom fönstret. Ser en sol och en blå himmel. Blir frisk. Vänder mig om. Kommer ihåg att jag är sjuk...


Elin har talat:
Mats Westling – Perfekt


TVÅ SOMRAR - EN KÄRLEK - TVÅ SOM OSS

Det är intrycken som formar dig.
Det är gruset på gatan som sopas undan i april. Det är blicken hos en gammal dam och hennes vän på en parkbänk i solen på förmiddagen. Det är känslan av skinnjackan som du inte haft på dig sedan i höstas. Det är din bästa väns skratt. Det är en god macka på mackmakeriet. Det är en stund vid vätterns kant på piren. Det är en promenad på kvällen i flipp-flopp skor på en stig med bara torrt gräs och högt hö vid sidan. Det är syrsor som spelar. Det är doften av grillat kött. Det är smultron trädda på strå. Det är jungfruviken utanför ett hus med minnen som bär. Det är bilder från nätter när vi dansat till högre musik än vi trodde var möjlig. Det är valjegrova till frukost och mellanmål. Det är vaser med blommor och grenar från vårbjörken som man är rädd för att välta ut. Det är en solbränd tjej med vitblont hår som skrattar och ler till sin prins hon inte sett på en månad. Det är friheten att kunna andas i en relation till kärleken. Det är den hala beläggningen på runda stenar i en kall sjö nära oss där vi bor. Det är livet i stora drag som vi minns det då. Det är droppar i ditt hår när du precis har duschat. Det är värmen av en filt en kväll i en brassestol i Torekov. Det är salt doft av brisar. Det är en kind mot min panna och en mun som sjunger ord om evighet. Det är kärleken till dig som hjälper mig le. Det är oförmåga att sluta skriva hur vackert liv är. Det är så många stunder jag ville göra eviga. Det är en varm famn en klar kväll. Det är balerinaskor. Det är en röd cykel med pakethållare jag skjutsat dig på. Det är min rädsla för mörker som fick dig att vilja gå fyra kilometer extra. Det är sången vi sjunger så fort vi dåligt mår. Det är en disktrasa med vatten. Det är allt annat jag upplevt mina två senaste år. Det är känslan av oändlig lycka när vi skrattar allihopa åt saker man inte kan skratta åt, men som vi struntar i och gör ändå.
Det är intrycken som format mig.



Du viskade mitt namn och jag ryste i hela kroppen. Tårar har runnit till den sista droppen. Du har rest mig upp varje gång ifrån botten. Du har vart ljuset som har gett mig det här hoppet. Den vackraste människan som finns här bland oss. Bakom vissna rosor finner jag en solstråle, en blomma som aldrig vissnar med åren. Jag vet att ingenting kommer att förbli heligt, men F, låt oss leva för evigt.

En grå skala det förändrar mitt liv, men jag vinner ändå ljuset när du e bredvid. Det kan kännas svårt och tro de orden. Miljoner stjänor, men bara en på jorden. Jag faller direkt när du ser på mig, ja det finns så mycket saker
som du har gett mig. En gåva som inte rörs av nån annan. Vad som än händer kan du stanna hos mej? Vi behöver varandra.



ETT LAND SOM JAG ÄLSKAR ATT ANDAS I MINNS JAG SOM EN ADRENALINSPRUTA

Ja jag är alltså hemma och sjuk. Jävligt jobbigt om jag skulle sätta ord på det. Är på väldigt väldigt dåligt humör också så känns inte så roligt att skriva egentligen, men jag har ingenting annat att göra och är dessutom inte riktigt trött heller just nu. Snickrar ihop en liten lista på spotify med bra låtar (med mottot man kan inte få för många listor). Lika bra att drömma sig bort till ljusa sommartider i mitt favoritland Italien där livet är en dans med låten som följer här nedanför. Kan inte riktigt beskriva hur mycket jag älskar sommaren och musik som denna. Får bara en sån energikick och livslust! Verkligheten suddas ut och då lever vi för nya tider och stunder som vi aldrig riktigt fått ta i tidigare.

Förbjuden plats. Förbjudet land. Sommarstrand.

Akcent – That's My Name - 2010 Version 


SHE WEARS THE SOUND OF WATER

awesome.
Oren Lavie – Her Morning Elegance

YOU DON'T NEED NO MONEY

bäst.
Jet – Are You Gonna Be My Girl

RSS 2.0