YOU ARE THE SINNER

JAG LÄNGTAR TILLS IMORGON! Och jag fick just reda på världens härligaste nyhet! Jag ska till Göteborg på lördag och spela regions SM med många från damlaget och ett par stycken från mitt eget lag om jag har fattat det rätt! Så minst en match är jag garanterad! Jag är taggad . En sak till som slog mig idag- jag är nog verkligen lyckligast i världen , jag lovar. Jag har allt man behöver och allt man kan önska sig. Underbara vänner, underbar kille, stöttande familj, väldigt bra betyg, en oslagbar sport där jag lyckas, möjligheten att resa utomlands på somrarna, musik. Ja, jag har det väldigt bra och är väldigt lyckligt lottad, ville bara säga det så att många av er som läser tar åt er av detta.


SAINTS AND SUNSHINE - FOR ALL OF US

Hemma och är sjuk idag - oväntat eller hur...

patetiska reklamer på mtv tar kål på mig. men go musik har det varit idag iallafall. Ser fram emot imorgon , då bär det av till Ulricehamn för att åka skidor. Linnea och jag will break you guys ;) vi är bäst! JAG har fullt sjå med att krya på mig så hoppas att mina halstabletter gör ett mirakeljobb!

Helgen i perspektiv.
Fredag : ulricehamn, träning, träff med lillelaget
Lördag : eventuellt till Elin
Söndag : eventuellt junior SM i göteborg!

Felix, om du läser detta hjärtat jag har din mobil!


PLEASE DON'T FLOW THIS FAST

Pain in the ass... Mår inte alls bra idag. Väldigt ont i huvudet och i hela övriga kroppen med för den delen. Dansade i två timmar "efter" skolan idag och kom hem halv fem. Jag och linnea pluggade till samhällsprovet imorgon (som kommer gå åt skogen...) Sen orkade vi inte mer så vi åt glass och kollade på film istället. Nu är jag så trött att jag somnar nog nästa gång jag trycker på en tangent. jag saknar dig och jag får inte tag på dig! Jävla skit. Jaja, man kan alltid tänka tillbaka - och framåt - på sommaren... älskade lillasyster.


SIMPLE AS IT IS!

Sitter här och kollar tv-tablån för Canal +! Läääängtar tills Sex and The City 2 släpps. Premiären går av stapeln i USA i maj - kan däremot inte hitta när Sverigepremiären är. Någon som vet det får gärna tala om det. Gissar att det blir framåt juni, anyway jag älskar verkligen 1:an... ska spela in den imorgon eller något! Blir så sjukt glad av den, SÅ JÄVLA BRA!


IT'S JUST THE PRICE I PAY, DESTINY IS CALLING ME

I skolan och söker information om Tycho Brahe (stavning?) haha jag vet inte ens hur det stavas! Anyway så är jag riktigt riktigt harmonisk idag... i can feel it in my vains. Har längtat efter min älskling sjukt mycket men så träffade jag honom nu! Blir ju nästan ingen tid till att träffas på fritiden bara för att jag har sånt härligt schema. Är det inte innebandy så är det nåt annat. HV spelade bra igår, eller framför allt Djurgården. Längesen jag var så inne i en match! Undertiden lagade jag och pappa mat - fisk a la crème fraîche (med ett fint namn) samma maträtt som vi lagade till i skolan. En av de riktigt få fiskrätter som jag tyckte var gott! Imorn blir det Spanska grupparbete om Costa Rica... riktigt kul...


TURNING SAINTS INTO THE SEA

Lördag morgon
Söndag morgon
...
Måndag morgon

Nej ingenting går det att göra åt, tiden rinner iväg fort som sjutton. Jag trodde jag skulle orka läsa idag men nej det var jag för trött för... Livet idag innebar innebandy. Likadant vart det igår, fast då hann jag med att åka till A6, äta på O'Learys ta bussen hem och fira Linnea. USCH JAG ÄR HEMSK! Jag råkade somna för att jag var så trött! fy vad dåligt! men jag hoppas att jag någon gång blir förlåten för det var verkligen inte meningen! Men jag har blivit såå trött på sistone så jag håller säkert på att bli sjuk. Härligt? -nej.  //j


21 JANUARI 2010

TIMES WHEN WE DON'T KNOW.

Idag har jag storstädat igen. Torkat golv, dammat hyllor, bytt sängkläder, putsat fönster... you name it! Efter världens värsta dag (-med vissa undantag-) i skolan så fick jag viss energi när jag kom hem så varför inte göra något med den liksom... linnea kom och höll mig sällskap, sen sprang jag en halvtimma och nu sitter jag här. Haha första dagen på MÅÅÅÅNADER jag hade mysbyxor på mig typ :) värt att lägga märke till.


SOMETHING SWEET - SUNDAY

Hej allihopa, helgen går fort right? Har varit i husvagnen och nattat över med familjen - mysigt men sjuukkt dålig täckning. En pinne är nice (y)! Felix var inte hemma heller så jag behövde inte ha dåligt samvete för att jag åkte iväg ... haha okej - ett undantag - Alexandra saknade mig :) haha var ju tänkt att jag skulle träffat henne i helgen men men, ibland blir det ändrade planer. Sitter just nu hos min käre moster i hennes hästens (?) säng. Väldigt nice ! Snart bär det väl hemmåt skulle jag tro. Har ätit mig full på kakor och godsaker nu och det känns så bra! Behöver lite energi!

live today , learn tomorrow' // J

HEAVEN IS UP ON NIGHT

Älskling kom hit, hans namnsdag idag förresten (: han är bäst! Idag... hhahahahaha jag försov mig som vanligt och var sjukt trött - ändå. skolans främsta vandrande vrak - hellyea. anyway så har jag panik inför gymnasievalet. jag ska gå natur , men jag vet inte vilken inriktning. det står mellan natur-kemi , natur-musik , eller natur-natur på antingen ED eller Peset. SVÅRT!

HUR SOM HELST! Melissa Horn står mig näst närmast hjärtat just nu , :) haha så söliga låtar , men jag bara älskar dom.

underbart.

si tu supieras cuanto yo a ti te amo  // j

SÅHÄR SLUTAR MIN DAG

hem - träning - hem - te - mobil - läsa - sova


STRAIGHT UP






MAKE ME FIT , MAKE ME CLEAN

Vi vann matchen mot hovshaga och jag fick tillslut spela på fredagen också... Hovshaga matchen var lugnt den roligaste på hela sässongen! Jag spelade riktigt bra faktiskt, mycket tack vare att man är så sjukt taggad när det är viktiga matcher - så jag fick endel beröm vilket värmde väldigt mycket! haha jag LOVAR att jag var gladast av alla när slutsignalen gick... :) haha. Imorgon börjar kursen på PB så jag åker direkt efter skolan slutar. Ska bli skitkul faktiskt , med risk för att bli kallad pluggis! Men jag tycker faktiskt matte är jävligt kul och om det nu innebär en pluggis-stämpel så får man väl ta det då ^^ MEN nu ska jag äta glass...

just another sundayevening // j


KOM MED MIG SÅ VINGLAR VI FRAM GENOM STAN

Jag älskar mitt liv när det är som det är nu. Nya guldkorn finns överallt. Man har så mycket att vara glad för i livet, vi klagar för ofta - iallafall gör jag det. Man måste vara nöjd någon gång. Jag lovar dig, det är ditt fel att allt är så bra :)

Idag tränade jag igen- äntligen. Det gick superbra faktiskt, oväntat. Råslätt for the win -.- ! haha nej men det var jättekul. träffade alexandra och mathilda och linnea idag igen vilket var sjukt längesen. Slipper spela match imorgon, så tagga lördagkväll i växjö mot Hovshaga. Seriefinal! kommer bli illa jämt men gud vad taggad jag är inför det.

mitt liv är så bra!  //  j


I LIKE YOUR EYES

just dina blå, just dina vackra
dom skiner likt solsken en vacker vinterdag
isen som smälter i din närvaro liknar de tårar
av glädje som rinner från mina
i skratten som jag delar med dig 
allting vore ingenting om ingenting
var världen utan dig. vad vore jag då ?


SÅ HIMLA SSTARK.

klockrent hemma, skönt! OCH jag ska bli så fruktansvärt mycket bättre på så mycket olika saker. jag ska inte vara rädd längre, det stadiet är förbi nu - aldrig mera någonsin. jag ska bli super. mitt stora nyårslöfte är att jag ska skita i allt som folk säger och det har jag tillochmed tummat på nu så... det näst största löftet är att jag ska kämpa mera och aldrig mer ge upp för det är inte värt det och det har jag tillräckligt med bevis på nu! tredje och sista löftet är att jag måste inse att livet är nu.



älska utmaningen //j

THEY DONT WANT MUSIC - THEY DONT KNOW HOW TO USE IT

And if you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry
haha seriöst det finns ingen här som ler överhuvudtaget - undantag: jag och sofia som log åt allt och alla igår(speciellt jag) seriöst tillochmed BUSSCHAFFISARNA ler ju hemma ? (: haha jösses vilket tråkigt folk! så jag kände att man måste göra vad man måste göra och hade ett äkta leende på läpparna HELA gårdagen :) jag mår inte bra
puss!


STOCKHOLMSTOCKHOLMSTOCKHOLMSTOCKHOLM


Sitter i stockholm fortfarande. Har handlat lite smått och gott , lååååååång bussresa blev det... menmen här har vi det kanonbra faktiskt! Tokmycket H&M affärer finns det, haha har sammanlagt varit inne i 5 olika HM butiker på två dagar, det slår ni fan inte hemma i jönköping! haha. men jag saknar faktiskt hemma lite, tycker faktiskt det är mysigare att bo i en mellanstor stad. Tråkig jag är - verkligen. Men sjukt kul har vi haft det! Femton minusgrader har stockholm att erbjuda idag, inte helt dåligt inte. Och kan även meddela att det är rea på ungefär allting fortfarande. Jag trivs här! Inga bilder kan jag bjuda på dock, har inte haft tillräckligt med batterier till kameran...

saknar dig  //j


GET UP GET DOWN LOSE YOUR MIND

Nyår igår firades med Alle, Elin, Benjamin, Andreas och Erik. Haha väldigt oväntat sällskap faktiskt men väldigt kul hade vi (: Tolvslaget innebar typ cider rakt i ögat och min lilla diva alexandra blev en aning deprimerad måste jag ju säga när hon fick typ halva flaskan i håret! hahaha gud vad jag skrattade åt henne (y) Tack för kvällen (: !
benjamin äger typ alla bilder från kvällen så kanske kan få tag på dom senare :) GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0