RUBRIKEN SÄGER ALLT


EN VÅRFÖRKLARING

Nu skiner solen riktigt härligt, och det är ganska varmt ute också. ååå nu kommer sommaren snart :) ingen tid kvar typ ju!

"Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick där ifrån. Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat och där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat"
  
musikalen har hittils gått bra, jag har kunnat sjunga på en föreställning iallafall. Jag har jätteont i halsen och jag har varit väldigt hes. men IGÅRKVÄLL GICK DET! :D bara att ge gärnet. det är så himla kul!

men nu i helgen är jag helt ledig (!) Imorgon ska jag träffa elinn, alle och mathilda :) puss hej.

FILMKVÄLL!HEY SOUL SISTAH! Nu drar jag och sofia till stan och hyr film :) mys ikväll igen! fan va kul vi har (: puss på er!

GOTHIA CUP / PRAGUE GAMES / FAIRPLAY CUP / DUMLESLAGETDUMLESLAGET!vi tog guld idag igen! :D hur härligt är inte det!? så nu hänger det två nykomlingar till guldmedaljer runt min sänglampa! Men en riktig rysare var det allt. Allting avgjordes på straffar. Jag har då aldrig varit med om någon värre final tror jag. Benen sprang knappt dit jag ville så himla trött var jag. Om jag inte minns fel så har vi spelat ungefär 13 matcher inom loppet av en och en halv vecka och är fortfarande obesegrade! DET KÄNNS UNDERBART.

hotellet vi bodde på var inte det allra finaste kanske, men med gott sällskap så står man ut med det mesta. lördagen spenderades i hallen och på nordstan. ååå det var säkert 20 grader i solen :) tror faktiskt att jag vill flytta till götet senare i livet, vilken härlig stad, vilket härligt folk! :) längtar tillbaka nu.

men äntligen är jag hemma hos min älskling och äntligen kan jag träffa honom igen <3

jag har haft det helt underbart i helgen iallafall, och nittiofyralaget kommer alltid att finnas på en speciell del i hjärtat, hur det än blir i framtiden. tiderna med er har varit underbara!RSS 2.0