NP MA B

Helvete vad det är nervöst.

Come on skinny love just last the year, pour a little salt we were never here. My my my, my my my, my my.


En låt förknippad med tusentals känslor och förtvivlan som vill ut på en och samma gång. Tänk om man kunde drömma sig bort, sådär som vi gjorde då, varenda gång man får lust. För det som är frihet för mig finns att hämta i det där mellanlandet. Det är där jag finner den där friden och det jag tror på. Ge mig lite mer!NU-DI-TY - KYLIE MINOGUE


Sommaren 09 vet jag att vi lyssnade på den här och tyckte den var riktigt go! Go rytm!

WHEN I SEE YOU I RUN OUT OF WORDS TO SAY


FYFAN VAD DET HÄR ÄR BRA! JAG KAN BARA LE ÅT ALLTIHOP! ALLA PROBLEM KÄNNS LITE MINDRE OCH JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA JÄVLA VÄNNER! SATAN I GATAN VAD NI ÄR BRA!


DU FÅR PASSA DIG SOM SATAN


Det finns bara en som du Maggio.


17 ÅR I STADEN DÄR JAG VÄXTE UPP OCH SÅ


MÄRKER DU HUR FORT DET GÅR?!Idag är det min min min dag! Skönsång i klassrummet bjöds det på, vackert kan man verkligen säga! Vi har sånna sångtalanger i vår klass så det finns inte dess like! Känner mig lite äldre, lite mer vuxen och lite mer som man kanske ska göra när man blir ett år äldre. Fast nu ljög jag, allt känns precis som igår. Irma är lika snäll mot mig trots att jag är på pappret ett år äldre än henne, kan man ju inte tro... Jag är ju dock lite coolare och så... Hon är söt! Vi tog en riktigt lång riktigt god fika på kaffebönan som som vanligt levde upp till förväntningarna! Åh så mysigt det var! Elin var tyvärr tvungen att åka hem, saknade henne där såklart men hon är ju givetvis en guldtjej ändå ! Plikten kallar ibland, så är det bara. Blev två nya tröjor inhandlade, vilket känns helt bäst! Förövrigt hjälpte jag mamma med att handla mat inför helgen och allt det där. Lördag kommer bli himla bra känner jag på mig... Nu är det dags för en pizza, eftersom jag är allsmäktig för dagen och får välja mat.

Tack för alla fina gratulationer! Vilka fina klasskompisar jag har vill jag också lägga till. Tiden går lite snabbare med er, blir lite roligare och ger många goda skratt! Ganska bäst skulle jag till och med kunna säga! Puss nu sveper jag iväg över golven och smaskar i mig en himla god Sverige-special! Muuums! ♥

TE OIGO RESPIRAR


Febrig och "halsontig" idag. Det gjorde ont att slita sig från sängen imorse, men jag lyckades nästan med bravur. Just en tid som denna så står många saker på schemat - för oss som varit oeffektiva. Dagen började iallafall med cooper-test som jag inte kunde vara med på så jag låg i en soffa och vilade och lyckades faktiskt somna. Väldigt ovärd dag om jag får säga det själv, gjorde ingen nytta alls i skolan. Onödigt!

Nu däremot ska jag ta tag i mitt plugg once and for all! Engelska here I come! Det bästa med vardagar är att man har en helg att se fram emot, denna helgen kommer dessutom bli något speciell... Puss, solen är go!


DET VACKRASTE JAG VET

Idag blev spanskauppsatsen och läsförståelsen klart! Känner en liten lättnad iallafall, nu är ännu ett nationellt prov gjort. Det stora jobbiga stenen i magen nu ligger där och kurar för att matte B och matte A nationella ligger på schemat nästa tisdag och onsdag. Ååååååh vad nervöst!
Passar dessutom på att njuta av mina sista dagar som 16, på torsdag smäller det...!

... en kväll utan krav, att bara få vara den man vill va!

YOU'RE FUCKING PERFECT TO ME

Konstigt vad tiden går baklänges...

Idag har vi filmat en hel massa inför vårat lilla "projektarbete" i svenska. En hel dos av skratt blev det tillslut tätt följt av omtagning efter omtagning. En rolig lördagstidsfördrivning vill jag lova! Hoppas innerligt att slitet ger resultat och att filmen blir succé! Bättre väder kunde inte önskats! Kladdkakan som jag bakade tidigare i veckan kom till sin rätt i helgen iallafall, och det är ju positivt! :)

MER AV DIG


Jag är så lycklig över att jag har lyckats återuppta träningen på allvar! Tre tuffa pass denna veckan känns ganska lovande faktiskt. Känner att man får lite vårkänslor på den fronten också - vilket faktiskt är himla bra!

SUNT!


MY HEAD TOLD MY HEART TO LET LOVE GROW


Det finns inget bättre än att vara kär, fick just det bekräftat när jag tänker tillbaka på känslan. Det finns ingenting som är finare än att dela sina stunder med någon man tycker om helt fruktansvärt mycket! Sättet som kärleken berör, är det bästa som finns att uppleva. True.

lend me your eyes and I'll change what you see, but your soul you must keep totally free

IT HAS NEVER BEEN THIS QUIET

Löprundan gick fort, men oooj så jobbigt det var idag! Kommer numera få sällskap på Friskis med Irma lutar det åt, nu kanske det blir lite ordning på saker och ting! Hur bra? Väääldigt bra!

________________________________________________

Jag är bra på att vara själv, men usel på att vara ensam.

VALBORG UR KAMERAN


Ganska så lyckligt. Irma var också med, men självklart lyckades hon gömma sig bakom linsen istället för framför, ska se om man kan lyckas få tag på nån bild lite senare... Mysig kväll blev det med kubb, god mat och Transformers - slapp dessutom ta nattbussen hem!

RSS 2.0