BABY THEY ARE TUMBLING DOWN


Kom hem från säsongens hittils goaste träning med fys och match och gott snack! Så ska det vara! Jag vill tusan vara helt slut efter varje träning, det är så himla gött i kroppen då och man känner sig så galet nöjd, pigg och glad efteråt! Somnar gott gör man också för den delen :)
Vad är det med balkanrytmer som gör mig så galet fylld med energi och adrenalin? Stereo Love till exempel, jag blir alltid helt galet glad och förhoppningsfull när jag hör den, och så har det varit sedan första gången jag hörde den i februari 2009. Det är ju sjukt, all annan musik tröttnar jag på ganska fort men just dom här låtarna fastnar och försvinner inte! OCH DET KÄNNS BARA AWESOME! Det känns underbart att kunna drömma sig iväg till nån strand i solnedgången mitt i värmen och känna sig helt fri...
Edward Maya – Desert Rain - Remix

SECOND-GUESSING EVERYTHING YOU SAIDHar röjt i min garderob idag - vilket känns awesome. Mycket är med tanke på att jag ska tänka igenom lite inför skolstarten. Rensa ut gamla kläder jag inte använder och proppa in nya, rensa bland gamla oviktiga papper och sortera mera. Jag har funderat lite på hur jag ska göra med alla anteckningar inför 2:an... alla blad i kollegieblocken trillar ut och går sönder så det blir förmodligen en liten pärm för varje ämne så att man dessutom slipper alla lösblad och kan sätta in dom där istället. Har kommit fram till att jag ska göra det bästa med året för att det ska bli så enkelt som möjligt - d v s det skulle underlätta med bättre ordning. Jag har dessutom köpt en fin kalender som det ska bli roligt att använda. Det tål att tänka på sånt här... Men jag är övertygad att det blir enklare med ordningen detta skolåret!
Sitter just nu och skickar mina sista sms för dagen till ljudet av Den svenska björnstammens "Vart jag mig i världen vänder". Känns ganska fint! Dags för kudden...

GANSKA MEGABRA

Gårdagen blev bra! Mysig kväll och lång natt. Det var fint helt enkelt! Idag såg vi damerna på Slätten, jag och Elin. Nu är jag himla trött och orkar knappt ingenting, därför bestämmer jag mig för en lugn stund med spotify och hemgrillade hamburgare i kvällsolen. Tack och hej!

WE DON'T WASTE NO PRECIOUS TIME


Tidig morgon blev det idag med motion som pluss i kanten. Livet ler idag! Världens finaste väder ute (säkert för att jag typ bad till gud om det igår)... Nu har jag packat nattväskan och dragit på partyhumöret! Ikväll firar vi Irma! Lite tårtbak och lite städplock ska göras innan det blir en hääärlig kväll med kalasfint sällskap, lite som stjärnglans! A mi me gusta baila! GRATTIS IGEN MIN UNDERBARA FINA VÄN! ♥


Dr. Dre - The next episode


Going låt. Jajamensan Elin, youtube och google hittar det mesta...

DET GÖR INGENTING OM DINA HÄNDER ÄR HÄR


Färdigtränad för veckan, känns ganska skönt i kroppen! Glad att jag inte har suttit helt stilla under sommaren för då hade det varit ett helvete nu, men som sagt - det känns bra! Det är stört gott att säsongen är igång, redan tre matcher spelade och ett antal träningar fullbordade. Tusan vad härligt! Starten i nya laget är fantastisk. Det allra bästa är att det blir en nystart även för mig. En chans att ta igen den gångna säsongen och på allvar visa att det här är vad jag älskar mest av allt i hela världen, för det är verkligen så det är. Jag har en egen stege att klättra upp på, och jag ska så högt jag bara kan. Hur långt som helst. Bollen upp i nätet, strumporna till knäna, klubban som gjuten. Tummarna är stört hårt hållna!


T h e o n l y w a y i s u p !
ÄVEN OM DINA FICKOR ÄR TOMMAVet ni? Det är nåt gaalet vad tiden har gått! Nu blir det en förändring, allt dåligt blir bra! För nu får det tusan vara bra med tråkigheter, jag har laddat om. Jag har laddat upp med ett sommarlov fullt med upplevelser. Jag har sett kontorsväggar och heltäckningsmattor. Jag har sett exceldokument och trassel. Jag har upplevt havet och solnedgångar, ljumma mornar med tångdoft och segelutsikt iförd springskor. Jag har hämtat livet ur allt levande, andats in friheten och sprungit bort så mycket energi jag aldrig trodde jag kunde ha i mig. Jag har kännt smaken av äkta vänner och glädjen i någons hysteriska skratt och leende mun. Fått ompröva känslor jag haft och omvärdera precis allting. Jag har egentligen fått allt och just därför så tänker jag aldrig någonsin krypa så långt ner igen så att jag inte orkar ta mig upp. Det här är jag, nu är jag jag. Det är just jag som ska leva nu. Det betyder att jag bestämmer om det som är jag. Jag har fattat att jag dör om jag stannar, så därför så går jag vidare nu. Du är bara någonting som hände då och som varade då och som lyste då, och vet du vad? Då var då. Nu är nu. Och nu, nu är det framtiden som gäller. Den här sommaren har väckt en hel del känslor.

RSS 2.0