sweetdreams

godnatt allihopa! nu har jag tillochmed bytt sängkläder - äntligen fick jag gjort det! nu väntar en ny vecka i skolan och nya konflikter.
go jess...

suck.

ja, ska städa nu. hela kvällen gick. suttit och skrivit sammanlagt 3 låtar på en två dagar, samma jävliga orginella melodier med olika texter. welcome to the good life gott folk!

*

livet leker.


L

saw you walking down the street
reaching for someone to tell
you wispered when you told me
that the life you live is hell

jag vet att du mår dåligt gumman
jag ser dig <3


Lördag med Mamma

Idag ska jag till stan med Mamma och köpa kläder och skor. Har sett fram emot det, tycker det är rätt mysigt faktiskt. Just nu vill jag bara att allting ska gå över. Jag har ingen lust att sitta här och inte kunna sätta fingret på vad som är fel, det är jobbigt. Jag hittade en gammal "dagbok" som jag skrev förra året - september förra året. Och det är ju klart att man läser den. Haha... varför... det var bara dumt. Jag har ingen lust att bli ett offer. Jag har ingen lust. you cut me down.

alså efter stan så kanske det bär av till Mathilda eller Alle för att bara "va".
 Tänkte kanske ringa till Linnea och kolla läget. Sen ska jag träna.
 Jag ska träna som sjutton nu. Men godnatt sålänge, ska sova nu.
puss /j


-

INGENTING


IM BACK!

Så, nu äntligen är jag här igen. Efter nästan en veckas uppehåll. Jag har varit i västervik med husvagnen över helgen. Jättemysigt! Jättefin camping och rättså bra väder :)

Nu börjar skolan dra igång på riktigt igen. Och jag är fanimej engagerad i typ allt... haha (y)
avslutar med att jag och älskling har en månad idag, :)  Imorn ska jag in och kolla på skor,
samt kolla på mathilda när hon dansar på vindbron! (; thats good!

pusss på er

PANNKAKOR



Sitter hemma och äter pannkakor - som jag har stekt själv :M  ((: Ska tillbaka till skolan vid 11.50 så aa, blir nog att liksom åka typ fem över halv ^^ :) so, vi har fått en ny lärare, ulrika. Haha vilken jävla bitch tänkte jag i aulan när hon presenterade sig. Men asså hon verkar vara sjukt bra :D hahahaha, "jag vill inte att vi ska ha några prov eller några böcker under min undervisning" haha jatack :*

ONSDAG

Ja, jag har iallafall inga problem med att bada när det är kallt - längre! :D

Idag började plugget igen, hahaha, skrattar åt the fjortisgang ;) seriöst, har ni klonat varandras tröjor? ;) Jag har fått ett sjukt härligt schema. Slutar klockan fem i 3, tio i 3, 4, kvart i 4, 3 hahah fyfan,  (y) ingen sovmorgon (tror jag) och håltimmar... -.-  gött eller ?! :/ 

eftermiddagen åkte vi till jungfruviken jag, alle och hampus och träffade felix. så badade vi (jag) i det iskalla vattnet och sen åkte dom hem så det blev bara jag och älskling kvar <3


SISTA KVÄLLEN

Ja, nu är det slut på sommarlovet. Trevligt hörni! -.- Sista sommarlovsinlägget! Haha, jag har bloggat rätt mycket ändå tycker jag, kanske inte om så intressanta saker iochförsig ^ (: men vi hörs imorgon, nu ska jag se the butterfly effect - med det lyckliga slutet :M haha. valde ju fel version sist... usch , hemsk film det där!

Måste tipsa om Patrioten , den är sjukt lång, fast det är faktiskt värt varje minut. Ganska spännande :)
Nästan lite sorglig.



Butterfly Effect - väldigt sorglig den med. Ganska hemsk berättelse. Spännande!


KRASSLIG

okej, tisdag morgon och jag är jättekrasslig. usch fryser och svettas samtidigt och mår allmänt "dåligt". So, jag ska titta på Patrioten (nu eller sen) och så ska jag hämta min nyckel och ta kort på mathilda och alle (?) och aa... no rest at all. 
 

Trött? Jag?

Godmorgon igen. Usch vad jag hatar att inte kunna sova -.- imorn ska jag ut och springa. Hämta min nyckel hos felix (som jag glömde helt plötsligt) Och jag vet faktiskt inte om det är träning imorn heller... flummigt. Men jag ska försöka springa långt denna gången. Detta är för dåligt! ska man bli nåt får man ligga i, detta håller inte!
 

MOLLYSANDEN

Vilken röst hon har!
Asså denna tjejen är ju helt otrolig!
 
smått avundsjuk här! :M

DRA?

YOU ARE NOT INVITED ASHOLE! Vem tror du att du är? Du hade din chans, du hade den och du sket i den, kom inte och häv över allt på mig nu säger jag bara! Vad håller du på med? Detta skulle du fan ha sagt för flera månader sen, du hade ju din jävla chans så kom inte och förstör nu. Hahahaha, stoppa upp ditt skitsnack i röven och låt det stanna där! jävla idiot


SWEET ABOUT ME

Ja, tänkte säga att jag är faktiskt inte perfekt. Alla har vi våra baksidor - jag har mitt temprament som lätt svämmar över ibland ^^ Sen finns det tusen andra saker som man kanske skulle vilja ändra på, men asså, vem är felfri? Ingen kommer någonsin att bli felfri. För någon kommer alltid att ogilla vissa saker - medan andra gillar just dom sakerna. Man kan aldrig vara alla till lags, men man kan anpassa sig efter vem man är med. Då är det lätt att folk säger att "man blir en annan" eller "spelar någon man inte är" men i verkliga livet skulle jag säga att det är bullshit. För man måste anpassa sig efter vem man är med, du är väl inte likadan mot din mamma som du är mot dina kompisar?
 
Men samtidigt så finns det gränser, man kan inte slå ner på någon annan person bara för att du själv ska skapa status hos någon. Hänger ni med på vad jag menar? Någon? Asså, jag har gjort det felet tidigare, kanske inte direkt snackat skit om någon jag tycker om, men däremot inte sagt ifrån när någon annan gjort det. Just därför ska man ha vänner som säger till en när dom tycker man beter sig lustigt (inom vissa gränser nu då, man vill inte ha någon som stör sig på varenda liten sak) Nu känns det som att jag tappade spåret lite, men det är ju trots allt min blogg, och syftet är att skriva mina tankar och då kan det byta väg ibland.

MÅNDAG

Hallådär, någon som laddar inför sista dagarna av sommarlovet?
Hej att man ska njuta av detta sista nu! ciaociao.

sent igen

Usch jag kan inte sova. Mycket i huvudet nu. you can go to hell. Jag vill gå upp och dricka te och duscha och allt men jag bara orkar inte, (kan inte bero på att klockan är halv fyra). Jag har fått svårare att somna nu... Känns inte så bra. Jag menar, jag kan somna, och sen så kan ja vakna mitt i natten och känna mig hur trött som helst, men inte kunna sova. HÄRLIGT eller? ... :(


http://www.youtube.com/watch?v=nFnl8rAIIiM



<3

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig allting du pekar på
Men bara när du inte hör vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
och färglös som en tår blir jag utan dina andetag

Min klocka har stannat. Under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi, inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud , mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk? det har fastnat i ditt hår

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå när du inte ser på
och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå om du inte ser på
Och genomskinligt grå vad vore jag utan dina andetag


LÖRDAG

TRAGISKT ATT DET ÄR LÖRDAG OCH JAG BARA SITTER HÄR
Jag är så trött idag så jag vet inte vad det är med mig. Känner
mig osocial, men ja vet inte. Tänkte att jag ska va hemma ikv.
Alla är typ sjuka så kan inte ta hem nån, och sen känner jag
inte för det. Tänker tänka igenom saker och ting idag, imorn
ska jag ha klart för mig hur jag vill göra. Det kan jag svära på!
Du fick mig att känna mig så förbannat förvirrad. kram  /j

FIT FOR FIGHT?

Sjukt nöjd med att jag börjar komma igång nu. Har börjat träna upp foten och allt. Känns riktigt bra. Kondisen är däremot inte så himla bra - än. Men är ute och springer varje eller varannan dag numera så det är ja stolt över. Vi hörs, puss!


FREDAG

Vätterfesten. Seriöst? hur B får det bli?

Träffade iallafall alla möjliga personer som man kände igen.
De va la fint. Sen knöka fullt på bussen hem. Asså, det är såhär
va, att jag ska klippa mig. Någon som föreslår lugg? Eller kanske
ska jag göra som vanligt och bara klippa upp det? Beslutsångest.

vill ha en förändring, SKA JAG SATSA PÅ LUGG?

KORT & GOTT





F

Är det meningen att man ska dö av saknad eller? Allt vad du betyder för mig är svårt att beskriva och jag skulle nog kunna sitta här en hel dag och bara skriva om hur fin du är. Det som är så fint är att du bryr dig om mig. Du är inte någon som skiter i mig , inte som alla andra. Du är speciell. Du gör massa saker bara för att jag ska må bra. Nästan allt jag ber om gör du, för min skull. Utan att du ens vet så bara läser du mina tankar. Utan att jag har sagt hur jag mår så vet du. Det är så skönt att jag har dig. Det är helt otroligt. Det är ingen som har betytt så mycket för mig som du gör. Känns som att världen skulle spricka utan dig. Jag är säker på att du inte sviker mig, för första gången känner jag mig säker på det. Du får mig att må bra och älska livet, livet med dig.  

CLOSET

Städar garderoben och hittade massa gamla tidningar :O haha typ 30 nummer av "julia" har legat i min garderob i typ 3 år ^^ (y) haha sen hittade jag massa gamla "frida" tidningar och "okej". "SOLO" tidningarna är en klass för sig. Mycket tjockare och mer mode och mer av allt. Så nu har jag även ordning på mina tidningar :) Kläderna däremot säger en hel del om hur tom min garderob är - på kläder. Nej detta måste det bli ändring på. Trots att jag inte har så mycket kläder så har jag dessutom rensat ut endel av dom. Och nu så såg jag också att nästan hälften av alla kläder därinne är sportkläder... Ojoj, jag känner för att handla nytt!
 
en liten del av "röran".


LADY GAGA vs MR GAGA?


åå sitter här och funderar igen. Någonting som jag funderar extra mycket på är om Lady Gaga är en man?, men aa, ni hör ju själva hur det låter. Ärligt talat så tror jag inte att det stämmer men jag kan inte låta bli att fundera på't. Förresten, haha, kolla hennes video till "Paparazzi" PÅ HENNES HEMSIDA NU DÅ  --> www.ladygaga.com. Där ser man hela videon och sen har dom klippt bort det lilla dumma Alexander Skarsgård säger i dom videorna som sänds på MTV... och nu, på tal om honom. Vad är det med svennar och amerikansk musik/musikvideor/filmer? everywhere pratas det om oss svennar.  haha ska man vara stolt svensk när Skarsgård slänger henne över balkongstaketet och säger "jävla f'tta" eller ? xD
 haha, och sen när man säger "älskar du mig?" på svenska så uttalar man inte ä-et som A :M typ alskar do maj ? haha vafan? XD

HURTIG!?

Jag har sprungit folk, jag har sprungit och duschat samtidigt , slå det! :M
så nu har jag gjort mig förtjänst av en varmdush och apelsin! chao /J
så jävla kallt!


sent typ?

Godmorgon (y) Sitter här med Alle baby och vi fjantar oss - no more about that. Igår kväll ringde Micke till mig, min tränare, och undrade om jag visste om att jag var inbjuden till damlagsträningen. Jag ---> O.O ? Han påstod att James hade sökt mig på min mobil, men jag hade inte fått ett enda samtal från någon annan än dom på min kontaktlista så nae. Sen så frågade han om jag ville va med på torsdag istället och självklart ville jag det, - MEN micke det är såhär att jag har - Stopp , du har inte stukat till din fot igen ? - eeh... härligt va! så vi kom överens om att ja ska ringa honom sen imorn efter jag har varit hos sjukgymnasten så bestämmer vi då hur jag ska göra på torsdag. jävlafot. Vad händer idag? Träffar felix älskling sista gången innan skolan typ eftersom han åker till Skåne. Herregud, är världen emot oss? Vi åker om varandra hela tiden ;/ Men godnatt nu eller nåt! /J

Bilder från dagen...

TISDAG

Nu bär det ut med flickorna. Dåligt bloggande idag, men berättar lite snabbt om allt. Blev bjuden på frukost hos Mathilda på morgonen klockan 11, woops försov mig och stackarn ringde och väckte mig! Usch kände mig hemsk! Men väl där så var det jätte mycket frukost framme - allt från bacon till äppelmos och mjölk! Jättegott vare! Sen åkte vi till A6 och gick runt där, köpte ett par pärl örhängen. Nu sitter vi hos alle och ska ut och gå. Vi hörs! puss/J

GODNATT

Supertrött nu alltså! ojojoj. Tänk er, jag har hunnit städa med idag och
jag hittade faktiskt ett pennfack, två svarta örhängen och en liten portmonä. :D
blev genast förälskad i dom!
 
Annars så bestod kvällen av att läsa och lyssna på sjukt härlig Duffy musik!
Sånt gillar vi! så skönt är det att koppla av! puss på er, nu ska jag läsa vidare!
Sov gott /J


SKOR!

På tal om höst. Jag älskar hösten lika mycket som jag hatar den. Men fördelarna är ju att alla nya stickade plagg kommer och jag älskar höstmodet! Sen älskar jag att få "krypa in", liksom ha gott samvete om man vill kolla på film en hel eftermiddag efter skolan och köpa hem mörkchoklad och dricka te med en go filt omkring sig. Låter inte helt fel va? Men däremot så är det tragiskt att jag sitter här och pratar om hösten när det är 20 grader utanför fönstret... men jag kan inte låta bli helt enkelt.

Någonting alldeles extra är alla nya fina underbara skor som blir fler och fler i butikerna. Här är lite inspiration!

jag har för mig att detta kallas för kärlek! :))

EFTERMIDDAG

har just bakat klart, kladdkaka stod på menyn idag! men haapppss... betoning på kladdkaka - det var iprincip en smet som man fick förflytta från kakformen till tallriken med sked. ja - bra jessica! :D Idag skulle man väl kunna säga att jag bara tar det lugnt. Känner mig inte så kry heller, ganska hängig. Men jag tröstar mig med att kolla runt på olika bloggar för att få lite inspiration till hösten - som står och knackar på dören. Så här sitter jag i mina myskläder och fryser ändå (!)

ha det fint / j


TIDIGT!

Eh ja, nu sitter jag här - klockan sex - och kan inte somna om... vad härligt! Usch just nu är Jessica världens mest ofräscha person, har inte tvättat bort mascaran från igår. Idag blir det kanske en "take care" dag. Tänkte börja med att äta lite frukost , vilket i mitt fall betyder fruktte, tunnbröd med ost, sallad och gurka och även några mandelbitar i en skål (man vänjer sig vid smaken och blir mätt fort). Någon film kanske? Eller så blir det att sitta på altanen och njuta av solen. Eller skulle det ens bli soligt och varmt idag?

här ser ni min glasdekoration,  ett naturfärgat snöre och ett litet ordspråk och vips har vi en frukost te á la jessica

Ha det fint/j


FINT!

Ja, nu är jag hemma igen. Har träffat Felix idag (L) du är underbar :)  under kvällen har jag blivit attackerad av telefonsamtal och skit :) batteriet är typ slut. jag är supertrött!

Idag kom jag på att det är inge vidare långt kvar till plugget börjar... GUD VAD HÄRLIGT... -.-' jag hatar skolan. jag har sån ångest.  och HÄRLIGT, nu skickade han en länk med Michael Jackson med, NU blev jag jävligt rädd! -.-'

Fy sjutton vad jag saknar er tjejer, usch! :/ såhär mycket får vi aldrig mera vara ifrån varandra - ALDRIG!

Ha det fint/j

komma hem?

Hahaha, hur äre? ja nu har jag varit på landet i nästan en vecka (imorn). Jag saknar att kunna spela hög musik, sova en hel dag och se på film! Sen saknar jag allt "folk" hemma. Men vi har haft det bra asså! Jag och Sofia har gjort en hel del. Innan dess så var det bara jag och Carro här. Linnea och Daniel kom sen, samtidigt som Johan och Sofia. Haha, Linnea har växt till sig och pratar nästan hela tiden, hah, kaxig typ dedäer ;) så söt är hon!  Vi sov i gäststugan inatt, jag och Sofia - självklart var det jätte varmt så vi började vädra, sen tände vi ljus och snackade en bra bit in på natten, och då kommer det in mygg och flugor som jag sen - mitt i natten - blev tvungen att jaga ((: härligt.

--

skjut mig '
- eller nåt

(L)

jag saknar dig. jag tänker på dig.
jag längtar efter dig. vill inte vara utan dig.

PRAGUE GAMES 09

Tänkte berätta lite om resan till Prag med laget, sjukt sent asså, men whatever.

Packningen 



6/7 bar det av till prag från Jönköpings tågstation. JNytt mötte oss vid stationen och tog bilder typ ^^ haha sånna superstars är vi... x) Sen åkte vi till nässjö där vi bytte till malmö och i malmö vare dags för mat, och då varte bråttom eftersom att tåget vart försenat, vilket jag och Damberg inte fattade så vi hann precis beställa en "Kids meal" på burgerking och rusa - med hamburgare , pommes och allt - till tåget (vi hann precis) och micke vart lite småsur på oss tjejer som inte kan passa tider... woops xD
Nattåget i malmö blev typ fullt av folk - massa nollåttor och även skåningar som inte kunde hålla käften utan va tvungna att sjunga långt in på småtimmarna... och jag fick självklart ligga i den översta slafen... yes...

På färjan blev det kul. Vi kollade massa butiker å sånt. Hade friskis och svettis (!) på däck...

Carro, Alle och Linnea på färjan :)

Nästan hela laget... :D

efter det skulle vi sova vilket inte gick så vi va vakna typ allihopa tror jag.

Sen kom vi till Berlin på morgonen, VÄRLDENS FLOTTASTE STATION I SWEAR! vi skulle äta frukost, men hann självklart inte det heller så vi väntade på smörgåsnissen på tåget - jäkla tysk - som inte kunde engelska typ. Haha, kändes som att alla hade med sig mat utan jag förståss som är blond och inte tänker på att man kanske borde ha med sig nån frukt? Jag fick min macka klockan 10 typ, efter att ha väntat i fyra timmar på att vi skulle komma till Dresden (där nissen sa att han skulle få mera mackor... -.- )...

I prag kom vi till en lite mindre komplicerad station med typ en betongtrappa.

Men vi klagade inte, stämningen va på topp!

Vi kom till hotellet - as soft hotell - jätte fint vare.
Jag fick dela rum med Elin och Alle (y), Carro och Linnea i rummet bredvid GOTT ELLER! . Sen skulle vi gå och äta nånstans så då blev det pizzeria. 



Dagen efter spelade vi 3 matcher. UPP KLOCKAN 6.00! Första mot Forsby (svenskt lag) spelade vi 3-3. Andra mot nåt Polskt lag och jag tror att vi vann. Sista mot ett tjeckiskt lag och jag tror vi vann den med. Sen blev det hotellet igen - trötta som sjutton...

Jag lyckades pricka in fem mål tror jag, och endel assister på det :) 

Andra dagen upp klockan 6 igen och spelade 2 matcher. En mot ett tjeckiskt och en mot ett schweiziskt lag. Vi vann båda i think. Sen ställdes vi mot ett riktigt bra Tjeckiskt lag i kvartsfinalen och vann den. Vi åkte ut i Semifinalen mot Täby - nollåttalag... - dom spelade asbra, men hade väl lite väl mycket attityd... eller vad säger ni tjejer?

Fan vad surt det var att komma hem efter att ha förlorat semin... haha jag stukade foten på köpet...
vi laddade dagen efter ...

... inför tredjeplatsmatchen, något uppgivna i och för sig, eftersom alla visste att guldet var kört.  Men detta var ju ingenting vi pratade högt om. Jag spelade med tejpad fot och det gick ju hyfsat iallafall; "Ont kan man ha sen" metoden. Vi ledde med 2-1 inför andra perioden och fick sen bara mål i baken... 5-2 till Tullinge blev det och om vi var besvikna...

Även fast att vi gjorde världens kämpainsats så räckte det inte till. 4:e plats är trots allt inte alls dåligt. Pluss att det var 4 svenska lag som var i semifinal, alltså inget annat land som hade lyckats ta sig till semin.

Det tycker jag vi ska va stolta över. Tack för världens bästa resa tjejer (:


ENGELSBERG

Idag har vi målat mormors och morfars garage (iallafall ena långsidan) med rödfärg och såhär fina va vi innan vi greppade penseln...

(Jag ser ut som en mus)

Efter lunchen åkte vi till engelsbergs bruk och gick en guidad tur med dramatisering :) det var ju kul! :) folket här är väldigt trevligt :)  Nu ska vi kolla på tyger jag och mormor, kanske ska sy några kuddar (:  ha det fint/J

Västmanland

Sitter på landet. :) - Internet funkar bara från och till. - mormor och morfar, jag och carro bor i deras hus - deras stora hus på landet. :) värsta fint har dom! :) en hel gårdsplan och stor trädgård. Haha mormor odlar tillochmed gurkor (!) vem kan odla gurkor hemma liksom ^^  puss/j

RSS 2.0