FY TUSAN VAD HÄNDER MED VÄRLDEN

Blir så arg på saker och ting. MÄNNISKOR PÅ BUSSAR som inte erbjuder folk plats utan breder ut sig över två sittplatser bara för att dom inte orkar ha sin pyttelilla väska i knäet. Är ju fan tragiskt om man inte kan erbjuda en 80 gammal dam en sittplats när det är fullproppat på bussen och tvingar henne att stå upp bara för att somliga inte kan samla ihop sig. Fy fan vad pinsamt , respekt och förnuft kallas det. SKÄRPNING, NU!

GÖTTANS MED EGENTID

Sitter just nu med en sådan här ansiktsmask på mig och inpackning i håret. Masken luktar jättegott och hårinpackningen är jättebra. Trivs jättebra när jag får tid till att göra sånt här. LOVE

GITARR UNDERBARA GITARR ♥

LÄMNA HONOM

e- - - 0 - - - - - 0 - - - - - 0 - - - - - - 0 - - - - - - - - - - - - - - -
b- - - - 3 - - - - - 3 - - - - - 3 - - - - - - 3 - - - - - - - - - - - - -
g- - - - - 2 - - - - - 2 - - - - - 2 - - - - - - 2 - - - - - - - - - - - -
d- 0 - - - - - 0 - - - - - - 2 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
a- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 3 - - - - - - - - - - - - - - - -
E- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dsus2                      C                         G
Du försöker hitta skäl att stanna kvar
Dsus2                                        C                      G
Han var ju snäll ett tag, hans familj är underbar
Dsus2                                 C                     G
Ni har lånat pengar och köpt en lägenhet
Dsus2                                  C                     G
Han vet saker om dig som ingen annan vet

Ni har varit tillsammans i mer än fyra år
Ni har vuxit ihop och ni delar samma sår
Så du blundar och låtsas som att du inte ser
Att alla brister som han har bara blir fler

Em       C                   G                        D
Du ska veta att du är värd så mycket mer
        Em                               C                G                    D
Han ljuger för dig och han sårar dig så lämna honom nu
Em         C                 G                    D
Och jag vet att det är svårt att vara själv men
         Em              C                  G                 Dsus2
han ger dig inget du vill ha så lämna honom nu

Du kanske funderar på alla minnen som ni har
Du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar
Men han är inte samma kille som förut
Jag vet att du vet att det måste få ett slut

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar dig så lämna honom nu
Och jag vet att det är svårt att vara själv men
han ger dig inget du vill ha så lämna honom nu

Dsus2                       C                    G
Du måste sluta hitta skäl att stanna kvar
Dsus2                           C                   G
Han är inte bra för dig snälla ge dig av

Du ska veta att du är värd så mycket mer
Han ljuger för dig och han sårar dig så lämna honom nu
Och jag vet att det är svårt att vara själv men
han ger dig inget du vill ha så lämna honom nu


◊ ◊ ◊ ◊ ◊

NU VET JAG VAD JAG SKA GÖRA! Lite hemmaspa igen ? JAPP så får det bli!


ALMOST THERE

Snart färdig med städningen som jag hoppas ska ge lite bonuspengar! Känner att jag behöver dessa sedlar och mynt. Efter att jag är färdig med allt detta så ska jag plugga resten av dagen, HV på teve ikväll ska bli en höjdare och bara jag, pappa och Caroline kommer vara hemma då mamma och Jonas är i Nässjö och ägnar sig åt annan ishockey. Ser fram emot en myskväll iallafall. Ciao! ♥

» » » »

NU TAR VI TAG I :

MITT BADRUM

◊ Dammsug golvet
◊ Våttorka golvet 
◊ Toan
◊ Handfatet
◊ Spegeln
◊ Rensa skåpen


MITT RUM

◊ Torka hyllor
◊ Dammsug golvet
◊ Våttorka golvet
◊ Tvätta kuddar
◊ Byt sängkläder


HALLEN, ENTRÉN, KÖKET

◊ Torka av hyllor
◊ Dammsuga golvet
◊ Våttorka golvet


TVRUMMET/VARDAGSRUMMET

◊ Dammsuga
◊ Plocka iordning
◊ Fluffa till kuddarna


BADRUM ÖVERVÅNING

◊ Duschen
◊ Toan
◊ Handfaten
◊ Hyllan
◊ Dammsuga golvet
◊ Våttorka golvet

DET ÄR BARA ATT KÖRA IGÅNG DÅ!


» » »

!


GODMORGON

Blev väckt av min älskling på telefonen, pratade en stund och sen skulle han till skolan. Själv har man s t u d i e d a g ! LOVE. Tänkte fortsätta med städningen som jag började med igårkväll. Mitt rum är inte stökigt, men dammigt som få! Har spenderat någon timma på att dricka te med min minidator i famnen, kuddar bakom ryggen och ett tänt ljus på skrivbordet. Ja, jag älskar ljus. Kollat runt på olika bloggar och annat och det är verkligen skönt den där stunden man får på morgonen när alla är ur huset på jobbet och i skolan - förutom JAG som är ensam hemma LOVE!

Helgen spenderades med detta folket + andreas, som jag inte hade nån bild på.
(gammal bild från i våras)LIVSLUSTJag tycker om dina ögon och sättet jag speglas i dom. Jag älskar att se dig när ditt hår är sådär yvigt och gulligt och man skulle kunna tro att din hud var gjord av sammet, så len och underbar. Stunden jag såg dig blev jag varm i hela kroppen när du stod solbränd och vacker då jag kom hem från all tid ifrån dig, så vacker och så jävla bekant.

Det var som att hela sommaren fick en mening när jag såg dig och jag hade så många känslor som bara vällde ut sekunden jag anlände till Sverige och när du ringde mig och jag kunde svara för första gången på fyra veckor. Hela din utstålning och din person gjorde mig hel direkt. Jag kommer verkligen ihåg hur det slog mig att allt jag verkligen behöver för att leva stod framför mig. Jag kan lämna nästan allting för att få vara med dig. 

Jag tycker om när du kramar mig och när du skrattar med mig. Sättet du höll i min hand när vi gick från skolan på hösten och du bar min väska var så gulligt och fick mig tillochmed att bli varm i mina fingertoppar som annars är stelfrusna och utan existens. Du får mig att inse det värdefulla i allt, det värdefulla och unika som jag alltid glömmer bort att tänka på och lägga märke till. Du är så jävla viktig!

Om man har levt utan varandra ett antal gånger vet man hur liten man är utan varandra. Jag var verkligen bara ett litet korn utan dig. En liten värdelös onödig tår i princip. Har aldrig någonsin velat ha någonting jag förlorat tillbaka så mycket som dig. Jag kände verkligen sorg månaderna då du ignorerade mig. Kände ett begär efter dig som jag inte trodde att jag skulle känna någonsin igen så mycket som du sårat mig. Ett begär efter något så starkt och betydelsefullt som jag snabbt insåg att jag mådde dåligt av att vara utan.

Jag inser nu hur mycket glädje du skänkt mig. Hur mycket kärlek du gett mig genom alla våra dagar tillsammans. Kanske behöver man vara utan varandra för att inse hur mycket man behöver varandra.

Jag älskar dig så mycket. You brought so much life to me. 9 månader ♥
 

MUSIK FÖR ÅRSTIDER

Jag har kommit på mig själv med att lyssna på olika musikstilar när det är VÅR/SOMMAR/HÖST/VINTER. Under hösten är det mycket Melissa Horn, Sofia Karlsson, Lasse Lindh, Magnus Weideskog, Laleh, Veronica Maggio och så vidare... mycket svenska låtar och artister med andra ord. Denna hösten är inte olik de andra, jag är mycket för meningsfulla låtar på hösten när allt börja bli mörkt och man plötsligt får tid till att tänka. Lugn musik gör mig därför nöjd.


Några låtar som ingår i min höstspellista just nu.

Don't stop believing - Journey
Lämna honom - Magnus Weideskog
Just the way you are - Bruno Mars
Get up and go - Broadcast 2000
Pyramid - Charice
Come back - Ahmir
I'll be alright - Darin (tro det eller ej alltså, haha)
Långa nätter - Melissa Horn
I will follow - Chris Tomlin
Just a dream - Nelly
Från hjärtat - Highwon
Re:stacks, Skinny love - Bon Iver
+++ Alla låtar med Lasse Lindh

ENJOY!

MIN KÄRA BERIT (:

En äkta vän ska vara som Alexandra Georgieva, jag kommer alltid att älska denna människan för hon är verkligen en riktig klippa för mig. Ger de bästa råden och är underbar! Jag har så jävla roligt med henne och jag önskar verkligen att alla hade en vän som hon. Få har ställt upp så mycket som dig, och tack för att du har gjort det gumman. Du är en stjärna och jag önskar dig all lycka i världen för det är du så fan värd! Jag älskar dig så mycket glöm aldrig det.
                                                                ♥♥♥

AJAX & STÄDA- WEDNESDAY AFTER ALL

Fantastisk låt! Chris Tomlin - I will follow


Kom just hem efter en riktigt tråkig dag i skolan. Tänker inte berätta om det för det är så ointressant. Efter skolan tog jag bussen 1an till Kfum för att agera tränare för tjejer födda 97 och något senare. Kul! Men jag var alldeles för trött för att njuta av det vilket säkerligen märktes. NU tänker jag tagga inför studiedagen som morgondagen bjuder på genom att hmm... ta en kopp te och börja storstäda! Jag tjänar nämligen på detta moment... FÖRRESTEN HELT OTROLIGT ATT JAG HANN MED BUSSEN HEM NÄR DET VAR NOLLBYTE och slapp springa.

Saknar hjärtat i mitt liv, men vi pratas ju vid minst tre gånger om dagen så det går att stå ut ändå. Nu tjohej så blir det ajax! Be right back!  Mamma... måste jag?

HEJ FÖRSENAD

Försenad... Ja jag är redan sen. Jag har så himla ont i mitt ben idag, det krampar som bara den så jag hade svårt att resa mig upp. Fy vad jobbigt detta är... Anyway jag måste till skolan ändå, såklart. Känner däremot att det hade varit bättre att stanna hemma och vila. Här har ni mig iallafall, trött som fan, cambilder är ju great... eller inte.


AMAZING THE WAY YOU ARE

Godnatt sötnosar! Nu ska jag krypa ner i min underbart stora säng och tänka igenom morgondagen. Mycket att planera som vanligt men jag är taggad för nya utmaningar! Underbar låt som jag har nynnat på konstant idag.

BRUNO MARS - JUST THE WAY YOU ARE
GODNATT & SOV GOTT! ♥

BELLA har gjort det igen.

Ingen nyhet men jag har blivit så inspirerad av Isabellas "öka-din-självkänsla-tips". Tycker verkligen om den här tjejen och vill verkligen ha hennes bok. Hon är suverän! Hysterin kring alla "storbloggare" fick mig att sluta läsa bloggar helt. Jag är så trött på alla bratbitchar så jag spyr och struntar i dem helt. Allt dom gör är att tala om för oss normala individer att vi inte duger genom att gå på plastikoperationer, konstant banta och klanka ner på allt och alla som inte är dem, ser ut som dem, tänker som dem eller har med dom att göra. Det finns dock en som jag tycker har lite vettiga åsikter och som är smart och visar hur man som ung tjej kan nå framgång. Blondinbella är beundransvärd.

Ni som inte har kollat upp hennes blogg än - det är hög tid nu!

LAGFOTO + MATCH MOT FAGERHULT

Söndagen bjöd på lagfoto samt enskilda foton i Husqvarna sporthall för hela föreningen vilket i sin tur ledde till mycket folk på läktarna när vi skulle spela match strax därefter mot Fagerhult! Riktigt kul var det att spela och jag var taggad från och med sekunden jag vaknade och hade bestämt mig för att idag var det dags att öka på "antal-mål-siffran" för min och mitt lags del efter en minst sagt sur förlust mot Östras damer. Sagt och gjort, 2 mål för min del i matchen som sedan slutade 5-3 till oss. Var riktig glad efter den insatsen!

Slutade dock med att mitt ben var helt låst när jag kom hem. Var på läkarbesök idag och han trodde att jag hade stukat knäet i samband med att jag vred till min fot. Fick nummer och tips om olika sjukgymnaster. Problemet med knäet är att jag har en vätska där som hindrar mig från att böja ut knäet ordentligt. Galet vad ont det gör.

TRÄNING FÖRST OM TVÅ - TRE VECKOR! Får se om jag står ut med det... ett som är säkert är att jag tänker göra en riktig jävla comeback!

Bjuder på en riktigt gammal bild från Amanda Hills facebook. Mitt gamla moderslag som jag saknar endel.
Det var på den tiden man hade otroligt utåtstående öron och dessutom var längst! (y) 


SKADOR, SKADOR, SKADOR.

Foten, foten, foten, sträckning i låret, sträckning i låret igen och nu knäet igen...

Enda sen jag var 12 år har jag haft skador av alla sorters slag. Främst i fötterna men nu på senare tid har jag kännt av mina knän och lår. Trots all sommarträning så verkar inte min kropp ha fattat att den ska vara starkare. Detta har blivit ett stort problem, otroligt att man ska hindras från att göra det som får en att må så bra på grund av några små jävla irritationsämnen. Att en liten incident under en match eller träning kan göra så att man ångrar det för resten av sitt liv. Kan bara se mig själv som 70 år med svaga leder och brutna fötter. Fan va tragiskt. Men men, livet är som det är. Jag tänker aldrig ge upp min innebandy!


HUSQVARNA DAM

Sa det i tidigare och betonar det igen, livet är fullt av glädjeämnen. Innebandyn har fått mig på bra humör genom alla tider, och inte minst nu. Tjejerna i mitt lag är helt underbara och galet härliga att umgås med. Ser verkligen fram emot denna sässongen och ser ljust på framtiden. Det kommer krävas jobb, men det är det värt!


Bella, Frida, Skillmark, Schelin, jag. Träning på Öxnehaga i somras. BILD av Sanne Ljungquist


EFTERLÄNGTADE YSTAD!

Livet har sina glädjeämnen. Resan till Ystad gjorde mig gladare än gladast och jag hade ett brett leende på läpparna hela helgen. Jag har längtat så efter Felix att jag knappt stod ut en minut till. Helt ärligt kändes det underbart att få göra av med lite pengar på någonting man verkligen velat göra! Jag hade sparat i säkert en månad och jobbat hemma för att tjäna ihop tillräckligt. Med tanke på att vi har haft barnbidragsuppehåll hela sommaren och att studiebidraget inte kommer förens typ sista september så har det varit tjärvt ett tag. Men sådant är livet! Desto roligare var det att åka ner till mitt hjärta iallafall!

Hade som sagt underbara dagar och njöt av stillheten och lugnet där. Han är en person som verkligen aldrig stressar upp sig över saker och ting och som får mig att varva ner. Perfect match! (: Älskar honom så mycket.

Första kvällen när jag kom dit hade jag pluggat hela vägen ner för att ha allt gjort när jag kom fram. När jag kom fram blev jag helt överväldigad, han bor i ett slott i princip och det var den vackraste bostaden jag har sett. Bjöds på oerhört god mat i form av lax och jättegod potatis. Hans mamma är fenomenal på att laga mat! Somnade i min älsklings famn och vaknade dagen efter i samma armar, underbart! Lördagen bjöd på roundtrip i skånetrakten där jag fick se alla möjliga sorters vackerheter! Blev en fika, sedan inflyttningsfest på kvällen. Vi somnade trötta som bara den. Så blev det söndag och jag skulle åka hem till Bankeryd igen med hans föräldrar. Njöt av de sista timmarna i paradiset och fasade för ytterligare en månad utan honom...


JESS som vanligt fast med annan bagrundsfärg och nya upplevelser.

Hej igen! Välkommen hit på nytt! Efter mycket nya händelser i mitt liv och mycket plugg slash träning så är jag tillbaka igen. Har börjat med att införa en nyare bakgrund på min blogg med tanke på att rosa känns alldeles för bitchigt och påmålat för min smak. Enjoy!


RSS 2.0