MAGNIFICENT

Sitter nu hemma och ska ha lite hemma-mys för första gången på säkert tre veckor, det ska bli jätteskönt! Så jag får väl se hur länge jag orkar hålla mig vaken, är ju trots allt fredag och jag mår hiiimla icke-bra. Känner mig jättestressad för ingenting, lyckat.

Först värmer jag upp med handbolls vm... nu kör vi moder Sverige!

U2 – Magnificent


fina cheyer, mums!

EN GAMMAL SÅNG SOM SPELAR PÅ MIN GRAMOFON

På en mattelektion kan man hinna mycket allt... jag har för första gången i mitt liv skickat ett sms som var 9 sms långt! Kan ju skriva upp att det inte är vem som helst som förtjänar sånt :)

Elin, jag och Irma försökte jobba lite på en svenska uppgift... det gick ju bra!


WILDERNESS LOCKED IN A CASE

Idag har jag tränat tränat och tränat. Sen har jag ätit tacos och pratat igenom viktiga saker med mor och far. Imorgon ska jag till vetlanda och spela match på kvällen = sen hemkomst. Är det konstigt om jag vill sova nu? Hejdå.

jätteroligdag.se ..........


WRONG TIME AND PLACE. STILL LOVING BY HEART.

There's still a little bit of your taste in my mouth.

Har haft en jättebra eftermiddag och kväll. Jag bjöd Elin och Irma på bio och vi såg filmen "Love and other drugs" som jag tycker hade allt. Gillade den verkligen just för att den var så pricksäker och berörde på många sätt. Fikade upp myycket pengar, men det är inte ofta jag unnar mig sådant nuförtiden så det är inget att ha dåligt samvete för.

Tyler Ward – Cannonball

Jag längtar efter dig, jättemycket, för du är den finaste som finns - F.


EN HEMLIG MENING, JAG ÄLSKAR DIG SOM ALDRIG FÖRR

But for tonight, i'll stay here with you
just for tonight, i'll lay here with you
but when the sun hits your eyes through
your window there'll be nothing you can do

what if you could hear this song
what if i felt like i belong
i might not be here leaving
oh so soon, began the night believing
i loved you in the moonlight

Hela mitt liv är perfekt nu för du är verkligen ett sånt stort starkt lysande ljus som ger mig allt. Du är den snällaste som finns. Att det blev du och jag - att det fortfarande är det - det är som tusan ett under! Hur kan jag någonsin tacka dig för att du finns? Du, jag verkligen älskar dig så himla himla himla mycket och just nu när jag skriver det här så ler jag litegrann, (du vet, sådär) Kan inte leva utan dig, aldrig skulle jag kunna leva utan dig. ♥

Joshua Radin – What If You


Felix Ask , jag älskar dig förevigt!

DOFTEN AV APRIKOS FRÅN EN PLATS JAG MINNS

Sitter i skolan och har precis slutat min fysiklektion! Mammammammammammaaaaa! Snart ska jag hålla tal om hur livet var förr i tiden, namnamnam, efter det är det matte och lunch sedan efter det taggar vi om för engelskaa och spanska.

Hemma lär jag vara runt 4-halv5, gött med fredag är det iallafall...

http://www.youtube.com/watch?v=2_HXUhShhmY&feature=related

PÖSS! Elin och Irma är bäst!



ooyea!


Allting har förändrats, men du finns kvar

Mina minnen höll mig uppe varje dag, du är som att andas för.
Jag gav aldrig upp dig när du försvann...


VI HAR BLIVIT SOM DOM SOM ALDRIG FÅR BLI

Iväg på träning efter en trött eftermiddag och tre timmars sovstund. Känner tagget nu, himla gött ska det bli! När jag återvänder hem ska jag antingen se DaVinci koden eller sova, får se vad jag känner för. Ett som är säkert är att jag ska prata med F i telefon. Passar på att bjuda på en spotifylista med massa lugna låtarm som jag gjorde för några dagar sen, passar bra att koppla av och somna till, Carpe Amore. Vi hörs imorgon. Puss 


» SAMBAFOTBOLL ♥ Arriba va! El mundo esta de pie. Go go go, ale ale ale !

Spritter i bena när man tänker tillbaka på fotbollen. Alla stora stjärnor som man ser spela på teve under FOTBOLLS VM av olika nationaliteter, spänningen och känslan som strömmar genom ådrorna när någon slår en straff eller frispark i ett viktigt läge, gåshuden man får av ett strålande snyggt mål, glädjen sporten tillför är otrolig. När man sen ser barn som inte äger någonting spela på en dammig grusplan med solen stekande över deras huvuden kan man inte annat än le åt den glädjen och passionen som sporten framkallar. Underbart!

Nästa punkt i listan är ju fotbollslåtarna som alltid släpps lagom till en stor turnering. Låtar som Waka Waka, la copa de la vida, mera mål, när vi gräver guld i USA, vi är på gång, waving flag... you name it! Jag får en adrenalinkick varje gång jag hör dem. Blir så himla glad av detta, så nu var det sagt.

Fotboll förknippar jag med sommar, sol och människor från olika länder. Att se på fotbolls vm i Italien var nog något av det bästa jag har gjort. Så roligt med alla känslor och irritationer som man ser hos folk (främst tyskar och italienare) och undertiden man sitter där och tittar med en kall Cola i handen steker solen utanför. Kunde det bli mer känsla? NEJ!



 

 


DU VAR 17 JAG VAR 16 OCH JAG SKOLKADE FRÅN ALLT, JAG VILLE BARA VA MED DIG

NU KÖR VI! Städning nu och Taco's ikväll! Mummmmmmms.

♦ Lars Winnerbäck - Hjärter dams sista sång



BE A ROCKABILLY REBEL LIKE ME

Tänkte göra någonting för mig själv imorgon, något till mig själv. Känner lite kreativitet som kommer smygandes... dock är det för sent (tidigt?) att påbörja någonting nu då jag kommer behöva sova åtminstone fem timmar. Ska göra lite tavlor att rama in samt skriva lite budskap just för mig, antagligen någonting med spanska ord eftersom det är min lilla smygpassion.



› Tänker mycket på allt underbart du för med dig när du är med mig. Har svårt att se mig själv utan dig, verkligen. Tack för att du finns, du är helt otroligt bra! ♥ Längtar tills jag får hälsa på dig igen hjärtat, saknar Skåne.

Fick en jättebra julklapp av hans föräldrar, en avslappningsskiva att drömma sig bort till. Läskigt hur helrätt en julklapp kan bli! Snacka om att veta exakt vad jag behöver. Nu ska jag gå till sängs och slappna av till en lugn röst i högtalarna, dubbla täcken, mjuka kuddar och endast Felix i tankarna. Godnatt världen, ska bli spännande att se vad som väntar mig imorgon.


VITAM VIVERE ~ CARPE AMORE

Ja jag kan ju bara säga att jag har mått som en gud dessa dagar. Att vakna upp med Felix jämte sig är ju rena drömmen, men inatt vaknade jag av en duns i huvudet - dubbelnock av hans armbågar. Lite oväntat när man är mitt i en dröm och helt plötsligt blir klarvaken, han med eftersom han kom på att det var mig han drämmde till :) Haha men det tog inte lång tid tills både han och jag somnade om igen. Han är suuupergosig ♥

Under dessa dagar har vi typ sträck-sett åtta av tio delar av Band of Brothers. Riktigt, riktigt bra serie. Speciellt lyckat med tanke på att jag glömde ta ur skivan med del sju och åtta från hans macdator. L Y S A N D E ! Som tur är hann jag typ se klart åttan innan vi somnade igårkväll, så ingen skada skedd egentligen.

Mitt solsken i livet.

Fotot av Josefine Mårtensson.


BAILAMOS , CANTAMOS , TOCAMOS

GODMORGON! Jag har inte kommit längre än borstat håret... inte okej! Idag fyller Elin år och jag önskar henne verkligen en hiiiiimlans bra födelsedag! Hon är bäst ;)

Snart kommer kanske min älskling, kan nog få vänta några timmar till i och för sig men man vet aldrig med honom. Vipps så kanske han dyker upp :) Kanske ska ta en löptur när jag ändå väntar? Städa lite kanske också vore bra, äta lunch med kanske? Ja ni ser, har en liten checklista med "roliga saker" att välja mellan...

GRATTIS GUMMAN du är en stjärna!



¡ AY AY AY CARAMBA !



Vad ska jag säga, du är helt och hållet underbar <3 ! :)






Vi ska till spanien Elin det lovar jag dig,

så är det och såå jävla kul ska vi ha!

158 DAGAR KVAR tills vi kan släppa loss

utan nåt måste att gå i skolan

- det ska vi stå ut med!



MY NOTE - NO MERCY! ♣

Dagarna går verkligen fort. Jag har sovit ganska mycket och motionerat ganska mycket med löparpass och så vidare. Igår var jag på Öland för match mot Färjestaden vilket gick åt pipsvängen. Hela laget i princip var sjuka och även fast det var så så var vi elva halvkrassliga spelare och två målvakter som gjorde vad vi kunde för att inte förlora, dock utan framsteg. Svidande förlust med 6-1 gjorde ont. Vet inte vad jag ska säga om säsongen.

Igår kom också min kärlek till Bankeryd äntligen efter många dagars saknande. Som jag har längtat! Eftersom jag inte var hemma under gårdagen så sov han hos en kompis. Du är bäst hjärtat.

Nu sitter jag vid mitt skrivbord nyduschad, insmord och redo för en film, en kopp varm choklad och en stor mysig filt i soffan. Strålande! Mums!

jag älskar dig F


RSS 2.0