GOODFEELING

På dagens meny står baka kakor, städa, ta det lugnt och ha teorilektion på körskolan. Gottar mig i lite musik just nu, varit vaken sedan åtta och känner vilan. Livet är bra när man har lov. Har dock fått en omgång med ont i halsen...

YOU SAY YOU'RE LOOKING FOR SOMEONE WHO'S NEVER WEAK BUT ALWAYS STRONG


Lite gud.

YTTERLIGARE LITE SÖNDAG

Har just hittat en låt jag så himla gärna skulle vilja framföra live någon gång. Drömmer mig bort lite...

Tålamod?

Jag känner en kille, en kille som är en riktig bästa vän, en kille som är världens roligaste, en kille med världens goaste leende och härligaste skratt, men också en kille som nästan dör för sin sport. Så jävla mycket som han kämpar, om ni bara kunde ta bort era jävla hästlappar för ögonen och se alla som inte har ett berömt efternamn också! ALLA jävla stjärnor som ni kastat i brunnen från första dagen, första gallringen, en given första femma med barn vars farsor känner varandra och som man måste släppa fram och låta misslyckas en miljon gånger. Som att ingen annan skulle förtjäna den chansen? Nej, för vi har inte nummer tio på ryggen i vår släkt. Vi vanliga dödliga som tränar som svin för att ens få synas på samma is som dom här stjärnpojkarna, det är vi som ska ha cred, vi som är slitvargarna och oxarna som hindrar laget från att falla i defensiven. Syns det? Ja, alla andra ser, men ni era blinda jävlar, ni som glider runt på ett jävla silverfat, er syn håller inte och tar en paus så fort första femman inte är på isen, för vad som händer då, det kan bara sammanfattas med ett enda ord oavsett hur det ser ut - otillräckligt. Men vi döper inte om oss, vi skiter i vilket nummer vi har på ryggen, vi står upp och ser på er, oduglingar, för ni är dom som vi skrattar åt. Alla skrattar åt er. Fyfan för ishockey.

Man ska aldrig skriva när man är arg, lärde jag mig av en vis man, men det här, det här känns inte bara när man är arg, det här gör en riktigt, riktigt, riktigt förbannad.

DROP THE LETTER TO THE FLOOR

söndag - uppdaterar min spotify och lägger till lite bra musik! gick med irma till tåget för en timme sen. var på bio igår, bra film, johnny english. hem, pratade, sov, ställde om klockan, sov en timma längre. känner träningsvärken sedan gårdagens match och veckans långa simning. tar fram gitarren, spelar lite, har ont i mina fingrar och har lite för långa naglar för att det ska bli bra. tar på en kofta för det är kallt. trycker på spara & publicera inlägg.

SOMNA BREDVID DIG


Blir alldeles glad inuti varje gång jag hör dom här orden. För det är ju så sant.

JAG CHILLARDILLAR FÖR FULLT


Gör det jag gör bäst när jag behöver det som mest. Galet vad trött jag är, men jag är himla glad att allting är över nu, och att det bara är lov kvar i princip. Himla härligt! Nu kör jag en nattbio här och laddar upp starkt med lite te, lite filtar och lite gos! Perfekt a la jessica.

ooooooooooooooooooooj, vad jag ska göra fysikuppgifter :(


Det är med ont i magen och ett värkande huvud jag sätter mig i sängen nu. Te med honung hjälper nästan inte längre. Lite fast med skolan en sista gång innan jag i princip tar lov. Endast ett fysikprov kvar - det är imorgon och jag har inte pluggat n å g o n t i n g alls. Det här har varit helt sjuka veckor...

MÅNADENSSÖNDAGSDEPP - INLÄGG

- Och fast jag börjar från början, så handlar alla mina låtar om dig -

Den här dagen har varit sååå sjukt bortkastad. Så himla surt är det att sitta med nyllet i böckerna och typ tycka synd om sig själv som inte får spela match istället för att ta vara på tiden och göra nåt bra av det. Nej, inte ens i slutet av nian var jag såhär himla trött på skolan. Det blir inte bättre iallafall - eller jo, kanske på fredag eftermiddag...

Funderar på om jag ska ta mig en tur till Estocolmo för ett par fina dagar med min fina Fia. Låter som nåt som kunde få livet att bli lite gladare faktiskt. Är gaaanska så sugen på att sitta på bussen dit i några timmar och se ut genom fönstret ett tag. Det har jag inte gjort sen jag reste till Ystad ideligen. Och det var ju verkligen inte igår... Känslan är faktiskt ganska fri. MEN håll med om att en resa till STHLM känns lite perfekt på höstlovet? Jajamen, så får det bli!

SMÅSTADSLIV

Man pluggar, och så hux flux så får man upp en låt i huvet som inte försvinner. Disney bjöds det på idag, en av låtarna i skönheten och odjuret. Mysigt eller? Ja, den första timman... nu känns det lite overkill.

ååååååååååh


VAD JAG ÄR TRÖTT PÅ SKOLAN!!!!!!!!!! Det är inte okej................

LÖRDAGEN DEN 22 OKTOBER


Vi kom hem sent. Oj vad trött man kan bli av att åka buss, men oj så kul vi hade i Taberg och oj vad värt det var att sitta på bussen ett tag! Idag är det lite kalas här hemma istället och jag antar att det är städa som gäller hela dagen tills dess -- för alla som inte har matte-, fysik- och kexprov nästa vecka då -- jag lär ju behöva plugga som en gris.
Imorgon har vi match hela dan i Lidköping, ska bli kul, och vi hoppas ju på att vi kan köra över dom för det hade ju varit helt underbart! Nu ska jag stoppa i mig lite frukost och sen är det dags att fånga dagen.

OJ, HÖR DU HUR TIDEN FÖRSVINNER?


I am what you seek, i am not what they say but if i turned out to be, could you love me anyway?
Så himla fin låt, så himla mysig och matchar ganska bra med höstens färger och vindar. Ikväll blir det lite fint med mat, film och födelsedagsfirande ute i Taberg. Helt okej om jag får säga det själv! Idag fick jag reda på lite provresultat, ganska positiva faktiskt och det känns bra att lite slit ger utdelning. Lunchat på Jensens med mamma och pappa, dags för en snabb fredagsstädning och sen så får jag lite besök. Äntligen helg!

DU, MIN VÄN I LIVET


Om jag tappar allt igen, det är möjligt att det händer. Det kan va svårt att hitta hem, från alla hav och alla länder. Men ändå, du är min vän i livet, ser hur sommaren blir höst. en enda sak är givet du bär min luft i ditt bröst.

Lars Winnerbäck – Du min vän i livet

DU LÄSTE MIG KAPITEL FÖR KAPITEL


Idag är en riktig slappisdag. Jag börjar 13.25... Hade det inte varit för att jag är skrivar-invalid och efterbliven idag så hade jag ju gått i skolan och skrivit fysikprovet så att jag slapp göra det sen. Men nu är den bittra sanningen sån att jag har ont i min arm. Jag lyssnar dessutom på Winnerbäck och just idag blir jag inte gladare av det. Somnade med kläderna och sminket på igår och nu när jag tänker efter så kommer inte dånet jag hör från högtalarna - utan från fönstret och regnet som härjar utanför. Är det någon mer än jag som känner av oktober?

UTAN SOMMAR OCH VÄRME


Helt slut i kroppen, illamående och borta. Hösten känns tung just nu, och det är väl därför man börjar tänka lite för mycket.


Det var då helvete.

http://www.laget.se/FAGERHULTHABOIB_DAM/26753-nyhetsarkiv-item-1923693.html
Så satt man här igen utan att kunna spela innebandy. Känner man igen sig eller? Har det hänt förut? En repris? kanske. gud vill nog inte se mig lycklig.

SUPERÅTTAFILM.

Love, don't let go, don't run away love.

SÅ VAR DET LÖRDAG IGEN, SUPERLÖRDAG.


Vem har sagt att livet ska va lätt?
Nej, vi trivs så bra med allt skolarbete så det är perfekt...
Gårdagen spenderades utomhus i sommarvärmen. Är det okej att säga så? Löven är gula, röda och gröna, men är det okej att säga så? Det var som en sommarkväll, fast lite mörkare än då. Och självklart är det ju sådana kvällar man vill ta vara på och leva för så vi tog oss an en promenad i höstmörkret och njöt lite av livet.
Idag finns desto mer att göra dock. Böckerna njuter av att stirra på mig nästan.

RSS 2.0