WRITTEN IN THE STARS A MILLION MILES AWAY A MESSAGE TO THE MAIN. SEASONS COME AND GO, BUT I WILL NEVER CHANGE AND I'M ON MY WAY.

Weei , regnet ÖSER ner! Har haft två prov idag, fick reda på kemiprovet från i tisdags, det gick skitbra! Känner mig lite piggare idag så ikväll ska jag på "föreläsning" för ungdomsledare. Ska bli jättekul eftersom min käre vän Almgren ska komma dit också, vi tränar ju ett lag i innebandy tillsammans med Alexandra. Det allra bästa med ikväll är att det blir att kolla på HÅVE I KINNARPS ARENA - gratis! :) Kanon eller!? Nu ska jag tjäna lite pengar genom att städa lite. Ciao bonitas!

puss!


ONSDAGEN 27 OKTOBER

Sjuk dag. Nej riktigt såhär glad är jag faktiskt INTE idag. Jag känner mig helt och hållet SLUT! Orkar ingenting annat än att ligga död i soffan... MEN jag har faktiskt läst endel.

A PLACE TO CRASH, I'VE GOT YOU.

Jag känner mig lite lätt stressad över helgen eftersom söndagen kommer vara proppfull med skolböcker och sådant... kul, jättekul. Idag har jag städat hela dagen och samtidigt typ flugit fram, svävat fram. Mest kanske för att jag har världens bästa klasskompisar! Mycket för att jag har match imorgon och jag längtar som en dåre! Kanske också för att helgen kommer bli underbar. Mycket möjligt. Tänker mest på morgondagens morgondag, och dagen därpå. Minutrarna efter allt det onda är över, sekunden då ingenting längre gör ont och jag har återfunnit mig själv. Tänk att längtan får mig att kämpa. Jag kan kämpa hårdare än någonsin förr för att få det där jag mest av allt vill ha. Jag kan!

Kom så går vi ut i ljuset igen. Uppgivenheten ska försvinna.

ALDRIG NÅGONSIN ATT JAG LÅTER NÅGON TALA ONT OM DIG, DEN BÄSTA SOM JAG NÅGONSIN KÄNNT. DU FINNS INUTI MIG, INUTI MIG, EN PLATS ÄR VIGD FÖR DIG.

KNEPIGT är det när livet tar snabba vändningar! Ett enda litet samtal fick mig att se ljus i livet. Jag har världens bästa liv egentligen, jämfört med tusen andra. Är glad för det jag har, men vill självklart alltid ha mer. Så är det att vara jag, aldrig någonsin nöjd. När jag borde varit nöjd var jag inte det och nu ser jag ju hur det verkligen är att vara missnöjd med saker och ting. Varför uppskattade jag inte oss mera? JÖSSES! Jag saknar dig min underbara änglalika vän och kärlek. Jag saknar dig i varje andetag jag tar.

Hjärta av guld.


TORSDAG 21 OKTOBER

Du finns inom mig. Det gör du jämt.

Idag är det torsdag, imorgon är det fredag, sen är det lördag igen. Lördag kommer bli jättebra, match först sedan hem till Elin (igen) för att sova över och ha en riktigt fin kväll med några klasskompisar! Riktigt kul! Snart ska jag till vårdcentralen för att kolla upp om jag har astma eller inte, och i så fall få hjälp med det.

I'M CRAZY BUT YOU LIKE IT, LOCA LOCA LOCA. YOU LIKE THAT IT AIN'T EASY, LOCA LOCA LOCA. I'M CRAZY BUT YOU LIKE IT.

" Du. Du sa du behövde tid. Du hade tid. " Lars Winnerbäck. Antingen älskar man honom eller så hatar man honom. Precis som Håkan Hellström, han är likadan. Skillnaden är bara att jag bara lärt mig att älska den förstnämnda. Men det finns säkert en tid för Håkan Hellström också...

Idag fick jag reda på både spanskaprov-resultatet och kemiprov-resultatet. Är mycket, mycket nöjd med båda! Åkte direkt från skolan till Kfum för att träna småtjejerna. De har utvecklats väldigt mycket och det är riktigt kul att träffa dom! På söndag ska dom spela match igen så då blir det att coacha dom. BÄSTA HELGEN full av innebandy! (y)

Jag tänker NU koncentrera mig på tonerna ur mina högtalare för de får mig lyrisk!

LOCA LOCA LOCA!


HUSQVARNA - VS - ÄLMHULT

Ganska trött efter att ha börjat dagen med att springa till attarpsvägen (långt) på tretton minuter för att hinna med buss 101 till Huskvarna. Bussen blev på vägen försenad med just tretton minuter och jag blev senare än beräknat. Möttes av ett lag fullt av dösnygga, mycket, mycket omtyckta tjejer i nya Husqvarna IK overaller! Riktigt fint! Vi pratade snabbt ihop oss om frislag och liknande innan det bar av till bussen för att åka i ungefär två timmar (om inte mer?) till Älmhult.

Det blev mycket, mycket, mycket skratt påvägen. Hämtade upp Ellen påvägen i Skillingaryd - kan ju inte säga att det blev mindre roligt för det. ;) Skillmark får de flesta att väcka den dåliga humorn inom sig. Åt endel, blev kränkt för att vara näst yngst i laget av min tränare Marcus som vanligt, men varför klaga och riskera att bli bänkad liksom? Han är elak han, fast himla bra ändå! Jag har ju humor...

Kändes riktigt bra inför matchen, hade inte ont i knäna under uppvärmningen och mina fötter kändes inte heller. Bra med andra ord. Laddade upp med nya uppvärmningströjor och vitt matchställ hängandes på galjar tillsammans med byxor och strumpor. Värmebyxor på, fotledsskydd på, hårband på, killerblick på! Redo för match med ett fast tag i klubban.

Vi jobbade på bra, första målet stod däremot Älmhult för och vi gick in med ännu tuffare inställning mot dem, de var ju trots allt ungefär 10-20 cm längre och bredare än mig. Tillslut ; 1-1 , 1-2, 1-3 till oss efter många svettdroppar. Vi hade matchen i vår hand sista perioden då det tyvärr blev 2-3 efter ett tag. Detta höll i sig till klockan stod på 19.52. Dags för mål i baken, 3-3 och en sudden att vänta... Jävligt bittert eftersom det dessutom skedde i ett boxplay där de också hade tagit ut målvakten. Härligt...

Matchen slutade 3-lika och fan vad arg jag var inombords. Jag är däremot nöjd med min insats. Blev ett stopp i värnamo påvägen hem i bussen för att äta någonting. Rolig hemresa trots "förlusten" (känns som det nämligen eftersom man blev blåst med 8 sekunder kvar av ordinarie tid, med tanke på att vi också hade skott i ribban och bollar rullandes på motståndarnas mållinje... INTE OKEJ!!)

Kom hem lagom till Sherlock Holmes, tacos och godis med familjen. Mysigt. Nu avslutar jag dagen med två bilder. 

Jossan & Elin


Sofia & Lundin

Kram / Jess


FREDAG 15 OKTOBER

Förstår inte vad som har hänt med mig. Ibland känns det som att det är meningslöst med allting. Men det är det ju såklart inte. Du finns i varje andetag, i varje steg. Som himlen bär en evighet.

Längtar efter imorgon...

NEJ, DET HANDLAR INTE OM MIG


Det handlar om alla skador, alla sömnproblem, alla läxor, all press, alla dåliga matvanor, alla misslyckanden.

Men det handlar också om alla vänner, alla glada människor, alla roliga skämt, alla mål, alla assister, alla glädjeämnen och lyckostunder. Det handlar om dig framför allt, och allt som alltid har betytt någonting. För alla är det likadant, det är inte alltid roligt att leva, man trivs inte alltid med sig själv, man orkar inte alltid göra sitt bästa, man orkar inte alltid kämpa, men ändå så lever man.


ANDAS I DET TOMRUM SOM BLEV ÖVER

Tänk dig själv livet utan dig, för det var precis så nära du stod mig. Ändlösa tankar om hur det hade varit om allt inte hade hänt, om allt vart som förut. Varenda kväll håller det mig vaken, inte ens när - om - jag somnar försvinner det. Som en skugga som alltid är med oavsett mörkret omkring mig. Ljusa stunder när jag inte är ensam tar slut så himla fort. Är det meningen med livet att alltid bli blåst på lyckan så vill jag bara blunda för allt och vara ett med allt annat, aldrig mera orolig, aldrig mera ensam, aldrig mera sorg. Aldrig mera ensam.

JAG SKULLE KLARA VAD SOM HELST, JAG SKULLE ALDRIG SÄGA NEJ. VAD DU ANFÖRTROR ÅT MIG SKA JAG ANFÖRTRO ÅT DIG.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom,

och den jävligaste stunden i livet var den när du gick.


Efter vinst mot Östra med 8-2 är jag jättelycklig, om man ska se saker och ting positivt. Det gjorde dagen! Kvällen avslutades med pizza och "plugg". Jag försöker verkligen fixa detta, men frågan är hur fan det ska gå till. Jag saknar dig.

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement. Två ögonpar i tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt. För en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"
Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej, och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig


"EN AV ÅRETS NYFÖRVÄRV"

HÄMTAT FRÅN http://www.husqvarnaik.nu


Från JIK har vi hämtat Jessica Fagerkvist, en seriös och ambitiös forward med stort taktiskt kunnande. Med flicklaget i JIK har hon vunnit det mesta där de hade en riktigt stark kull med tjejer födda 94-95. Inför den här säsongen så har tyvärr laget splittrats upp, något som både vi i HIK men såklart även JIK beklagar. Ett fåtal tjejer blev kvar i JIK och fick där kontrakt med a-truppen medans en majoritet tog klivet över till rivalen Östra och där framförallt deras div.3 lag. Men kvar stod denna seriösa tjej och lugnt inväntade alla alternativen för att sedan i lugn och ro välja det som kändes som den bästa lösningen för henne. Hon hamnade hos oss i HIK och valde bort tryggheten och det annars så enkla valet att följa efter resten av gänget. Med detta beslut så står hon fortfarande kvar med en fot i JIK och skall träna med dem en gång i veckan under säsongen för att få ytterligare utveckling. Där hon även får sällskap av ett par nya lagkamrater.

Haha, ja bättre sent än aldrig Christian :)

SÖNDAGSUTMANINGEN

SNART VÄNTAR DM MATCH mot mina gamla lagkamrater som jag i princip har vuxit upp med. Kommer kännas konstigt, men jag är övertygad om att det blir en match som sen ska glömmas.


AND IF YOU DO IT RIGHTVill bara säga att Elin Wiklund är en av världens goaste människor (: Har jävulskt roligt med dig!


ROBYN - HANG WITH ME


WE GON LIGHT IT UP LIKE IT'S DYNAMITE

Effektivitet är nyckeln till mitt liv idag. SÅ mycket att göra!

Måste
- läsa klart en halv bok och skriva en läslogg
- plugga klart massa mattetal
- läsa kemi inför provet
- lära mig massa engelskaglosor
osvosv.

Men jag ska inte klaga, jag valde min linje själv...


winnerbäck.

Och du somnade den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra. och om någon som vill ge dig värme
när allting känns kallt. och jag kunde ha gjort vad som helst
för att få höra den tanken. och där satt jag med mina grönbruna
ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat


ALLT HAR VARIT UNDERBART EN GÅNG

Jag är helt vriden i mig själv, jag blir tokig på mina reaktioner ibland och många gånger vill jag bara frysa till nåt hårt och sen inte bli varm igen för att det känns så skönt att vara utan känslor. Det tär på mig att vara känslosam. Hade jag kunnat släppa taget utan vidare hade det inte varit några problem. Så mycket lättare det hade varit att kunna ta kritik utan att bli berörd. Så mycket mer osårbar hade jag varit.

Oturligt nog är jag känsligast i världen. Funderar och överanalyserar allt. Bär ständigt tyngre vikter än jag klarar av, lyssnar gärna till tystnaden även om det alltid piper i öronen. Jag är underlig.

Varför är jag inte som du? Varför kan jag inte lättare svälja sanningen och sen hitta nya vägar? Varför är jag så här sorgsen över någonting som bara är en epok i livet. HUR kan det vara så lätt eller verka så lätt att svälja sanningen? Hur kan det värka på så många ställen samtidigt utan att man kan göra någonting åt det, hur ska jag klara mig igenom någonting jag inte kan ha kontroll över?

Jag kommer aldrig kunna glömma allting jag delade med dig. Någonting kommer nu alltid fattas.

FÖRRA HELGEN KORT OCH GOTT, när allting var ganska bra.

Lördag morgon - Iväg till råslätt för att kolla på halva mitt lag som skulle spela DM match mot Hovslätt. Ni spelade jättebra tjejer, bara målen som saknades. FRÅN råslätt direkt till Borås för att se på när min bror spelade cup, och självklart för att shoppa lite på Knalleland! Blev ett par jeans från gina tillslut och var riktigt riktigt nöjd med detta.

Efter detta körde mamma hem Carro och släppte av mig i Furusjö medans pappa stannade kvar för att se på Jonas. Väl i Furusjö så vart det livat med ett par stycken av mina kära klasskompisar. Hade verkligen jättetrevligt och vi badade i Elins jaccuzi i typ femton miljarder timmar , LOVE! Sen blev det att slagga hos henne, vad mysigt vi hade Elin :D RIKTIGT FIN KVÄLL!

RSS 2.0