WAAAAKE UP IT'S PARTY O'CLOCK!


Är sådär ööööövertaggad på sommaren nu! Har spendarat kvällen stirrandes framför datorn och bilderna från Italien sommaren 2010. Jag har varit på många husvagnsresor och sommarsemestrar, men den sommaren var den bästa någonsin! Trodde inte att en semester kunde bli så lyckad!

Efter en månad i Italien så återvände man hem, och då väntade världens bästa vänner och min dåvarande pojkvän. Livet var jävligt bra om man säger så. Sen började jag gymnasiet och där mötte jag två tjejer som visade sig vara dom bästa tänkbara någonsin! I höstas hittade jag mig själv, tack vare er. Jag tycker verkligen om er så himla mycket, hjärtat hoppar nästan ut ur bröstkorgen och det går inte en dag utan att jag tänker på vilken himla tur jag har haft! Vad hade hänt om jag inte valt Natur-Kemi? Förmodligen hade jag aldrig hittat vänner som är så äkta som ni. Det är konstigt att det finns personer som är ens motsvarighet, som man kan säga allt till och som förstår in i minsta detalj. Så otroligt många roliga stunder har vi haft och åh, som jag älskar att höra er skratta!

Nu har vi snart gått ett skolår tillsammans och det har gått fort, men det har varit den bästa tiden i hela mitt liv. Önskar att alla kunde träffa så underbara vänner som er. Tack för att ni finns, Elin och Irma. ♥


V ä r l d e n s   b ä s t a   v ä n n e r !
HEY! WHERE DID WE GO THE DAYS WHEN THE RAINS CAME? Down in the hollow, playing a new game
ARRIBA VA!

Skön dag eftersom NU är äntligen proven gjorda. Biologi igår och engelska grammatik idag, känslan är GO! Dumt nog känner jag mig riktigt hängig och snart är det träning - vill ju såklart inte missa den... Nu går tankarna på högvarv inför nästa säsong, hur blir det? Tål att fundera på!
Pusshej sålänge

KORT OCH GOTT

Ja, här sitter jag i mina svettiga träningskläder... varför kommer man aldrig längre än till datorn?... godnatt.

25 APRIL 2011


asså hejdååååååååååååååå dumma himla biologi. jag fattar ju ingenting. :(

LJUDET AV ETT HJÄRTA


Snart ska jag åka till Irma och övernatta ute i "vildmarken"!! WEHEEEY! Min fina fina fina fina fina vän du är helt bäst! Vi ska mysa och plugga litegranna. Vi är ganska så bäst. Nu ska jag bara städa upp all sand som ligger på mitt golv, packa väskan, duscha och springa omkring och vara gladast i världen.

Tjejen är underbar. ♥

HÖR DU SÅNGEN DOM SPELAR PÅ RADION?


Mysig men väääääldigt kall kväll. Bilderna är från Caros facebook.

TONÅRSSKINN & FUSKCHAMPAGNE

"Jag vet vi var unga och somliga vill kalla oss för dumma
men jag saknar vår naiva blick och att varenda känsla var på liv och jävla död
Våra tonårsskinn var utan skuld och synd och du doftade som en trädgård efter regn
så har ingenting någonson doftat igen
Och den sista dagen på året spenderade vi på en svinkall strand
i fuskpälsar och med fuskchampagne kändes allt så på riktigt
Du hade blekt ditt hår och bytt alla svarta kläder mot vita du sa
'Nu ska väl änglarna se mig om dom djävlarna faktiskt finns'
Och jag, jag hade startat ett band och skrev sånger om oss, om hur vår kärlek var
mycket bättre än kärlek lust och passion
Och vi höll så hårt i varandra och gjorde allting tillsammans
för att alla skulle fatta att det var vi, vi, vi mot dom" - Lasse Lindh
Detta är poesi.

I NATT ÄR JAG DIN


Dra ner rullgardinen... jo tack jag hade gärna... aa... jag hade gärna mått så där perfekt just nu och sluppit allting som påminner om det där som var så bra. Fan alltså. Fan. Varför ska man alltid bli påmind om det som var BRA? Det finns ju tusen miljarder saker som är kass med dig. Synd att det kan vara så svårt att plocka fram det där förståndet...

BRA DAG

Ja, en himla trevlig dag om jag får säga det själv. Började med årets första glass på piren (!) Efter det blev det en liten chillkväll på domsand. Mysig påsk har det varit hittills. Nu, efter att ha skrapat upp hela jävla tån pga min cykel (skyller på den, jag vet...) så sitter jag nu här uppkrupen i min säng och huttrar som en liten gris. Usch vad det är kallt i luften! - synd... Om jag lyckas hitta den så ska jag se på Letters to Juliet snart, om jag inte däckar innan jag ens har hittat den d v s :) tokigt...
Hej jag heter Lasse Lindh och jag är bäst i hela jävla världen.♥

Om ändå sånger kunde läka sårKYLIE, GIVE ME JUST A CHANCE LET'S GO OUT AND DANCE! WE CAN GET INTO THE GROOVE.


Har en lördag med helt okej väder att se fram emot... En dag i bikini helt enkelt! MUMS! Får bli en löprunda också tror jag, bra för själen så att säga. Träningslistan numero uno  : Sånt där man vill springa till - by JessNästan lite som söndagsplugg...


Kemin är precis gjord... Nu ska jag gå igenom biologianteckningarna och sen återstår bara att planera kvällen lite. Hoppas att biologin inte dödar mig... Nejdå, det är ju trots allt fredag - fredagsmys! Digsterlistan är igång!


22 APRIL 2011


Nu var det fredag igen... jag tänker hitta på någonting idag! Inte bara sitta hemma, utan göra något kul! Vi åker inte till mormor och morfar så nu har jag fredag, lördag, söndag, måndag hemma! Helt okej, nu hinner jag göra allt jag ska göra innan skolan börjar. Jag hatar att vi har prov första dagen i skolan med... åh!

När våren öppnar sina dörrar och du tar den långa vägen hem
Och sitter på uteserveringen där vi satt igen - kom ihåg mig då.
När det blir varma sommardar - kom ihåg mig då.
Här finns du kvar.


EN TÄTORT PÅ EN SLÄTT

"Om du reser dit i vår, säg att jag gärna kommer åter, ifall allting är förlåtet. Man blir


klokare med åren. Om jag kommer dit igen, har du en plats där jag kan vila? Ett rum där


jag kan känna att jag är nånstans ifrån. Ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot


ån. Hälsa skönheten i norr. Säg till Viola att hon lyser. Att hon var vackrare än sången


och att jag önskar att jag skrev den." - Mr. Winnerbäck

Jag älskar Jönköping.
EFTERMIDDAGSTUR


Efter en lååång springtur på ca 40 minuter känner jag mig himlans go i kroppen! Nyduschad och klar äter jag min sallad till i sällskap med doften utav vitsippor. Det är verkligen helt supermeganunderbart med vår, eller hur?

21 APRIL 2011Lever man bara en gång?


Då finns det bara en sak att göra - fall inte, res dig upp.


ÅH DU VACKRA, DU FAGRA, DU UNDERBARA

Som jag älskar att vara med er...


Elin & Irma ni är helt underbara vänner.
Vi dansar, vi skrattar,
vi lever - med känslan av att vara oförstörbara.


SOUL!

O-o-o-o som i en gammal sång. Önskade att livet alltid kunde vara såhär bra som det är just nu!
Att hitta på spontana saker med sina vänner är nog bland det roligaste, mest underbara som finns. Igår bjöds det på grillkväll hemma hos min f a v o r i t Irma (bilder kommer komma liiiiiiiiiiiiiiiiiiite senare). Jag älskar sånt där som få hjärtat att slå ett extra slag för sommaren och det allra bästa för att få detta att ske är att prata med Irma - om sommaren såklart. Alohaluilua! 


T y c k e r   o m   e r  !  ♥


DET ÄR FÖR OSS SOLEN GÅR UPP

Efter att ha försökt sova sedan klockan tolv så ger jag nästan upp nu. Idag har jag träffat Carro, Alexandra och Linnea för första gången på hur länge som helst. En picknick i sommarväder är bland det bästa som finns. Vad mer kan man begära? Cykeln har kommit till stor nytta änsålänge, förhoppningsvis ska den användas mer.
Imorgon blir det riktigt härligt väder har jag hört! Då slår vi till med grillkväll ute hos Irma! Årets första grillkväll kan man ju inte gå miste om ;) Som en jättemegastor bonus så ska vi dessutom övernatta i hennes lilla lillstuga (vad jag har förstått det som), vilket ska bli helt underbart mysigt! Ja, det är verkligen så - det är på våren som livslusten kommer tillbaka! Nu taggar vi inför en kväll helt smockfull med bra människor, bra musik och förhoppningsvis fantastisk mat! Puss!

I am made of more than my yesterdays.
This is my now and I am breathing in the moment.

EN GANSKA SVÅR OCH JOBBIG GREJ

Önskar att jag bara kunde glömma allt det där som just nu bara ligger och skaver på mig. Hejdå.

LÖRDAG ÄR JAG HIGH ON LIFE!LA VIDA LOCA - det där man minns som om det var igår. Fan vad roligt vi hade!


DET FINNS BARA EN SOM CELINE DION

Många av hennes låtar kom tillbaka till mig nu efter många års uppehåll i samband med musikalen.
  • Alive
  • Taking chances
  • A new day has come
  • I drove all night
  • My heart will go on
Just A new day has come har varit en av mina favoritlåtar genom alla tider. Den är så himla vacker!! Den här kvinnan har nog den absolut bästa sångrösten i världen. Ryser bara jag tänker på det! Åh!

HER MORNING ELEGANCE

Soon she's down the stairs. Her morning elegance she wears. The sound of water makes her dream awoken by a cloud of steam. She pours a daydream in a cup. A spoon of sugar sweetens up. And she fights for her life as she puts on her coat. And she fights for her life on the train. 


Det är ungefär en månad kvar till 17årsdagen. Kanske borde spika någon kväll med dom här fina människorna som finns här i livet? Nästa vecka får det iallafall bli en introduktionskurs på körskolan, så att man kan börja köra någon gång! Längtar! Jag saknar Elin. Jättemycket.

Du är ganska ägd -10 APRIL 2011

Alltid känns det som om jag är två steg bakom dig. Du som alltid får infall, drar åt dig ljuset jag aldrig haft men alltid velat prova. Du säger jag ger dig något som du alltid har saknat. En godhet, en värme, och jag lägger mig bredvid. Tänk att nåt så enkelt som du brevid mig kan göra mig så lugn. - Lasse Lindh, min man.

Från den djupaste platsen inom mig säger jag det här. Jag verkligen älskar er vänner och nära som försöker och som fortfarande dras med mig. Även om jag oftast inte säger det, så är det det enda som bär nu. Det där med dig som drar ner mig önskar jag kunde fara åt helvete, för det du gjorde och det du är kan jag inte förstå. Och ibland önskar jag att jag aldrig hade träffat en sån som dig. Hoppas att det känns. Jag vet att det gör det. Jag vet att du läser det här.

RSS 2.0