VÄLKOMMEN TILL TORPET

Mår himla bra här ute på landet. Mysigt är det verkligen och julen blir på något sätt myckte finare med lite skog omkring en. Dagarna har jag fyllt med spel i form av "Med andra ord", "Cluedo" och "Brainstorm". Min lilla kusin Johan tycker det är jättekul och blir rastlös superfort efter att vi har hittat på någonting. Idag har vi utsatt oss för motion i form av Spark! Så himla roligt och SÅ himla jobbigt! Jag som hade dåligt samvete för att mina löparkläder inte fick plats i packningen behöver nu inte ha det längre eftersom jag är helt slutkörd nu på kvällskvisten. Mysigt har vi det iallafall. Ibland blir det en tripp genom dungen över till mormor och morfars hus och då allt som oftast för en fikastund. Mitt läsande i boken jag fick låna av Felix har börjat ta fart ordentligt i och med all extra tid man får här och jag har lovat mig själv minst femtio sidor varje dag, vilket jag kommer lyckas med för hoppningsvis.

Jag har haft en toppenjul och fick en massa bra saker som jag önskat mig.

Ett exempel är boken EGOBOOST som jag verkligen tycker om (vilket jag visste redan innan att jag skulle göra). Hon har gjort ett kanonjobb, Blondinbella, kanonjobb!

En baksida med lantlivet är den usla täckningen! Har hittat ett ställe här på torpet där det alltid är EN pinne (det bästa möjliga alternativet). Längtar till morgondagen då vi drar vidare till Stockholm för mellandagsrean! Supertaggad! I morgon kväll ska jag och Fia njuta av en stund i Kistas biosalong, kanon!

(dumma jag glömde telefonsladden hemma, därav inga bilder)
Det var dagens update, mer kommer förhoppningsvis imorgon.
Älskar dig Felix, saknar dig massor... ♥

FANTASTISKA VINTER FANATISKA KYLA

Har tillbringat kvällen hos min älskade vän Alexandra med julmys framför en varm brasa (som efter tusentals försök från vår sida sattes igång av hennes far...) i vinterkylan (-10 grader = inte okej!). Jag passade på att handla på mig lite smått och gott för att vi skulle fira att vi typ har jullov och att vi typ träffades igen efter många veckors frånvarande av varandra! Hon är kärlek ♥ Sjukgymnastbesöket gav årets mest glädjande besked, mina menisker kan vara helt återställda om sex månader (!!!) HEJ GLÄDJE! Att få veta att jag kan fortsätta med innebandyn var årets lättnad. Alltså hade jag någonting att fira! Förövrigt så har jag saknat Alex riktigt himla mycket!

Imorgon är det alltså julavslutning!! Nu är julafton att vänta då jag åker till landet i västmanland för att hälsa på min mormor och morfar i deras mysiga hus, i mysiga miljöer. Kort efter detta beger jag mig till Stockholm hem till Sofia där vi ska leva livet i storstadens kvarter! Nyår ska spenderas hos min fru Elin med förhoppningsvis mycket trevliga människor också det lite ute på vischan. Himla fint! Kort efter nyårshelgen har mitt hjärta sagt att han kommer hit och hälsar på mig! = BÄSTA STARTEN PÅ NYA ÅRET!

JULEN ÄR I PRINCIP BÄST! (efter mitt hjärta och kärlek, sommarlov, sol och bad, bikini, solglasögon, utlandsresor, fotbolls vm, spanska rytmer, sommarnätter, Lasse Lindh och mitt innebandylag...)



halvgalen bild, men brännan  ♥


FÖR ATT JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET

Jag längtar som en dåre tills jag får hålla om dig igen, min älskade Felix.

Lasse Lindh – Du finns inom mig (en sång för J)


SAMMETSLENT AV VINDAR SOM DANSAR

OSCAR LINNROS - GENOM ELD



Jag börjar tro att vi kan gå genom eld bara för ikväll. Håll den tänd, vi kan gå genom eld.

Underbara ljud! Underbara ljuva musik! Låtar som talar rakt till själen i en är det underbaraste jag vet, känner mig helt upprymd av melodier och texter som betyder så mycket för någon och som framförs på bästa möjliga vis med känsla in i benmärgen! Perfektion. Min dröm är att skriva en rad som sedan kommer nynnas på människan som behöver den mer än mig själv. Ge stöd och tankekraft till den som är svag i hjärtat och som kanske har förlorat någonting som betytt mer än deras eget liv. Det är styrka. Så som Lasse Lindh, Oscar Linnros, Winnerbäck, Magnus Weideskog och Melissa Horn givit mig både tro och sorg när jag behövt det som mest. För mig är ni stjärnor.




SWITCH FROM GOOD TO LACK, FROM SUCCESS TO SETBACK. TEACH ME HOW TO LIVE THE LIFE GOD WILL NOT GIVE.

Jag väntade mig ingenting när jag glömde bort mig själv. Jag förstår inte hur jag kunde vara så blind, kanske var det för att jag var så sårad, kanske var det för att jag alltid skulle låtsas vara stark och medveten, kanske var det för att jag var helt jävla dum i huvudet och hade kompisar som lika gärna kunde gått åt andra hållet när de helst ville så fort mitt liv blev lite jobbigt och jag behövde stöd. Fy fan för den tiden. Jag kan fan inte fatta hur du kan vilja göra en människas liv så förstört bara för att du själv inte kunde stå ut med att någon annan hade det bättre än dig själv. Jag kommer aldrig kunna förlåta det och jag kommer alltid minnas dig som en jävel som gick in för att få mig att må sämst i världen genom att ta ifrån mig det enda som någonsin hade betytt någonting. Alla mina känslor för min största jävla kärlek någonsin ville du bara stapla på hög och tända på. Din jävel, hoppas du tycker synd om dig själv.

Sedan sitter jag här och kollar igenom gamla inlägg, ser och kommer ihåg hur himla uppgiven jag kände mig och var. Jag hade nog aldrig behövt umgås med dig, men det var inte direkt enkelt att komma på hur dum i huvudet du var och är. Det roliga är att du nu i efterhand kan komma fram och fråga hur det är och om allt är bra med mitt liv, fast att du egentligen helst hade sett att det var helt jävla förstört.

Och allting bara för att du förstörde precis allt det förtroendet jag hade då för en person som nu lyckligtvis fortfarande finns i mitt liv och som fortfarande älskar mig. Kan inte ens föreställa mig mitt liv nu om du hade lyckats att sopa sanningen under mattan, din jävel.

FILOSOFISKA STUNDER

Från och med idag startar en ny kategori som ska kallas för Filosofiska Stunder. Hoppas innerligt att det kommer uppskattas för jag dör av längtan att skriva! Min inspiration är mina tankar och ljuspunkterna i dem. Vackra liv!
 


UPDATE

Nu blir det ung & bortskämd på teve, love it.

THING'S ARE ABOUT TO CHANGE

Att inte behöva anstränga sig när man är med sina vänner är bland det bästa som finns. Att bara kunna vara precis hur dryg och efterbliven man vill vissa dagar och stunder och sedan kunna vara seriös nog att kunna plugga tillsammans, det är inte alla som kan. Just detta är något av det bästa som finns med gymnasiet. Man börjar umgås med människor som är precis som en själv, och om inte exakt så så nära man kan komma. Det är ju helt underbart! Nåt av det största som hänt mig iår var gymnasiet och nya innebandylaget, båda sakerna har gått utmärkt. Jag var verkligen nervös inför vad jag skulle välja när jag gick i nian, men tänk så rätt det blev! Oron inför om man kommer hitta några vänner, om alla var pluggisar och inte hade nåt liv, om lärarna skulle slå mig om jag var efterbliven och inte fattade nördmatte (:)) ne men ni fattar oron jag hade? Och så blev det hela så himla bra! Against all odds. Bäst helt enkelt.

Man hör med insidan, för egentligen är det hjärtat som ska tala om för dig vad som är rätt.


SEE THE STARS SHOOT OUT OF A PITCH BLACK SKY. MONOCHROME CITY THE COLOR'S FADING, WATCHING THE WORLD IN YOUR EYES. COME WITH ME TONIGHT.

Har nyss vaknat av smäääärta i min arma kropp. Härligt eller ? Nej, verkligen inte. :(Hoppas att iprenen börjar göra verkan nu snart!




Vågar man hoppas på att man kan träna ikväll? Tänker jag göra oavsett i och för sig, men frågan är hur pass ont jag kommer ha. Jaja, puss på livet ändå.


FÖR DU ÄR MED SIDAN TRE OCH FRAM TILL FYRTIOTVÅ

HELT JÄVLA UNDERBAR LÅT! (+ min ringsignal och min alarmsignal och min dagliga inspiration)



MÅNDAG

Vilken morgon... vaknade kl 03.00 av sällskap i min säng - igen! Men denna gången av en glödlampa, jag blev dööörädd! VEM är den onda varelse som våldgästar mitt rum? Jag? Nej... eller? Kan man verkligen skruva bort en glödlampa i sömnen? Ja, tydligen...

Möttes av håltimma i skolan = vi drog till Claras för en låång förmiddagsfika. Love it! Nu sitter jag hemma och har förbannat ont i magen och på köpet så spydde man i skolan. Jävla mensvärk. Bra jobbat eller? Nu ska jag sova x antal timmar. DET ÄR INTE NÅDIGT killar, så ni vet det...


ETTÅRSDAGEN, 365DAGAR

Hjärtat, det finaste som finns. Jag tycker om dig så mycket. Jag saknar dig så mycket, varenda sekund, men vi klarar det här du och jag för vi vet att vi har varandra. Du är verkligen en stjärna för mig som lyser upp varje dag med hopp och glada ord. Även när jag inte är så glad så ler jag för att du är så gullig mot mig. Trodde aldrig att jag skulle få dig. Trodde aldrig att han som var så jävla snygg och så himla go skulle vilja ha mig. Men så plötsligt så kysste du mig och så var det du och jag, Felix och Jessica. Vilken tur jag har haft som har fått vara så lycklig så länge! Du är en ängel för mig så gå aldrig ifrån mig.

Så roligt som jag har haft med dig tror jag inte att jag har haft med någon, någonsin.
Om du vill vara med mig, så är jag din förevigt.



Min stora kärlek här i livet. Jag älskar dig! ♥

ÄNGLAJUL

Idag vaknade jag halv ett (!) i en säng tillsammans med min dator som låg upp-och-ner-vänd och min mobil vid huvudkudden. Var jag trött igårkväll? Var iallafall himla lack efter ytterligare en förlust. Känns hopplöst det här... kan inte ens beskriva känslan med ord för det gör verkligen ont i hjärtat. Jag botade min besvikelse med lite mys med mina kära klasskompisar som står skrivet i föregående inlägg. Julegröt och julegris är ju gott (risgrynsgröt och mackor med skinka på). När jag väl vaknat försökte jag titta klart på filmen jag påbörjade igårkväll, visade sig att jag bara hade sett tio minuter av den och sedan somnat... bra!

De sista julklapparna blev inhandlade efter en snabb dusch och en bussresa till A6 och lite kö-väntande. Himla härligt känns det nu att ha spenderat exakt alla mina pengar på julklappar, till personer jag verkligen älskar. :)

Efter att ha drömt om min älskling som provade mössor blev det äntligen morgon och jag vaknade med en varm vind genom min kropp som talade om för mig att vi har årsdag! TÄNK DIG KÄNSLAN!

några av helgens inköp + en liten gåva från mitt lilla tjejlag som jag tränat i några år, lindors choklad - mums!


LIVET ÄR EN SÅNG

Min dag skrivs om imorgon, nu är jag för trött... avslutar en mysig kväll med mina små risgrynsförn med en stunds tittande på en film på spanska... utan text... inför ett muntligt prov... GÖTT mos... Godnatt!

Min älskling du är helt otroligt jävla

underbar och jag älskar dig så jävla

mycket! Du är allt jag behöver ♥




tack mitt hjärta för alla
stunder du ger mig




SITUATION'S DIRTY !

ÅÅÅÅÅÅÅ KVÄLLEN VAR EN TIA AV EN TIA ! :D Hade inte räknat med att herrarna skulle plocka hem poängen när jag såg matchen och det stod 2-4 med Craftstaden i ledning efter halva matchen, men ack så fort det kan vända! SEGER med 8-5 tror jag bestämt att det blev! Jag borde i och för sig ha koll eftersom jag var den som förde protokollet och räknade antal skott på mål. Himla kul var det, speciellt eftersom Sofia var vid min sida och Schelin och company befann sig på läktaren. 

Imorgon är det tidig uppgång som gäller. Idrottshuset väntar med lillelags match på schemat! Tjohej vi höres imorgon. Saknar min älskling nåt galet mycket, men han gör mig så glad, räddade dagen helt och hållet! Puss på dig hjärtat, du är guld! ♥



HEJ MITT VINTERLAND NU ÄR JAG HÄR!

Under gårdagen gick det inte att logga in på blogg.se när jag kom hem så det blev inget bloggande.

Ikväll ska jag sitta i seket på herrarnas match med fröken Strängby. Kommer nog bli kul, innebandy är ju livet. Igår handlades det lite julklappar efter skolan, innan dess så klämde jag, elin och sebbe en pizza och tjötade i några timmar. Kvällen innebar lite träning på Öxnehaga!

Just nu sitter jag på mattelektion och lyssnar till min jullista i klassrummets högtalare. Härligt när det är lite chill!

Puss på er små gurkor !



ELIN WIKLUND ♥ :D Livet är underbart!


STANDING SOLDIER

Gårkvällen spenderades med familjen och tacos, mys och godis. Det är inte ofta vi är alla samlade på kvällarna vill jag lova, så det var mysigt även om det bara var onsdag! :) Jag har grejat med en ny design och den är på full gång, dock är det mycket nya tricks och grejer att lära sig och att pyssla med, mycket koder att ändra och så vidare... Nu ska jag snart bege mig till skolan, som börjar kvart i tolv, HIMLA GÖTT ATT SOVA TILL 10! Looooooooove it! Vi hörs sen när jag kommer hem och har städat...



JESS I LANDET INGENSTANS MED SINUS OCH COSINUS I SIKTE

Dagen har spenderats hemma med ögonen i matteboken hela dagen, ändå så känner jag inte att jag kan någonting... har jag tagit mig vatten över huvudet med naturkemi kanske? Vi får se imorgon när provet är gjort.
Anledningen till att jag har varit hemma är att jag fortfarande inte är riktigt kry, men så kan det vara ibland. Är man sjuk så är man sjuk.

Felix du är det bästa i mitt liv.
Saknar Dig, Elin och Irma. ♥


LUCIADAGEN 13 DECEMBER

Idag fick vårat slit med veckornas övningar på resurstiden sin rätta atmosfär i aulan på ED. Med tända ljus tågade vi in genom salen sjungandes med tonerna klingande omkring oss. Vilken känsla! Det gick riktigt bra andra och tredje föreställningen, dock var första ganska tanig, men det blir väl lätt så med morgonröst...

Väl hemma efter en ganska trött dag mår jag riktigt dåligt faktiskt. Ganska jobbigt att min förkylning aldrig ger sig... sitter just nu med huvudverk och täppt näsa i min säng men när min älskling ringde för en stund sen och pratade sådär fint och underbart om hur synd det är om mig och hur gärna han ville ta hand om mig och pyssla om mig så kunde jag inte hålla mig från att le, han är ju så himla oslagbart underbar! 

Jag är omgiven av vackra människor. ♥

MED EN KLANG AV JUL

Ja så kan det gå när man är upptagen... inte bloggat på 10 dagar!!!!  Jag har haft en underbar tid, synd att jag inte hunnit skriva om allting. I lördags var jag iallafall på julkonsert i Lekeryd (!). Jag, Elin och Irma bestämde tidigt i veckan att vi skulle komma och kolla eftersom vår käre klasskompis Sebastian skulle stå för gitarrplinkandet under hela tillställningen samt spela lite solo. Väl framme efter en förvånansvärt smidig bussresa dit så letade vi oss genom "centrum" till missionskyrkan och njöt hela kvällen av ljuv sång och musik. Fikat efteråt bjöd på bulle, pepparkaka, julmust och hjärtligt sällskap. Resan hem var även den bekväm trots att vi skulle färdas ganska långt. Äventyrligt initiativ helt klart!

Elin och Irma är världens finaste tjejer, så är det!


Sebbe in action!


Min mysElin ♥


Winnerbäck har skrivit sveriges bibel och tillsatt toner!

Irma var kvällens fotograf och det gjorde hon med bravur!

3 Dec 2010

Slappisfredagen började med luciaövning kl 8 och efter detta följde en ganska vanlig dag i skolan. Jag och Irma snackade av oss lite på Clara's, bästa fiket i stan. Sebbe tittade förbi en snabbis och efter det bar det av hemåt för en kväll helt hemma utan några som helst turer ut i snön. Himla skönt var det!



F , Jag älskar dig sååååååå jävla mycket älskling, du är bäst i hela världen!

FINA UNDERBARA VINTER

Det är typ 15 minus idag, väldigt kallt med andra ord. Mina små töser och jag pallrade oss till Habo efter idrotten för att göra studiebesök hos Irmas pojkväns pappas företag. Efter detta smög vi till briljanten för en kopp varm choklad och efter det fick jag vänta på bussen till berghagsgatan vid attarpsvägen, och ja okej Lowe, 26an är inte världens bästa buss... Vi pysslade med lite julkort på spanskalektionen i morse som ska skickas till Valencia (som, för er som inte vet, ligger i Spanien). Spicy! Ikväll blir det match i Huskvarna mot okänt lag, men det är väl bara tuta och köra lite så går det kanske vägen. Innan dess ska jag julpynta och städa mitt rum, ser fram emot detta... nu kör vi!




RSS 2.0