F A I R P L A Y C U P

GUUUUUUUUUUULDET ÄR i  J  Ö  N  K  Ö  P  I  N  G  ( L ) !
FYFAN VAD BRA JOBBAT TJEJER! :D fairplay i helgen kunde inte ha gått bättre.

GRUPPSPEL
jönköping - Värnamo IK : 4 - 1
Jönköping - IK Berg dam : 11 - 1
Jönköping - Emmaljunga GOIF : 7 - 0
Jönköping - Alvesta : 7 - 1

SLUTSPEL (semifinal, final)
Jönköping - Östra : 6 - 0 
Jönköping - Värnamo IK : 2 - 0

SEGER TILL OSS VARENDA MATCH , 37 - 3 i målskillnad. Vad kunde ha gått bättre?! Jag lyckades sammanlagt göra 9 mål och 7 assist om jag har räknat rätt nu då (: haha är helt ärligt väldigt stolt över mig själv OCH laget! så jäkla bra var vi och det har varit superkul. Nu väntar Dumleslaget nästa vecka, tagga tagga tagga brudar!

ÄNTLIGEN EN GULDMEDALJ I FAIRPLAY CUP EFTER MÅNGA ÅRS VÄNTAN, GRATTIS TILL OSS! :D bilder kommer sen (:

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ TRÖTT.

haha jag är så trött så att jag sitter här och har glömt att (orkade inte) plocka ur tepåsen från min kopp med te. myrhsjgshslkhashdfodgfb! skit. 

jag är så förbannat trött. och nu ska jag sitta här till ungefär klockan elva och skriva uppsats om Tycho Brahe (y) underhållande. verkligen. men iallafall så vann håve matchen idag med 2-0, bra jobbat. jag ska från och med nu ta tag i mitt liv (!) nej förresten, jag orkar inte vara pigg just nu - nu ska jag vara trött. Hade ju nationellt prov idag igen, denna gången i engelska. Det gick väl bra, men ja jag var ju trött så jag kunde ha gjort det bättre med lite mera energi i kroppen. That's life! men sorry nu har jag uppsats kvar att göra. TAGGA FAIRPLAY PÅ FREDAG! 


det bästa jävla innebandylaget då vi var som bäst. tjejer vi har haft så sjukt många härliga år tillsammans. nu jäklar avslutar vi den här sässongen på ett riktigt riktigt riktigt bra sätt! och JA jag kommer sova med Linnea, Alle och Jessica på dumleslaget ;) det blir grejer. stjärnor slocknar inte.

I'VE BEEN LIVING IN A MOVIESCENE



american swedish dream. jag och linnea satt i kiosken idag och kollade på film och åt sålde kakor :) snart har jag utveklingssamtal. hoppas Gerd inte säger för elaka saker om mig (: efter det ska jag åka till älskling en stund. nu ska jag städa här ! usch jag lever i en svinstia at the moment. Puss hej!

SUNDAY EVENING

Mamma och jag står och bakar kolakakor och cocoskakor med glasyr. Äntligen är hon hemma igen! Mysigt är det allt iallafall (: puss!

HEY, SOUL SISTER!

Idag ska jag plugga litegrann och sen ska jag åka in och kolla på när mitt lag spelar match! Rätt okej söndag? ja. haha mitt hår är enoormt lockigt idag eftersom jag glömde ta ut min boll innan jag somnade igår... bra (y)...  

sitter just nu och kollar runt på massa ställen att resa till. jag tänker resa senare i mitt liv. kom just på att jag antagligen kommer klara mig ganska bra när jag flyttar hemifrån, haha seriöst jag har skött detta huset hela denna helgen! men nu måste jag kila och plugga en aaaaaning... solong! /j e s s

minnen från en förlorad tid.
 

FELIX ASK

Den bästa personen på denna vida värld måste vara du. Jag är faktiskt riktigt säker på den saken. Igår hade vi varit tillsammans i tre månader och gissa vad människan gör!? Han överraskade (minst sagt) mig med en röd ros och en marabou igår och jag fick årets hittils härligaste kram som pricken över i. Jag kan ju säga det att jag hade ett leende på läpparna resten av den dagen!

Min mamma, pappa och bror hade åkt iväg redan på morgonen till Vänersborg för att spela hockeycup och pappa kom inte hem förns klockan halv tolv på kvällen medan mamma och jonas sov där. Så vi skulle vara ensamma hela kvällen, därför köpte vi godis och chips och inte så himla lite av det heller, för att min syster inte skulle känna sig så övergiven under kvällen utan åtminstone ha något gott att äta på! Sen när vi kom hem var vi ensamma med min syster som väntat och vi lagade tacos, lyssnade på hög musik, skrattade och sjöng! Haha därför tog det sjuukt lång tid innan maten blev klar (a) haha. Sen så myste vi hela kvällen och jag säger bara det att jag har världens bästa kille. Min underbara, underbara, underbara älskling du kunde inte vara bättre!

Med tända ljus i mitt rum, min favoritmusik i högtalarna och en helt underbar kille i tankarna så var det ganska lätt att somna sen!

3 underbara månader med dig ( L ) det kunde inte ha varit bättre!


THEY CAN SAY WHATEVER, IMMA DO WHATEVER!


Idag har Alle varit här och vi har myst hela dagen med te och chips och massa gamla SOLO tidningar. Längesen! Och efter gårkvällen så var det ju ganska uppenbart att jag var i typ extas idag :) jag har en hel massa fina människor omkring mig, så är det!

GYLLENE TIDER



så jävla go är den!

WATCHA NEED YOU CAN HAVE

Engelska proven gick ganska bra och jag fick MVG på historia provet om andra världskriget !! :D (jäävligt stolt) snart ska jag ta en sväng på second hand för att se om det finns lite användbara kläder till musikalen :) haha jag är fattig 8) linnea hänger med mig dit så jag blir inte ensam (a) just nu massa go musik i mina högtalare. gotta go!


WORDS OF LOVE


så himla mysig att lyssna på när man sitter som jag gör just nu och dricker en kopp te och har massor av tända ljus omkring mig samt en varm filt!  

ANYWAY YOU WANT IT

Ååååååååååååååååå vad jag har saknat min älskling och äntligen är han hemma igen! Jag kunde inte mått bättre om det inte hade varit för min dunderförkylning som är i full gång! Nyss hade jag matteprov i stan, jag fattade ingenting och det var det sämsta provet jag någonsin har skrivit. Men som tur är så går inte resultatet med i betyget. Bra! Nu ska jag bara äta lite så kommer jag tillbaka snart.


BUDDY HOLLY

Igårkväll var jag på musikal i Kinnarps Arena och såg Buddy Holly! därför har jag absolut ingenting att säga om melodifestivalen som gick samtidigt :) såå bra musik! såå snygg huvudroll! såå bra Brolle :)


väldigt suddiga bilder, men jag märkte först idag att det var lite skitigt på linsen... men så kan det gå.

ENSAM MED MIN FANTASI!

Sitter här och har nyss skrivit in alla mina köp sedan januari i min kassabok. Väldigt bra Jess! (applåder). Leker med tanken att jag just nu inte sitter i en källare utanför mitt rum utan på en varm strand på Cuba! Härligt. 


bilden är från förra helgen, riktigt rolig kväll gumman :) 


VAD SKA ALLIHOPA GÖRA IDAG? puss ♥ /j

HEY YOU CRAZY BITCH


detta är 9B1's officiella låt. alexandra har inte tipsat mig, nej nej nej.
alla måste ju hålla med om att den är grym? som sagt, alexandras fel :)
ser ni henne framför er i en ring med människor som röker på
och dansar med händerna i luften till typ bob marley ? 

jag är sjuk och uttråkad :)


I WANT YOU SO BAD


LINNEA SOVER HÄR. NU BLIR DET UPP TIDIGT SOM VANLIGT OCH TRÄNA SMÅTJEJERNA!

GOODMORNING

GODMORGON! nu är jag vaken och guud min hals bokstavligen VÄRKER verkligen. Har varit sjuk hela veckan egentligen, men man kan inte missa skolarbetet, då orkar man aldrig ta igen det. usch, varför ska det vara så? En av mina kompisar sitter i klassrummet och kan knappt andas för att han hostar så mycket, och så vill han inte gå hem för att han känner sig pressad av skolan att vara med på alla lektioner. ska det verkligen vara så?

musiken i mina högtalare just precis nu, så vacker röst har hon!
Sara Burnett - Forever Young
 

Nu ska jag nog ta mig för någonting att äta och sen blir det att fixa sig och dra till skolan... trots att jag faktiskt är sjuk.

GODNATT

Sov gott alla läsare... nu väntar en varmdusch och en kopp te på mig, sedan blir det sängen (: godnatt ♥
Avslutar med en bild från innebandycupen Prague Games i somras. Tiden man inte glömmer!


MÅLLÖS FÖRLÄNGNING

Matchen slutade 2-2 efter sudden death. kom igen nu HV, vad håller ni på med...
IDROTT IMORGON KLOCKAN 8.00 kondition på schemat. Gött!...


SPÄNNANDE...

just nu: HV - FÄRJESTAD 2-2  :o powerplay HV, 2 minuter kvar...


YTTERLIGARE NÅGONTING BRA...

 Såhär brun, precis så här brun, vill jag vara liiite oftare :) SOLEN ÄR MIN BÄSTA VÄN!

OJ


okej, jag vet inte hur fan det där gick till ^^ haha STANNA! (:


TRE MÅNADER KVAR TILL SKOLAVSLUTNINGEN!

Nu är det jävligt skönt att veta att man har ungefär 100 dagar kvar som 9b2:a ! 103 för att vara exakt. och då har jag räknat med helger och lov och studiedagar... alltså om ungefär 100 dagar är jag påväg till Italien igen :) känns det bra eller? JA! Tänk vad lustigt det kommer kännas att lämna gamla klassen och allt, men ja, det är ju trots allt tre månader kvar (: du gör mig glad, f e l i x a s k ( L )   

JAG LÄNGTAR!


SUN RISES EVERYDAY, PEOPLE ARE DYING ANYWAY

ja, jag är väldigt glad. ja, jag är väldigt trött. ja, jag är väldigt sliten. ja, jag saknar sommaren. ja, jag längtar till dig. ja, jag somnar snart. ja, det är sol ute. ja, det är städat på mitt rum. ja, jag lyssnar på bra musik. JA, JAG ÄR SÅ JÄVLA NÖJD MEN JA, JAG ÄR SÅ JÄVLA MISSNÖJD. ja, det är mitt liv just nu, allt är upp-och-ner-och-fram-och-tillbaka och ändå är allting och ingenting under kontroll. ganska galet.


LÖRDAG TILL SÖNDAG , DRÖMMAR TILL VERKLIGHET


LEARN IT , LOVE IT , PLAY IT


JAG HAR BESLUTSÅNGEST. Jag har länge tänkt att köpa en svart sånhär träningströja. Har redan en vit att träna i, och den är suverän. Riktigt, riktigt bra. Men nu är frågan BLÅ eller SVART? 250:- är st priset!


PUSHING ON THE LIMITS

Jag har bestämt mig nu, femton år ska inte innebära en massa problem. Femton år ska vara en ganska problemlös ålder. Varför ska hela livet planeras nu? Jag har ju för sjutton minst tio år på mig att komma på vad jag faktiskt vill jobba med till exempel. Jag har lång tid på mig att bekymra mig över olika saker, jag vill inte göra det nu, jag vill bara leva och vara fri. Alla bra saker i mitt liv nu är tillräckligt många för att jag ska kunna slappna av lite.

FINAST

Skin, skin som den sol du e
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger lys, lys som den stjärna du är
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig


HAND I HAND MOT OLYCKAN

Det måste vara så att man klarar sig inte utan någon som står bredvid och tar skiten tillsammans med en själv. Man gör inte det, varför? Är man svag? Är människan svag? Nej, jag tror att man bara är rädd, rädd för att vara ensam. Allt känns mindre läskigt om man har någon att dela det med, eller hur?

Visst var det så när man var hemma ensam för första gången när det var mörkt ute? Iallafall jag satt ihopkurad med en filt och önskade att varje sekund var två istället för en så att tiden jag var ensam skulle gå fortare. Varenda lampa i huset var tänd, och jag hade tillochmed två extra ficklampor jämte mig - ifall att strömen skulle gå och ifall att batteriet i den ena ficklampan plötsligt skulle ta slut. Shit, jag var verkligen paranoid? Sen när någon annan var hemma med mig så var samma mörker, samma ensamhet inte lika obehaglig.

Det är först nu på senare år som jag ibland tycker om att vara ensam och verkligen känna tystnaden, mörkret och ensamheten. Jag behöver egentid ibland, jag funkar inte annars. tid att tänka. Jag älskar att tänka. Det gör jag fortfarande, bara det att nu funderar man på lite andra saker, lite mer komplicerade saker än då. Men principen är för mig densamma, tiden jag har för mig själv är värdefull, och nej, jag är ingen eremit, jag bara värdesätter att ibland verkligen få vara precis precis precis den man är. Jag vill kunna vara arg, ledsen och besviken utan att det ska gå ut över någon annan. Jag vill kunna skrika högt och sjunga hur högt som helst utan att någon annan av mig drabbas av tinitus någon gång ibland. Det är frihet för mig.

puss, j
 


HEAR IT FOR NEW YORK

15 Nya låtar till mobilen idag! Woho... the thing dreams are made of.

nu har jag börjat med kemin och jag tror att provet kommer gå rättså okej faktiskt.


MORNING OF MINE

»" längst ner i en kartong ligger vi på en strand på vår första semester du skrattar och kysser min hals och jag minns varför jag föll för dig, varför jag alltid föll för dig " « - lasse lindh  ljudet i högtalarna på morgonen gör mig bara oerhört glad. idag ska jag plugga en massa (studiedag). efter det blir det träning ikväll. jag måste städa idag också, mitt rum är k  a  t  a  s  t  r  o  f  med stort K !  "du är mycket men du är inte ond, du har bara vant dig vid att göra fel"

                                        MORNING OF MINE:
















PERFECTION

Lasse Lindh i mitt hjärta ♥


radion spelar aldrig våran sång


du kan få mig hur lätt som helst


du behöver aldrig mer vara rädd


JAG RYSER NÄR JAG HÖR DITT NAMN ♥ DET BARA ÄR SÅ

Hela mitt hjärta tar ett extra slag när du är hos mig, varje gång, och speciellt när jag inte har sett dig på länge. Hur kan världen kännas så tom utan dig? Känns som att du är ifrån mig så länge och ändå är det dig jag tänker på ungefär varannan sekund. Din underbara, varma famn ditt sätt att hålla om mig på och ditt söta leende gör mig så varm inombords, tänk att du är min. Tänk att efter allt så är det ändå du och jag som står här, starkare än innan. Iallafall känns det så. Tänk alla som tvekade på oss, först gjorde jag det också men jag visste inte, jag kunde aldrig drömma, att det skulle bli såhär underbart! Du lärde mig att lyssna på mig själv, lyssna på dig, och att lyssna mindre på ord utifrån. Jag älskar dig, ja jag gör verkligen det. Haha älskling, tredje gången gilt, eller hur ;) du är underbar ♥


RSS 2.0