GO WITH THE FLOW

Jag är officiellt sjuk för er som har missat det och har feber så jag måste vara hemma imorgon. Sovmorgon blir det alltså för min del. NU ska jag snart sova och jag är minst sagt sleten och riktigt trött. Magnus Weideskog är ju riktigt bra (: precis den typen av svensk musik som jag tycker om, liknar Lasse Lindh i musikväg en aning. Helt bra! Godnatt.

39 grader i min kropp

Man kan nog säga att jag är döende, fast det skulle inte vara helsanning... Däremot känner jag mig verkligen DÖD! Men det blir väl så när man blir sjuk och man tänker på allting man skulle vilja göra. Det som faktiskt står överst på min önskelista nu (hur rolig innebandyn än är) är att träffa Felix. Hjärtat känns rivet utan dig.

(FAN) VA KORT MITT HÅR VA!

Jag funderar på att klippa mig snart, det är ju faktiskt ett år sen jag gjorde det sist... Höhö. Anledningen till det är att sist jag blev klippt blev jag av med halva mitt hår och det slutade strax ovanför axlarna - tro mig , inte så vackert. Däremot fick jag (utan att själv ha bett om det) en lugg. Har några funderingar på att klippa lugg igen, men det är ju sjukt störande med en lugg som inte går att sätta upp när man ska spela match och träna. Hmm... klurigt! Såhär såg det ut iallafall - hittade inga oredigerade bilder, och dom flesta är dåliga, men deal with it.

       

och nu i augusti - nio månader senare : (samma bild som igår, men bara för att ni ska märka skillnaden)


Kanske, i bästa fall, så har det växt ungefär en decimeter. Inte dåligt! :) haha för att vara mitt hår...

Sent på natten när jag borde sova...

MÅNDAGEN kommer att erbjuda lite smått och gott, bland annat en tripp på stan med Linnea Widlund efter skolan. På kvällen var det tänkt att jag skulle träna, men med tanke på att jag har en riktigt rolig helg i mjölby med massor av matcher framför mig så överväger jag faktiskt (hur arg och besviken och sur jag än är) att avstå från den träningen... Typiskt mig att bli sjuk...

Kanske åker in och kollar på träningen iallafall, men får se hur det blir med det. Saknar att träna nu :( men det blir väl så efter tre dagars uppehåll.


LAGFEST!

Lördagskvällen bjöd på - som rubriken talar om - lagfest! En riktigt rolig kväll som blev en riktigt bra uppstart på den riktiga säsongen efter sommarens slit med styrka och kondition. Det var längesen jag trivdes så bra i ett lag som jag gör med er och det kan ju inte va annat än positivt! Efter ett par fartfylda timmar hos Malin drog somliga vidare till ställen som kräver viss ålder vilket betydde att jag som yngst bestämde mig för att dra mig hemåt istället, med tanke på min förkylning var det nog vettigt värre! Taggar nästa helg som innebär träningscup!


Match och annat skoj

Ja, dagen började med att jag var sjukt förkyld! Hade ingen röst alls och väldigt ont i halsen på morgonen, så mor och far min bokstavligen förbjöd mig att spela match vilket jag var skitsur för. Hur som helst så skulle jag åka in och kolla på matchen iallafall bestämde jag mig för efter lite om och men. Vi spelade skitbra stundtals och vann tillslut med 6-4.

Bestämde mig för att ta bussen hem. Siktade in mig på 101an till Habo, men såg att ettan till råslätt skulle gå om en minut vilket betydde att jag hoppade på den. Efter en hållplats märkte jag att den började svänga upp mot öxnehaga, jag blev galet osäker på om det verkligen var rätt buss eftersom jag skulle till Juneporten, så jag hoppade av första hållplatsen och SPRANG gärnet tillbaka till esplanaden över bron och hann precis dit för att se 101an köra iväg... men den skulle till Gränna, så jag tänkte att aa det var ju tur att jag inte hoppade på den, såg senare att nästa buss skulle gå 10 minuter senare, så jag sprang in på willys och köpte lite choklad och en loka. Kutade sedan ut för att se att 101an redan stod på hållplatsen, tog löpet dit och hoppade på - tog för givet att den skulle gå till Habo eftersom bussen tio minuter innan gick till Gränna. Sätter mig i mitten av bussen så jag hade inte bra sikt ut alls. Efter ungefär en halvtimma tänker jag varför är jag inte framme i jönköping snart? Kollar ut och ser majsfält och bondgårdar, får panik, ställer mig upp och tittar ut, ser att jag är på helt fel sida av vättern och kastar mig på STOPPKNAPPEN! Hjälp tänkte jag! Klev av och märkte att jag var mitt ute på landet... gick över vägen och fick vänta i en timma på nästa 101a, fast denna gången åt rätt håll. Och där satt jag med min choklad...

Ringde älskling och berättade att jag hade världens bästa utsikt över visingsö - fast på fel sida av sjön. Han fastslog att jag "verkligen ÄR blond"! Haha... jesus... Så jag var hemma i bankeryd 2 timmar senare än beräknat... GREAT! Så nu fick jag min spontanresa till Gränna som jag har velat göra hela sommaren iallafall!

Skulle kunna tro att jag jobbar för "Mitt i naturen" (y)

ED!

Första dagen på ED som natur-kemiare var helt perfekt! Jag trivdes verkligen jättebra, och det visste jag att jag skulle. Det är precis min typ av skola (haha jag slipper gå utomhus när man ska byta sal osv osv...). Många av mina klasskamrater visade sig vara från Habo vilket betyder att iallafall en av dom har jag mött i fotbollen tidigare, Elin är en riktigt go tjej ska ni veta och likaså Irma som också är jättego! Första dagen fick mig verkligen att känna att det kommer bli tre jättebra år!

Lite komiskt att det är så mycket nytt plötsligt. Ny skola, nya ämnen, nya lärare, nya klasskompisar, nytt innebandylag, ny division, nya tränare, älskling bor numera mycket längre bort... listan är lång! Men jag tror verkligen att det kommer gå bra iallafall! På onsdag ska vi åka till Kyrkekvarn för att paddla kanot i Tidan - återigen. Men det blir säkert skitkul (:


vacker.


Band of horses - The funeral

12 Augusti 2010

Värt att gå ut och ge solen en chans?


BROR, JAG ÄLSKAR DIG.

Varje gång han öppnar munnen häpnar jag över hans intelligens när det kommer till humor. När jag kom hem från träningen och var jättetrött och skitsur så var allt som behövdes en jätterolig lillebror och fem minuter med honom sen var jag lika glad som när jag vaknade imorse... knepiga unge! Fin är han, verkligen. Han är god rakt igenom.

10 Augusti 2010

Ombytt och klar för träning! Förhoppningsvis blir man inte ensam på bussen ut till Huskvarna. Haha men Sanne, Schelin, Ellen och Strängby brukar ju inte svika mig ;) Ser fram emot ett galet härligt träningspass!

HÄRLIG DAG PÅ STAN'!

WHAT WOULD YOU WISH FOR IF YOU HAD ONE CHANCE? Vart den linjen kommer ifrån kan nog många i världen sätta fingret på. Ja, jag syftar på "airplanes". Enligt mig en strålande låt!

Kom just hem från staden vår där jag har spenderat dagen med Mathilda. Tog en liten tripp till myrorna, men dom hade i princip ingenting intressant. Begav oss vidare till city där jag inskaffade årets första kofta! Yey, det lär ni se flera av! Snart blir det träning i Huskvarna. Längtar! Härligt eftersom det blev käk på donken idag... 

Denna är världens finaste kofta och jag älskar den!

GOODMORNING SUNSHINE!

Jag har sovit länge idag, dock inte ända tills nu, men eftersom att det är första inlägget för dagen så får det bli Godmorgon. Sitter och lyssnar på nån musik från campingen i Italien. Väldigt annorlunda mot vad vi lyssnar på här uppe i skandinavien kan jag ju säga, men på något sätt är den rätt go. Antagligen tycker jag det eftersom att den är förknippad med minnen därifrån. Jag längtar verkligen tillbaka, vore dumt att påstå någonting annat!

http://open.spotify.com/track/1Do2Tl5ua0AGVr5Qj5z6ln

Funderar på att läsa lite idag, jag är verkligen jätteseg i kroppen och känner mig inte alls vaken. Trivs med det också! Snart kommer nog denna "latheten" straffa sig med tanke på att skolan snart börjar... Har skrivit ut ett nytt CV idag som ska lämnas in imorgon. Måste ha in lite pengar eftersom det är bidragsuppehåll just nu (övergången från barnbidrag till studiebidrag) inte för att jag inte överlever annars, men alltid gött med lite extra i plånboken, eller hur?


önskar att jag kunde visa allting därifrån med perfekta bilder, men tyvärr var det för stort för att få plats på en bild. Marina di Venezia ♥

Hemmaspa

I förrgår hade jag en liten hemmaspa-kväll! Känns som att det gjorde mig gott! Mitt hår har blivit liiite mjukare och inte alls lika tort och yrigt som innan. Hår inpackningen gjorde susen! Man borde unna sig sånthär lite oftare. Fotbad gör susen och speciellt med eucalyptus-doftande salva efteråt! Såklart ska man ha lugn musik i bakgrunden för extra bra effekt och tända ljus i rummet på alla möjliga ställen samt väldoftande produkter, så självklart ingick det även i min spakväll. Från och med nu ska jag göra detta aningen oftare. Men nu är det dags att kila, solong.



Ångbad för ansiktet - innan mask:
Koka vatten i en kastrull och häll sedan upp i en större skål. För huvudet över skålen med en handuk över huvudet, gärna med ett litet lufthål. Detta öppnar porerna och ger en ren känsla efteråt.

Utvärdering: Väldigt ovant med all vattenånga så nära inpå ansiktet, men ger verkligen en renhetskänsla efteråt. För att inte få in så mycket ånga i näsan - då det kan bli lite kalsupkänsla (iallafall enligt mig) - kan man luta pannan lite mera neråt. Jag satt lutad över skålen i cirka 15 minuter vilket kändes lagom.

Ansiktsmask:
1 citronklyfta
2 msk vitvinäger
1 dl vatten

Utvärdering: Märkte ingen större skillnad efteråt och masken blev såklart med tanke på ingredienserna bara en rinnande massa vilket inte alls gav känslan av en ansiktsmask. Doftar inte speciellt gott heller. Rekomenderas ej.

Fotbad:
Varmt vatten i en back. I med fotsalt och badskumm och du har en riktig fotkur! Fila därefter hälar för att ta bort hudbeläggningar samt fila tånaglarna. Avsluta med att smörja in fötterna med en fet salva och sov med strumpor på.  

Utvärdering: Detta har alltid varit min favoritdel. Älskar lenheten i fötterna efteråt och ger bara njutning! Saltet gör väldig skillnad och mjukar upp fötterna utifrån och in och lämnar dessutom en riktigt härlig doft efter sig. Mmm!

Ögonen:
Gurka i all ära! För att bota mörka ringar under ögonen och ger en uppfriskande känsla.

Utvärdering: Det är svårt att sätta fingret på vad det är för speciellt med detta, men jag märker skillnad efteråt!

Hårinpackning:
Till detta hade jag tänkt att göra en egen utifrån ett recept, men jag hade ingen avocado hemma så det fick bli Wellas hårinpackning från butik. Låt sitta i ungefär en kvart för resultat.

Utvärdering: Jag märkte ingen jättestor skillnad efter att ha använt detta en till två gånger i veckan i 3 veckor. Detta kan bero på att hårinpackingen är för färgat hår - och mitt är naturligt blont. Måste se mig om efter en annan variant.

LYCKA TILL!

6 Augusti 2010 - FREDAG

Dagen kommer bli jättebra! Snart ska jag dra mig mot stan - efter att jag eventuellt har solat lite. Jag och mamma ska titta efter värmebyxor till innebandyn. Vill för allt i världen INTE ha en sträckning till i mitt lår. Hittills har jag faktiskt klarat mig utan skador - haha ja jag vet det är bara försäsong, men jag brukar verkligen alltid råka ut för någonting. Ikväll ska jag träffa en aldeles aldeles speciell person (: Det räcker för att jag ska vara nöjd!

minnen. ♥ 

EMINEM, SOM ELVIS?

Okej, jag erkänner, jag har aldrig varit ett Eminem-fan. Inte alls faktiskt. När jag var liten hatade jag verkligen hip-hop för jag visste inte varför det inte var någon melodi i raderna, och varför det kallades musik att prata. Först när jag lärde mig engelska så pass bra så att jag förstod meningen i musiken så fick det en mening för mig. Jag har lärt mig att tycka om det skulle man kunna säga. Det gick upp för mig ganska snabbt att Eminem är hip-hopens Elvis, och jag har inte så svårt att tro det med tanke på sättet han får fram sitt budskap i sina texter. Dessa låtar är enligt mig ganska underbara.


Eminem ft. Rihanna - love the way you lie


Eminem - Not Afraid


Eminem - Toysoldiers

FUNDERSAM

Kan inte sova... eller snarare vill inte sova. Tänkte att jag skulle läsa en stund, men jag är för trött för att orka fokusera på att läsa en gossip girl bok på engelska så vad ska jag göra? Hatar verkligen sömnproblem och ändå så är jag expert på att inte kunna somna. Great isn't it.

Jag vill tillbaka till Italien, NU! Jag tror faktiskt att jag behöver solen för att må bra. Hatar verkligen när det bara är mulet och typ 20 grader i luften, och som en bonus så kan man inte bada i vättern utan att få kramp i ben, fötter, tår, huvud, armar, fingrar, ögonbryn o.s.v. JÄTTEKUL - VERKLIGEN. Konstigt är det eftersom detta har varit en hyffsat varm sommar, vilket borde betyda att vättern är hyffsat varm men svalkande. Men nej, inte iår inte. Och det allra mest komiska är ju att värmen som var här i Jönköping var här när jag var i Italien. Timing! (y) aa jättekul.

Är väldigt spänd inför hösten. Så mycket att göra och mer blir det. Och blanda det med lite nerver också så blir det perfect match! Blir ännubättre när människor omkring en alltid lägger kommentaren "Hej plugg!" När man berättar vilken linje man ska gå... Ärligt talat, jag vill ha ett liv utan plugg och innebandy också. Hoppas det inte försvinner helt eller blir totalt bortprioriterat.

fan.


oj vad gammal bild... Linnea & Jessica


SI, PIÑA COLADA BOY!

Ja, dagarna är jävligt korta nu på sommaren... Vaknar klockan 12 varenda dag och somnar tidigast klockan 1 på natten. Det är ganska illa faktiskt. Men idag har jag hunnit träffa Alexandra en snabbis innan träningen och sen så fick jag en träningspoäng på träningen igen :) haha vet inte om jag förtjänade den men det kändes bra iallafall. Pappa håller på att installera en dator och själv sitter jag här och längtar tills morgondagen då jag ska hem till älskling - för sista gången innan han flyttar. Känns väldigt konstigt. Saknar honom iallafall. Sovgott!


>

Ja, här sitter jag och försöker se livet på ett bra sätt. Det är svårt, för jag är ganska nere. Jag tänker på hur allt kommer att bli. Jag vill inte ens tänka på dagarna utan dig. Vill inte ens se dig så långt borta. Vill inte.


GO FOR A RUN

Var ute och sprang en runda på 5.5 kilometer och direkt därefter sprang jag till sjöåkra för att sedan hoppa i vättern med kläderna på - nu har man gjort det också. Här kommer några exempel på låtar som alltid ingår i min springlista. Gick ganska trögt idag eftersom jag är ny-halv-frisk... Men men så är det.



All night long - Alexandra Burke


Dasa bala - Arash


Feel the rush - Shaggy


Allez ola olé - Jessy Matador


Push push - Kat DeLuna (spansk version)


Alors on danse - Stromae


Stamp on the ground - Italobrothers


Do it all night - Darius

och alltid när jag är ute och springer tänker jag på detta underbara SOMMARPARADISET med stort S

AGUILERA


ECLIPSE

Gick upp tidigt och begav mig till älskling direkt. Han skulle städa ur sina garderober och packa ner lite saker så jag hjälpte till så gott jag kunde genom att sitta ner i soffan och prata med honom. På kvällen blev jag bjuden på bio av hans syster så Ä N T L I G E N fick jag se Eclipse ! Enligt mig var den den var döbra! Men Felix var nog inte lika underhållen som jag - som var helt uppslukad! Underbart var det iallafall och det var vääääldigt längesen jag var på bio. Imorgon blir en riktigt fin dag med, känner jag på mig! NU ska jag äta en macka och dricka te! puss.


F ♥ J

JAG ÄLSKAR DIG. Jag älskar verkligen dig.

och jag kan inte leva utan dig ♥

Har insett ännu mer på sista tiden att du är verkligen hur underbar som helst. Känner dig lika mycket som jag känner mig själv. Det är så underbart att du vill vara med mig av alla människor på jorden och du gör mig verkligen hel och full av självkänsla. Aldrig ska jag sluta älska dig. Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig!

1 Augusti 2010

Väntar på god grillad kvällsmat med familjen. Carro kom hem efter några dagar i Warberg :) Kul att se min söta syster igen ♥

Pretends to sleep as he looks her over




Snart kommer kanske älskling hit och hälsar på mig, sjuklingen. Mamma bytte just gardiner i mitt rum och hon hade köpt nya krukor med blommor i med (: Mitt rum är riktigt fint faktiskt!
Väldigt mörk bild men vad gör man med en mobilkamera och motljus?


UT I SOLEN!

Nu bär det ut och solaa! Dags att bevara brännan!

SOM-SOM-SOMMAREN!

Jag skulle gärna vara i västmanland nu hos mormor och morfar och katterna. Längtar faktiskt efter sommaren där uppe. Har varit där en eller två veckor dom senaste två somrarna och det känns nästan lite konstigt att inte ha varit där nu. Just nu har jag liiite ångest eftersom att skolan snart börjar igen, känns som att sommaren har gått fort iår - fast ändå känns det längesen vi framförde "lean on me" i gympasalen på skolavslutningen. Jag är verkligen hur nöjd som helst med våran långa semester i Italien, men sedan vi kom hem känns det som att tiden bara har gått. Hela juli är som bortsprungen. Vädret är verkligen jättetråkigt just nu, jag önskar att det var sol och varmt varje dag och att man framför allt slapp sitta inne och vara sjuk. Någonting jag aldrig har gjort tidigare är läsa böcker på engelska - och nu har jag t.o.m. läst två :) Inte dåligt inte. Give me sunshine! /J
Bild från medelhavet i Italien.


RSS 2.0