and if you want me im your country. cause you're the storm that i believe in. i wont lose you goregous, not this time.

första advent igår. bara några dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp (y) inte ens till mig själv... träffade joakim i lördags :) jättekul att träffa honom! igår var det julmarknad i jönköping, jättemysigt!  MEN en liten hake, jag har hostat jätte mycket sen jag kom hem och känner mig faktiskt jättekrasslig... men det hör väl vintern till ? JÄVLA HUVUDVERK


§

ta vara på allt du har, stå nära de du håller kärt, lev livet då du kan och glöm för fan inte bort allt dina vänner gjort för dig. even the best fall down sometimes (L) så make life good while you can


don't call my name, alejandro!

LADY GAGA'S nya skiva är ute! "The Fame Monster"  fyndigt ? -.-



idag gick jag upp vid åtta tiden och satte på en film , lite adventsmys med varm choklad och ljus och ett stort täcke. pratade med alle en stund, och vi bestämde oss för att åka in till julskyltningen (om det nu var det det var) och där var planen att vi skulle kolla på mathilda när hon dansade , men det sket sig en aning då "julbussen" inte dök upp... anyway så hann vi se en dans iallafall. hon är bäst (L) åkte hem , kyckling på menyn! nu ska jag bara smörja in mig sen ska jag sova en lång natt :) vi hörs!

love.
Jess

she's a fallen angel

well, jag saknar den gamla tiden. sommaren med alexandra och mathilda tillexempel. vintern i alexandras gamla lägenhet. allt vi tänkte på då. det är ju helt galet vad tiden går fort. väldigt skrämmande. för även fast att man vet att det var längesen så känns det som igår. jag och alle hade ju i princip "ett år" i somras :) haha och nu är det redan vinter typ... jag minns verkligen allt vi har gjort tillsammans. visst är det härligt när man hittar vänner som man jämt kan umgås med. och mathilda, hur mycket har vi inte gjort tillsammans...! helt sjukt är det! men då kan man ju undra vad jag saknar?

sean bosatt i en papperskorg
well, tio liter te.
amy winehouse
allt ica-chips vi åt
warwick avenue
pineapple express
våldtäckts skogen
deeptalk.
sjöåkra
CP GUNNAR

jag saknar det! verkligen, jag saknar det. på sjöåkra började vårat liv på riktigt!

NEW MOON!

GOTT FOLK JAG HAR JUST SETT DEN BÄSTA FILMEN SOM NÅGONSIN GJORTS! O_O och det är väl ingen överaskning att det var "New Moon" eller? :) men fyfaan vad jag och alle skakade av hjärtklappning och kärlek när vi såg den ! O_O (otroligt, jag vet) HELT OTROLIG FILM! och herregud dom är ju så snygga att man har lust att typ slänga sig i väggen :) haha men allt för idag...

love.
jessica


THOSE WHO CAN'T SLEEP

det börjar bli lite sent nu. sitter och lyssnar på markus egna låtar :) så bra sjunger han! helt galet, haha jag tänker göra honom känd här i jönköping iallafall :) så hörni, kom ihåg namnet Hagenvald ;)

"när du försvann stod allting still, vårt långa band räckte inte till"

var det lättare att vara liten?

Påvägen hem från skolan i fredags tänkte jag på ungefär tusen saker samtidigt. KOLSVART ÄRE! Vad händer i helgen? Varför är det så jävla kallt? Usch vad jag längtar hem. Shit bråttom till bussen! Måste ringa mathilda... Sedan slog det mig när jag gick förbi björkängens dagis. Jag såg fyra små barn, två stycken var lite äldre och de andra två var ganska så små.

Dom lekte "under hökens vingar kom" och det var så att jag skrattade till lite. Tänk hur många gånger jag lekte den med mina dagiskompisar! Lika roligt varenda gång. Och sen när de två lite äldre barnen sa just "under hökens vingar kom" så blev de två mindre knäpptysta när de egentligen skulle säga "vilken färg" haha och så försökte den lite äldre flickan förklara för dem hur dom skulle göra, utan någon större succe eftersom de båda började springa över till andra sidan :) det var så att man flinade till.

Men vid staketet stod två småkillar och tittade med vidöppna ögon på mig och sprang sedan längsmed stängslet jämte mig :) jag fattade ju exakt vad de tänkte... "kommer inte mamma snart ? jag vill ha fredagsmys!" och då tänkte jag lite extra på det vi har pratat mycket om på svenskan denna terminen, "meningen med livet" man säger ju att allting var bättre när man var liten, som om att allting var lättare då eller? haha NEVER!

Jag minns hur väl som helst hur många gånger jag bråkade med mina små barndomsvänner om typ vem som hade den finaste barbien och vem som hann först i matkön när man skulle till matsalen! Alltså att påstå att livet var lätt då är ju så fel! Minns inte folk hur viktigt det var att man fick sitta i framsätet när man skulle åka någonstans? Minns man inte hur besviken man blev när man inte fick lika många godisbitar som sin lillebror? Minns man inte hur jobbigt det vara att behöva stanna på fritids tillsammans med dom allra yngsta barnen till kl. 17 bara för att mamma jobbade? Och framför allt, minns inte folk hur ledsen man blev om man inte fick leka med den kompisen man ville efter skolan eftersom man inte stod med i KOMPISBOKEN som fritidspedagogerna hade ordnat med? Har alla glömt eller? Eller är det någon som känner igen sig?


FREDAGKVÄLL!

jag bestämde ju att jag inte skulle sitta hemma ikväll så jag drar ut med tjejerna! :) ASGOTT! sen ska jag fundera på några övningar till småbrudarnas träning imorgonbitti... dessutom ska carro ha kalas här imorgon så då ska jag väl hjälpa till med några småsaker där :) (haha, bland annat ska jag låna ut mitt spotify... haha... "jag älskar min syster" ... )

well... idag har inte hänt så mycket utöver det vanliga. Hade "kondition" på idrotten med peddojocke, spelade in i studion (låten är snaaaaart färdig) och röstade till lucia :) JAG ÄR NOMINERAD! :D askul (: men jag kan ju säga att jag röstade på den tjejen som med största sannolikhet blir vår slutgiltiga lucia :) det är hon värd iallafall. Well, nu måste jag gå och göra viktigare sssaker så vi ses imorn, då ska jag berätta om allt.

Buenos dias, ciao.

SMINK OCH SJUKDOM!

jag är faktiskt sjuk... ;/ idag hade idrottsvikarie-pervot tänkt att vi skulle ha volleiboll, och yes så blev det... glömde tejpen hemma så spelade väldigt halvhjärtat med tanke på både foten och min hals slash näsa som svek mig... aja, det gick ju bra anyway. sen kom jag hem och prövade olika sminkningar inför helgen :) väldigt kul. mathilda var här en stund med, men vi var så jävla lama och trötta efter skolan så det blev som det blev och slutade med att vi nästan låg och skrek (mathilda låg på mitt dammiga golv)... :) bra! jaja, nu ska jag duscha, kolla andra avenyn och sova! so long bitches ;) puss.

FÖRKVÄLLS TABBE

okej, jag ska säga detta ödmjukt... JAG HATAR ELISABETH HÖGLUND! hon ser ju ut som ett fågelbo i tevefyras "Förkväll". Hon är verkligen störande och minns aldrig vad hon ska säga, stammar och kollar på fusklapp. Allt hon säger känns verkligen påklistrat och inövat! Seriöst, ge den kvinnan kicken från det jobbet illa kvickt, innan ni tappar tittare! O_O


vem orkar plugga 50 sidor religion?

NU ÄR DET BESTÄMT! På fredag tänker jag absolutabsolutabsolut inte sitta inne! (: SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT ATT KOMMA UT! :D haha och hej och hå så bjöd jag på den informationen med (: livet just nu går ut på att överleva plugget typ... usch jag har nog aldrig varit skoltrött alltså, men nu är det som värst. jag orkar verkligen aldrig plugga seriöst till typ so-ämnena längre. det är tröttsamt för jag tycker det är kul i vanliga fall... kul! -.-
alexandra är sjuk, så krya på dig gumman - snabbt! <3 (:


EN JÄVLIGT FÖRKYLD MÅNDAG!

Well, igår spelade jag match igen. Seger med typ 9-2 , (eller shit det kanske va 7-2? ) minns verkligen inte ^^ haha men anyway så var det ju kul :) mathilda och alle tittade förbi (!) haha gud... Idag har jag ägnat till kemi. Jag är faktiskt klar med alla uppgifter :) jätteskönt!

alltså är det inte synd att det är så ruggigt utomhus ? äckligt. morgondagen ska jag verkligen spendera med att ge gärnet! haha. jag ska inte missa en enda buss till i hela mitt liv!
 

Emelie Paulsson - känd som Palle

Här kommer en länk till en sjukt härlig brud som jämt är härlig och go! Världens gladaste människa tror jag. http://withoutgrace.blogg.se/  - ett klick och du är fast ;)

i want your psycho, you're a criminal as long as you're mine!

Idag åkte jag och klassen in till stadsbiblioteket och såg en liten pjäs, eller sketch kanske man ska kalla det. Den handlade iallafall om rasism. Rasism är kanske vanligt, åt båda håll. Den var väldigt givande, men detta ämnet är ju väldigt känsligt, så jag tänker inte skriva något mer om det. Så chill it! (:

well om en 5 minuter är det idol. den som åker ut kan ju alltid skylla på "fredagen den trettonde" iallafall, men vem åker egentligen ut? ALLTSÅ DEN SOM INTE RÖSTAR PÅ TOVE SKA JAG GE EN OMGÅNG! O_O Hon tar hem allt :) annars är det Reza som ska ha segern!


vart tog livet vägen?

Det kommer alltid finnas en ljus morgondag, även fast det är svårt att se den i mörka stunder. vi tänker på er och vi finns här för er när livet hinner ikapp en <3

LADY GAGA'S NYA!



VIDEON ÄR BARA AWESOME!


BABY I'M A FOOL

den här låten är jämt på i köket på fredags och lördagskvällarna hemma hos oss. superduperhärlig! (: en riktig myslåt! jag måste bara säga att jag älskar sånhär lugn musik - i måttlig mängd förståss. men nu måste jag kila och se på andra avenyn! 

sola VS brun utan sol

Cancer? - nejtack! Solarium? - jatack! Beslutsångest? - check!
hahaha, vi unga i ett nötskal... en 37 åring hade ju lugnt valt bort solariet. Varför? Jo, man har vid den åldern andra problem än en bortsprungen bränna... haha men ändå så äre massa av "gamla" tanter och farbröder  (får man säga så om en 30 plussare?) som springer ut och in på Meddo XD haha vafaan? Haha, alltså när man har så "många" år på nacken så tycker jag seriöst att man är dum i huvudet som lägger sig i ett solarium? Man har ju verkligen ingenting att vinna på det, jag menar man är ju ofta gift och har familj och jobb, räcker inte det eller? xD alltså vem solar man för då egentligen? Haha, jag kan ju säga att jag känner mig 90000000000000000000000000000000000000... gånger fräschare med lite bränna alltså, men seriöst, jag betalar inte 120 spänn i veckan för att bli en nyans mörkare i hyn eftersom det i bästa fall håller i en månad..., det finns andra lösningar... B U S och det ska ni veta att jag är helt körd på dessa produkter! stolt också.

JAG VÄLJER IALLAFALL ATT BEHÅLLA LIVET!


S V E R I G E + Vinter/Sommar = F A I L

Idag slog det mig, det är aldrig vinter i Sverige, det är heller aldrig riktig sommar. Klimatet ligger alltid mellan höst och vår, sommaren och vintern är någon slags mellanting. För visst blir det väl sällan riktigt, riktigt varmt? och heller inte speciellt kallt? När temperaturen ligger runt nollan (åt pluss hållet) så är det alltid riktigt ruggigt utomhus. Mörkret, vinden, regnet, haglet tar ju aldrig slut känns det som. Visst kan jag leva med, det är faktiskt rätt mysigt - när man är inomhus då... MEN ABSOLUT INTE PÅ HEMVÄGEN EFTER EN ÅTTA TIMMARS SKOLDAG!det är ett äkta nono' i min värld. Extra trött på hösten? - check. anyway, jag är skit taggad på tända ljus och te! och mina underbara bruna skor som jag inte lyckades fixa en bild på! så vi tar en bild på mina favoriter istället!   peace pået' /Jessica


KUNSKAP ÄR LYCKA!

Ja, för mig är det lycka att vara smart, att uppfattas som smart. Jag tycker helt ärligt talat att det är fegt och idiotiskt att kalla någon som lyckas bra för "pluggis". pluggis? haha, bara ordet låter jävligt töntigt. Varför har vi folk i allmänhet svårt att acceptera att någon kan mer eller lyckas bättre ? Jag undrar och funderar på vad det är som gör att vi människor - i princip alla - känner oss hotade av människor som har kunskap som vi själva inte har? Är det sättet de är på som får oss att ta ett steg tillbaka? Gör vi inte det ganska automatiskt? Jo, och detta får mig att komma över till en annan intressant sak, för ord är makt! Den personen som kan prata bra, har ett bra språk och har tillgång till mer kunskap än oss själva känner vi oss en aning hotade av. Vi ser upp till dem och just därför har vissa av oss verkligen svårt att hantera detta - vilket leder till att vi måste säga nedvärderade ord för att själva framstå som bättre! 

am i right or am i right?


MIA ROSE

Här har ni en riktigt vacker tjej med en jätte fin röst! säger bara det, hon kommer lyckas.


RÖDA, STORA, HÄRLIGA - fjortisjackor


ja, nu är det så att jag tänkte ta den här röd-jacka-eller-inte frågan en gång för alla ;)  på min gode väninnas blogg (
www.ladysoldier.blogg.se) kan ni läsa detta inlägget...




Hiss o diss



Haha, denna söta sak och jag brukar ha denna diskution. Och JA Jessica , fjortisar har på sig praktiska saker. Men en sak är rätt: Den är svindyr och en fjortis har inte råd med sånt för att sminket på H&M kostar för mycket för dom och det tar upp hela deras barnbidrag. ;)


haha, ja allex denna diskutionen brukar ju komma upp ;) haha är faktiskt ganska nöjd med hennes svar också haha. Min personliga åsikt är att FJORTIS är ett sätt att vara, inte ett sätt att klä sig  (: haha, MEN så måste jag ju också lägga till att ja, många som anses vara fjortisar faktiskt HAR en stor röd jacka med päls ytterst på luvan, men whatever. Jag tänker ha kvar min älskade röda stora jacka, och detta enbart för att jag älskar den :)  


folk mår inte bra av att inte störa sig på något! ;) /Jessica

MATTE? KUL?

Efter att ha besökt peset på öppet hus har jag nästan bestämt mig för att gå Natur/Natur , eller Natur/Musik där. Dock återstår det att kolla läget på ED som också är ett alternativ. Jag känner mig skittaggad på skolan nu faktiskt ^^ hahaha, herregud... SÅ jag anmälde mig till en mattekurs från och med nästa termin för att sen kunna läsa mattespåret   haha, ja ni ser ju hur det kan gå... ;) men jag kommer nog ha nytta av det sen, och matte är ju kul, så varför inte. (taggad som bara den, haha)
 
akay, nu gick jag över gränsen... liite... (:


FREDAGSMYS!

har spelat in i studion idag igen :) det är verkligen hur kul som helst, mycket tackvare Tommy som ställer upp och gör mycket jobb :) jag tror faktiskt att det kommer bli ganska så bra tillslut! dock blev det sen riktig brådis när vi skulle hem eftersom bussen till träningen går typ tio över fyra från mig ^^ GOTT! :)

provade min nya innebandyklubba idag, kungaklubban som natha säger ;) världsgo är den :) en 29 flexare :) suverän!



imorgon ska jag upp tidigt igen, men nu har jag först och främst fredagsmys framför mig , tacos, film och godis!

Jessica


TÄNKVÄRT

Jag tänker faktiskt inte säga att jag har dåligt samvete för att jag inte har skrivit så mycket här nu på sista tiden. Det är ju faktiskt min blogg och mina tankar, så när mina tankar tar en paus tar också min blogg ett litet break ;) - tyvärr.

Hur som helst så har jag funderat på gymnasievalet nu endel. Hur ska man välja? Ska man tänka "äsch whatever det ordnar sig" eller ska man tänka "jag ska ha ett bra jobb, jag ska tjäna mycket pengar, jag ska kunna ha råd med vad jag vill, jag ska känna mig välutbildad blablabla..., därför ska jag läsa en plugg linje" eller vad? asså oj. :) och jag som är lite överambitiös är inte nöjd med en halvhjärtad insats när jag vet att jag hade möjlighet att göra någonting bättre. Alltså så står jag i ett litet dilema. Kämpa som bara den nu, eller ta dagen som den kommer?

Jag vet att det finns jättemånga i min ålder som känner precis samma sak. Många känner stor press. Många gånger vet man inte ens vad det är som pressar en. Hos mig kommer pressen från mig själv. Jag pressar mig själv omedvetet. Men vad kan man då göra åt saken?

Jessica

RSS 2.0