Lördag

Sitter här och skriver min praorapport med min nya dator (: det känns ju suveränt det här. Snart blir det till stan med linnea och träffa oscar (: ska bli jätte kul idag med! Men nej, jag hinner inte skriva så mycket mer nu. Så vi hörs väl så småningom.

Ta hand om dig
Jesssss'


15 ÅR

Idag är det min dag! Ja idag har det varit jätte bra! Började med att jag nästan missade den årliga födelsedagssången, gud vad trött jag var. Fast jag lyckades faktiskt vakna trots allt så jag missade inte hela sången, utan bara lite av början - shouh. Jag var lyckan själv idag och fick massa hudvårdsaker som jag fullkomligt dyrkarvem var gladast!? :)
Sen fick jag en jätte fin sak av Carro, en sak hon hade gjort på bildlektionerna i stan. Den föreställer en apa som man har korsat med en elefant och något mer djur som jag inte kommer ihåg nu, men den var jätte fin :') Står numera på min hylla! Min bror drabbades undertiden av plötslig trötthet och typ somnade vid andra änden av min säng. Sedan upptäckte jag ett kuvert på fikabrickan , och självklart öppnar jag ju det och blir helt stum. Vad tror ni inte ligger däri? Jo en liten annons på en lap top , O_O jag vart ju chockad! :o DÅ vaknade min bror!  :) Jag vart ju så smart så jag bakade bullar kvällen innan så att vi skulle ha något att äta :) underbart!

Jobbet var jätte kul idag - mot alla odds. (: Jag kom dit och hade som vanligt en hög med plåtar att rengöra. Undantaget var bara att högen var tre gånger så stor idag.  WIEH! Men det gjorde ingenting för farfar hade ordnat ett bra väder idag så jag var jätte glad. Och det verkade som att han hade mutat personalen att vara extra trevliga mot mig - eller så är det jag som inte har sett att dom är ett trevligt gäng tidigare. Men hur som helst hade dom koll på att jag fyllde år och hade bakat en prinsessbakelse bara för mig! Gulligt! 
                                                 
                                                                                

Sen så fick ja undertiden jag var på bageriet massa sms och telefonsamtal från mina underbara vänner som jag älskar över allt annat. Ni borde vara avundsjuka på mig som har så fina vänner :) 

Hur som helst så blir det mys ikväll med mamma och syskonen, pappa tänkte åka till lägenheten och fixa till den lite. Så det blir halva familjen ikväll, men det kan ju vara mysigt det med. Tänkte tvinga mamma att hyra twilight filmen som nu är ute på dvd! Och jag älskar dessa böcker och filmen är jätte bra, rekomenderar * , och längtar till nästa film kommer ut.  

Ta hand om er nu,
och önska mig grattis! :)      
/  Jesss'                           
                                                 


Söndagsmys

Idag är riktigt slappt, orkar inte riktigt ta tag i mig själv. Skulle vilja ha lite filmtips , tänkte kila ner och hyra nån. Konfirmation om ett par dagar, shit eller  :o  vem vet vad man ska önska sig?! alla har fått för sig att börja fråga liksom och jag har inte ens hunnit fundera på't - lyckat - kläderna är iallafall klara :)

Tänkte säga det att jag hatar personer som ljuger för en. När sånt här händer vill man verkligen ha någon som lyssnar och ger råd, inte någon som lyssnar i två sekunder och sedan börjar prata om andra saker. Hur stöttande är det! Usch på sånt. Men sedan finns det dom som verkligen bryr sig - som vet hur det är - och dom känns det ju självklart bättre att prata med.

Just nu känns det viktigt att inte sluta tro. Känns som att botten skulle vara nådd om man gav upp nu. Det är nu det gäller att kämpa nu som mest! Men jag vet inte hur det ska gå egentligen.

Drömde konstigt inatt. Jag hamnade på ett sjukhus med en person jämte mig och sen när det blev kväll gick alla som jobbade där hem - utan jag som låg kvar i min säng - och då blev den här människan jämte mig typ värsta demonen som dödade mig å sen så kom jag till typ himlen tror jag. Och sen kom alla jag kände - ALLA - dit också och så träffades vi där och sen så vaknade jag.  wierd´ 

ta hand om dig     /jesss'
                                                                                                              

 

Älskade Farfar

Du har alltid funnits här hos oss. Du ställde inte för stora krav på din omgivning. Du var nöjd med att vi hälsade på dig, sen om vi inte sa så mycket gjorde inte någonting, huvudsaken var att vi var där. Jag minns dig så himla väl när du kom hem hit och du hade alltid med dig tre påsar "ahlgrens bilar" till oss - en var - det var liksom din tradition. Sen så blev du äldre.

Farmor dog och du blev ensam. Du var tvungen att sluta köra så du kom inte ner till ditt älskade båthus, du hamnade i en lägenhet du hatade, blev sjuk, blev frisk, blev sjuk, blev frisk, blev sjuk och var tvungen att gå på läkarbesök hela tiden. Åren bara sprang ifrån oss och du kämpade men orkade inte mer och nu helt plötsligt är du inte här längre. FARFAR JAG ÄLSKADE DIG!

fan jag skulle på något sätt ge allting för att få träffa dig och veta hur du har det. Och jag vet att du finns kvar här hos oss ändå, men det värsta är att inte se dig. Att bara känna dig är så overkligt och man tror inte att man är klok själv. Jga älskade ju dig! Fan snälla kom tillbaka och säg att du mår bra! Säg att det aldrig har hänt! Snälla!

En sista önskan är att du tar hand om farmor och sköter om er, som jag sa till dig. Hälsa till henne och säg att när jag kommer så vill jag att hon är kvar där och väntar. Jag vet ju att du har svårt, men jag vill att du berättar allting som vi har varit med om här som hon missade och att Caroline mår bra och att hon saknar henne. Hälsa henne att jag inte kan vänta på att få träffa henne igen och att jag saknar henne så enormt mycket så det bara inte går att beskriva. Men jag hoppas du får ro nu, jag vet hur tufft du hade det och det var inte lätt att se dig sån ska du veta. Så jag vill säga igen att jag älskar er, och det har jag alltid gjort. Vila i frid nu och ta hand om dig. Vi ses  <3


säter ;)

ja, jag var in närheten av säter förra veckan, där bor det en som fick "panik" när ja sa att ja hade varit där, och han visste inte ens var jag var nånstans, å det visste ju såklart inte jag heller... SÅ DÅ kollar man eniro.se och ser vilka storstäder som finns här i norra delarna av sverige i skogsregionerna och kommer fram till att vi var exakt 5 mil ifrån varandra! vilken sstory!

ta hand om dig,
Jesss'


RSS 2.0