24 december 2011 - JULAFTON

Fantastisk dag! Nöjer mig med att säga att mamma gör världens godaste julmat och hon och carro dukar jättejättefint! Fina klappar tar plats på mitt skrivbord, dags att utforska ytterligare imorgon. Hejsvejs och fortsatt god jul!

SÅ HIMLA SKÖNT I HJÄRTAT - LEVOCHVARGLADLÅTAR


HERE'S MY CONFESSION - THIS TIME - I DON'T JUST WANT YOU TO LOVE ME

Som ett tidigare inlägg talade om så har det funnits många saker med mig och i mitt liv som jag inte har kunnat göra den senaste tiden. Tänkte bara säga att nu är jag i full gång med att ta igen allting jag missat:
Idag har jag sprungit, klätt granen, hadlat julklappar med Jonas, ätit gröt och smakat på skinkan och läst en bok jag har som är helt bäst! Jag känner mig bra i hjärtat nu, äntligen. Nu återstår en massa roliga saker på min lista att göra - och jag ser fram emot att få tid till att checka av dom en efter en. GOD JUL allesammans, jag njuter!
Kram!

WHEN YOU FLOAT LIKE A CANNONBALL


DAN FÖRE DOPPAREDAN

Funderar starkt på att ta en löprunda, innan jul.

YOU'RE HANDSOME, YOU'RE PRETTY

Känner vilan och har gjort mysiga saker sedan igårmorse. Det känns helt underbart!

SÅHÄR I DECEMBERTIDER...

Fullt tjofräs hela dagarna långa, efter morgondagens lektion har vi nästan jullov. Det känns så iallafall, nu när proven tar slut. Det kommer kännas så himla sjukt, allt slit vi har dragits med är nu över - för några veckor - och jag har nog inte riktigt begripit det än. Jag har magkatarr ända upp i halsen just nu, och det är inte kul, alls. Go träning idag iallafall, vi bytte positioner med varandra och det blev en helt annan innebandy. Jobbigt som sommarträning näst intill, fast roligare, och svalare. Nu släcker jag lampan och beger mig till sängen, här ska läsas ur "En Dag"! Godnatt och hejdå skolan, nu ska jag baaaaannneeemeeej ha lov! Tillägg: Irma var här också, för första gången på flera år typ. Har saknat den dära pärlan faktiskt, hon är fin hon. Kram och sov gott!

GAME: Fagerhult - Lidköping ; lördag 16.00

... oom jag får vara med då vill säga. Osäkert som bara den med tanke på att jag har varit sjuk och det finns galet friska tjejer i laget som också vill vara med, det finns ju nåt som kallas för konkurrens i varje lag.
I vilket fall som helst ska jag komma dit iallafall. Ska bli kul!
Spanskaproven idag gick helt okej för att ha pluggat en timma - inatt. Något ska väl vara lite lättare än andra saker helt enkelt, som tur är. Nu har jag spenderat hela dagen på att göra två kapitel till i fysikboken, bara lördag och söndag kvar att plugga på nu så det känns stressigt, men okej. Nu kan jag bara göra mitt bästa...
Det är ju fredagkväll idag - det får vi inte glömma!

VALERIE!

Jag hårdpluggar! 

Hela dagen sedan jag kom hem har jag suttit med fysikuppgifter - har prov på typ 300 sidor fysik A på måndag (missade första provtillfället eftersom jag var sjuk så då får man göra det i efterhand) Nu har jag väl suttit typ en timma med spanska - har grammatikprov på det imorgon... jag är sååå himla förberedd... suck.

NATTEN FRÅGAR MIG ALLTID SAMMA SAK:


- Vad ska det bli av dig?


-

fyfan vad livet suger
men jag blir arton om exakt fem månader idag!

THE EDGE OF GLORY

Riktigt himla sjuk var det längesen man var, men nu har det slagit till ordentligt... mykoplasma var det troligtvis - vad det nu är - och det är hur som helst ingenting man gärna står ut med. Hängig var ordet. Otroligt hängig. Positivt är att man får sova mycket, fast att man egentligen inte har tid. Försöker att tänka så lite som möjligt på fysikprovet nästa vecka, det får mig nämligen absolut inte att må bättre! Nu går jag till sängs igen tror jag. Sovgott.

RADICAL FACE - ALONG THE ROAD

http://open.spotify.com/track/223cxrdPVp1MHX6ncd1QJU
En låt som jag börjar fundera till.

YOU CAN'T LET THE RIVER HAVE ITS WAY, IT'LL POUR THROUGH EVERY HEARTBEAT

Tror mig veta vad som är rätt och fel, och nu sitter man här med feber. Vilket skämt jag är.

YOU'RE RUIN ME FOR ANYONE ELSE

Hej!
Nu var det väldigt längesedan sist, gissar att mitt liv inte kom längre än till Stockholm. Har inte gjort så mycket roligt sedan dess, bara ägnat min tid till mina skolböcker och innebandy. Tror det var längesedan jag kände mig nöjd med en hel dag, för skolan är bara jobbig just nu, känns inte kul alls. Ibland måste jag tillochmed påminna mig själv om saker som jag tycker är kul att syssla med, ganska lätt att glömma bort - en färskvara. Tillslut minns man inget av det man faktiskt i sitt förra liv njöt av att hålla på med.


Typ som att lyssna på Lars Winnerbäck, titta på mysiga filmer
spela gitarr och sjunga högt och fult i mitt lilla rum, tända ljus
dricka varm choklad, skriva massa fina grejer, pyssla på rummet
ströva omkring i vår stad, LÄSA BÖCKER, sova, handla kläder
tänka, baka, bada i elins jaccuzi, framförallt - berätta massa
hemliga saker för mina favorittjejer utan att tänka på prov


Ja, nu minns jag mig själv.
Jag skulle kunna kritisera skolan - och deras försök till att knäcka oss - i säkert femton år, men det hinner jag inte för jag tänkte fylla mitt kommande liv med en massa värdefulla och härliga saker, skolan inte inräknad under ordet härlig. Skulle gott och väl kunna njuta av att gå på ED - om man bara gick dit, träffade alla vänner, lärde sig lite grejer, gick hem munter och glad och oroslös. Inte mig emot!
Den nyfallna snön gör det lite lättare att stå ut, bara litet tag kvar till jul...RSS 2.0