.

man kan nog säga att du dog.

.

det är såhär det känns.MER AV DIG

 

Egendomligt hur musik kan få någonting att stanna till i en. Man börjar stirra, tänka, analysera orden. När en melodi sätter ord på känslan man har inom sig uppstår en varm kontakt där utbytet endast är kärlek och omtanke. Någon som känner som jag tänker man och förtroendet tar plats. Som ingen annan.


JA, man kan väl säga såhär...

Skulle jag dö imorgon så ska ni veta att det sista jag tänkte på var hur jävlasjuktunderbart livet är! IDAG i allra högsta grad! WAWAWIAWIWIAIWIAWIAEEEEEIW! VILKET DUNDERMEGABRA VÄDER! Helt uppslukad av e n e r g i k i c k e n som uppstod när jag kom hem nyss! WOW! Jag är en lycklig människaaaaa som har saknat soooooolen! jag är glad idag.


TACK DROTTNING SOL !

Leendes ringde jag älskling som svarade efter en halv signal och berättade om en morgon när man vaknar av en hund som trampar runt i sängen. Så gulligt :-D Känner mig lite high on life idag! Kanske för att jag hade en asgo sovmorgon och för att jag har sovit superbra inatt! Gott! Idag känner jag mig riktigt bra faktiskt ! Taggar x antal timmar i solen med solglasögon och livets godaste vänner! Åååå perfekt tisdag kommer det bli iallafall!
Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, pawn it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick - rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,
Drag and drop it, zip - unzip it,
Lock it, fill it, call it, find it,
View it, code it, jam - unlock it,
Surf it, scroll it, pause it, click it,
Cross it, crack it, switch - update it,
Name it, rate it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax - rename it,
Touch it, bring it, Pay it, watch it,
Turn it, leave it, start - format it

TÄNK OM JAG BLIR NÅGON ANNANEn låt som känns i varje led i min kropp.

Steget – Jag Skulle Dö För Dig

för dig finns jag. för mig finns du.


FUSKCHAMPAGNE

Stan är full av tanter och tragik. Ja det är verkligen så. Det känns ofta så.
Hon dansar i sitt rum till sånger om brustna hjärtan och drömmar av glas.

Vill också säga Grattis till en jättefin tjej som är helt fantastisk och fyller 18 år idag! Jag känner inte dig utan och innan, det gör jag inte. Men den delen av dig, Emelie, som jag känner är en megaklippa stadig nog att luta sig mot när marken under en sjunker bort. Du är nog en av dom starkaste människorna som lever och andas på denna jord. Förvånas över att det faktiskt finns såna som dig, som bara gör och orkar! Tack för att du är så himla go och fin och för att jag har fått träffa dig! Puss ♥  :-DOch sötnos din kärlek kan dom aldrig bryta ned!OM JAG DÖR VILL JAG INTE TILL HIMLEN

Gudarna målar med färggranna vindar, en rödgul solnedgång
Jag sluter mina ögon och flyger genom luften på min bostadsrättsbalkong
Jag har rest jorden runt och har lärt mig, ett träd e' ett träd och en sten e' en sten
Men de' e' nog lite närmre till himlen från Österlen.
min helg har varit fantastisk. tack. 

De vackraste dagarna är när solen skiner!

jag vet en vän som bor i huset intill. och han har lovat mig allt vad jag vill. jag vet en vän som är lika blåögd som jag. vi borde få det bra. när mina fingrar inte känner mer, när mina ögon inte längre ser. när livet vänder ska jag ännu be, come give me love. kom ge mig världen kom ge mig fred, kom sänk ditt huvud och lägg dig ner. kom ge mig kroppen. kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar.

kom ge mig solen, kom ge mig hav. kom ge mig jorden vi lever av. kom ge mig sommar, kom ge mig liv. kom ge mig kärlek och livsmotiv. 


HÅVE-BLÅ E DOM BÄSTA !

Känns som att några små troll bor i mitt huvud och kastar sig mot tinningen. Gooo känsla... Nervositet! Ikväll är det HV som gäller. Förlust ikväll och det är kört, men det finns inte i våra Jönköpingsögon. Fram med det gamla slithumöret och jävlaranammat nu killar så kör vi tills vi dör!

Visa hur vi gör det, Kung Davidsson!HAN HAR ETT SÄTT

I'll be wearing white when i come to your kingdom.

Sink me in a river at dawn, send me away with the words of a lovesong.Ja, ska bli spännande att se hur det går för mig imorgon. Känner mig ganska körd faktiskt. Engelskan är rent åt skogen känns det som. Inte kul. Inte kul. Idag har jag lirat flickinnebandy för första gången sedan JIKF94 tiden... oj oj oj vilken flopp det var. Riktig omställning från daminnebandy till detta steget ner, helt annat spel. Jaga boll - jaga boll - jaga boll - spring, spring, spring och jaga boll. Ja ni kan ju tänka er detta... Jaja, det var ganska kul att bara lira lite iallafall. Nu till lite viktigare saker. Felix, det finns så mycket att säga om dig. Det finns så mycket att berätta om det vi har gjort. Det finns så många fina stunder vi har delat och det finns så himla mycket mer att ge och att uppleva. Jag önskar att jag kunde vara med dig och springa omkring och andas och älska allt av det som är omkring mig, för det är en sån sak jag bara skulle kunna lyckas med i ditt sällskap. Inte någon vidare idé att ens försöka göra det själv, jag är en aldeles för stor pessimist för något sånt. Jag älskar dig, mitt underbara hjärta, och den kärleken tar aldrig slut.

Put on your best voice and I'll wear my pearls.


DON'T STOP KEEP IT MOVING PUT YOUR DRINKS UP!

Rent pissig start på dagen med match och totalt 1 minuts speltid av 60 möjliga. Känns det tungt eller ? Känns det jobbigt? Nej, det känns FÖRJÄVLIGT! Är så trött på detta nu så jag spyr på det snart. Ofattbart mycket tid jag lägger ner på träningen, planerar och struntar ibland i skolan för att hinna träna. Får jag ut det minsta av det ? Nej! Detta ska jag fundera på inatt, vad det nu finns att fundera på... det mesta är fakta. Synd att det skulle sluta såhär.

Om jag fick bestämma med ord skulle du va en sol och jag en lanterna. Lys upp inatt hos mig.

Idag har varit en dålig dag, en bra dag, en ledsen dag, en glad dag, en jobbig dag, en rolig dag. Det har varit dagarnas dag. Det är iallafall fredag. Ja, det är det, och jag är jättetrött och jättearg eftersom HV förlorade - igen. Jag är glad för att jag fick vara hemma och vila. Jag är besviken för att kvällen gick så fort. Jag känner mig glad för jag pratade nyss med rösten av en ängel. Lite blåögd och lite naiv eftersom jag bestämt mig för att leva för idag resten av livet, vilket jag inte kommer lyckas med, eftersom det inte går. Jag vill spola fram tiden lite men jag vill leva just nu. Glad för att jag har en kärlek att anförtro mig till, lycklig för att han är allt jag vill vara med.
gamla tider med skratt och gråt och linnea widlund.

~ SHORELINE ~

Livets möjligheter är oändliga till sista sekund.Maybe i didn't love you quite as often as i could have.
Maybe i didn't treat you quite as good as i should have. If i made you feel second best, girl i'm sorry i was blind. You were always on my mind. You were always on my mind. 


VAD GÖR DIG LYCKLIG?

Då vill jag att du ska veta att du är så välkommen. Här kan

jag kyssa dig och krama dig och känna mig som din på riktigt.

och en massa andra små ord med stor innebörd som man säger allt för sällan.

när blir äkta ord oäkta egentligen ?
HUMAN NATIONS

Jag har klippt av mitt korta hår till ännu kortare. No coments. Det blev väl ganska så bra ändå kanske. Bara dumt att skriva att det blev fult för det finns ju ingenting att göra åt det ändå. Hårförlängning är ju bland det äckligaste som finns att ha i håret (antagligen) så det är ju inget alternativ.

HON HAR ETT SÄTT

Var nere en sväng vid isbelagda sjöåkrastranden tidigare idag och samlade tankar, kraft och syre. Helt underbart vackert var det att se himlen som skär horisonten i en knivskarp linje. Otroliga färger! Om man ändå kunde efterlikna verkligheten med en bild så hade jag sparat den och tagit fram den när världen ser ut som ett levande helvete med moln och ösregn. Ångrar inte min lilla utflykt en endaste sekund även om jag borde legat hemma och varit varm och kurrerat mig från min infektion och trötthet med tiotals tabletter av olika slag. Nu är det dags att säga godnatt och stänga ner datorn min så att jag kan få lite sömn i mig. Godnatt och sov gott. Felix, du vet hur mycket jag älskar dig! Irma och Elin, jag saknar er mega mycket. Skolan, ta dig i röven, du kan aldrig ta ifrån mig min lust att leva och känna! Mamma och Pappa, ni är obeskrivligt otroliga, som ni förhoppningsvis vet. Sängen, du är underbar, snart kommer jag! Puss&Kram


Hittade en gammal goding som nu spelas varmt i min stereo - Christer Sandelin – Det hon vill haI GOT YOU IN MY VEINS, EVERGREEN, YOU AND ME, WE GOT EVERYTHING HERE

VÄRLDENS BÄSTA JÄVLA LÅT!

Vincent – Baby Hurricane

CAN YOU FEEL IT!?

Det är vår utanför mitt fönster, dock inte i luften. Det ser ut som fan på mitt rum, kanske borde städa upp lite? Kanske borde sluta upp med att vara sjuk, trött och stressad? Ao, borde jag göra...
Har lyckats lyssna mig igenom skivan jag fick av Felix föräldrar, (avslappningssak) fick mig att känna mig som en annan glad människa, kanske borde lyssna på den en sväng också? Ao, borde jag göra...
pump pump pump p-p-p-pump it up dance the night away
galen dag med gipset i högsta hugg!! :-D ♥ haha du är bäst!

HUR SKA JAG GÅ HEM NÄR ALLT ÄR SÅHÄR? - jag vet, du kommer att se på mig sådär.hos dig är jag stark. hos dig är jag underbar.

hos dig har jag allt. där vågar jag stanna kvar.Det finns bara en för mig och det är ingen annan än du. Du har så himla många bra egenskaper och jag älskar vekligen ditt sätt att se allting som något fantastiskt. Ditt sätt att göra saker möjligt är helt otroligt. Vi kan gå genom eld du och jag. Inte lätt att skratta och le utan dig, det går, men det är svårt. Det viktigaste är att vi har varandra. Att jag har dig. För du är nog det absolut finaste som har hänt mig. Jag älskar dig nu, imorgon och några tusen år till.

THEY DON'T KNOW. THEY KNOW NOTHING. WE GOT EVERYTHING HERE.JAG KAN ALDRIG MÄTA MIG MED ETT HJÄRTA SÅ GOTT SOM DITT. DET ÄR SÅ STORT OCH SVÄLJER MIG HEL. JAG ÄR GABRIEL PÅVÄG IGENOM HIMLEN. JAG ÄR BRA PÅ ATT VARA SJÄLV, MEN USEL PÅ ATT VARA ENSAM.
- ALLTDETDÄROMATTVAPÅVÄGNÅNSTANS - i så fall skulle det vara mot juni, juli och augusti.

Men vem fan vill skynda sig? Nej, inte jag iallafall. Jag har det helt perfekt som jag har det här där jag sitter nu och lyssnar på svinhög musik med en ny top på mig och ett klistrat leende i ansiktet som tyder på HV's rysar-serieseger! Bonus : snart ska jag slagga i sängen med en bok och massor med mysiga megakuddar! Mamamama. Första gången sedan jul-lovet som jag handlade lite kläder var idag och jag känner mig dönöjd!

Minns lite av de gångna somrarna när jag sitter här och nattfilosoferar. Vaknade nämligen till klockan halv 7 imorse och skulle just somna om när jag noterade ett ovanligt ljus genom persiennerna, vad var detta? En blå himmel med en liten gnutta ljus från en sol som skulle gå upp. Minns att jag bara tänkte IDAG får jag en anledning till att vara glad! Dyrkade solen och livets glada dag på Jönköpings gator vandrandes i butiker full av självförtroende. Skinnjackan var given en dag som denna! Saknar min Felix.
You can't hold on to water, it fills you up but never stays, it's only good to wash away.

VÄLKOMMEN FREDAGSMYS !

Nu, efter en veckas slit, är kemiprovet gjort och alla kort spelade. Ingen återvändo, ingen ångest. Bara en hel massa fredagkväll att njuta av nu.
  • Uppdrag rums-röjning
  • Löparsteg på träningsmojängen
  • Dusch
  • Icagodis
  • Isprinsessan - Camilla Läckberg
  • Helnjuta
Jag ska bara suga åt mig allt det goa jag ska göra ikväll och bara vara glad och lycklig för att jag har min Felix att vända mig till när livet är tröttsamt. Jag älskar dig för allt du är ♥

∞ infinity.
ONTHEFLOOR-J.LO


SVENSKA HJÄRTAN

Det finns ungefär en sak som jag har gjort oavbrutet dom senaste veckorna - inte ens vila under lovet som var - PLUGGAT! Helt bakvänt, man skulle ju leva också? åååååååååå jag blir så arg ibland. Så frustrerad och ååååå jag vill bara ge upp. Måste till och med hoppa över träningar och allt bara för denna jobbiga skiten som man inte blir färdig med någon himla gång! Gaah!
Som tur är gör mamma pizza, tydligen "lillelördag" idag. Ja, det gör ju mig glad iallafall. En liten paus från kemiböckerna och miniräknaren skulle kännas bra. Får bli en löprunda sedan...


Jag ger dig inte min morgon och inte min dag, men du får hela jävla jag. Hela underbara unika jag, inte nåt så fjuttigt som en morgon och en dag.

RSS 2.0