SOLSKEN ÖVERALLT - förutom i jönköping.

Coopertestet gick super! :D förbättrade mitt resultat med nästan två minuter sen förra gången jag deltog. SJUKT nöjd! Haha däremot ganska kul att Felix sprang fortare än mig - jag som har vart ute och liksom ANSTRÄNGT mig för att förbättra konditionen och så kommer han och bara glider in på ett resultat som innebar en halv minut bättre än mig -.- haha annat än irriterande? - Nej. Men stolt över honom såklart ♥

Ja, idag så har jag verkligen inte haft nåt jobb i skolan alls. Sovmorgon till 10, lektion med film, (cykla hem som en dåre och hämta badkläder), bad, lunch och lektion med film, sista lektionen inställd och hem! Härligt! Eftermiddagen har jag spenderat med att läsa lite om hinduismen och buddismen som jag har prov på imorgon, det kommer gå rakt åt skogen, jag tror inte jag kan någonting om det. Anyway, hade fem-månaders-dag förra veckan. Jösses vad tiden går fort!

Jajajajaja, nu är det full fart mot lovet som gäller! PUSS!

SUPERSTITION

Här sitter jag i mitt lilla rum i min nymålade stora säng och väntar på att klockan ska bli kvart över nio, då ska jag dra mig mot skolan. Jag försov mig faktiskt idag, och när jag gör det brukar jag stressa ihjäl mig för att hinna till klockan åtta ändå. Idag gjorde jag inte det utan tog det lugnt och åt frukost och klädde på mig annat än myskläder - som jag hade tagit på mig om jag hade stressat. Jag hatar att komma försent - ändå gör jag det nästan jämt. Jag vet inte vad det är med mig nu, jag är supervirrig och jättestressad vad jag än ska göra.

Idag är det coopertest också, så jag tyckte det var viktigare att äta ordentlig frukost istället för att gå till första lektionen. Får se hur det går att springa...


FELIX

GRATTIS ÄLSKLING, 16 ÅR IDAG!
 
jag älskar dig min ängel! puss!


en person som inte alltid sätter sig själv först betyder någonting för andra människor.

Igår hade jag sjukt mycket tid till att tänka - även på seriösa saker. Jag har inte varit så rastlös på jättelänge. Jag har bara ett liv. Förhoppningsvis finns det 74 år till för att göra saker som påverkar andra positivt. Jag vill göra någonting för andra människor, min bästa vän, min kärlek, min granne, min underbara syster, alla fattiga barn i afrika... - ne men ni fattar, det är ju meningslöst att bara födas, andas och dö? Det måste ju vara mer än det som är meningen och mer än det som man ska hinna uträtta på sina 80 - 90 år i livet?

Den jag vill vara är inte den jag kommer vara imorgon och inte den jag var igår, den jag vill vara är den jag är idag. Jag vill skratta och se alla problem som små, vara rastlös och leva, älska och förlåta.Alexandra & Elinn ♥

I will still stand there, watching your hair blow in the wind the same way it always does just to be there waiting for you, knowing i love you.

LILLEBROR, BLI INTE SOM JAG NÄR DU BLIR STOR

Patetiska jävla fjortisar. Haha, jag och alle såg massa gamla bilder på oss, och visst, vi var absolut inte dom som var värst när det kom till smink och vitt gojs i ögonvrån. Men jösses vad äcklad man blir när man ser tillbaka på hur mycket och ofta man egentligen plattade håret, hur mycket man tuperade håret och hur mycket hårspray man använde. Nu har jag nästan inget spray i håret och jag använder bara mousse och ibland en locktång. Det känns mycket bättre att framhäva det naturliga istället för att dölja det - som min kärlek säger. Enligt honom är det identitetsdöljande att sminka sig :) haha så kan man ju också se på saken. Men vad tycker ni? Är man inte vackrare naturligt?lördagsmornar är ju faktiskt rätt tidpunkt för att se ut som att man har nyss har vaknat - vilket jag har.


GÅRDAGEN

The famous yesterday. Träffade Elinn, Mathilda och Alle på dagen. Vi handlade presenter till mig, och jag fick världens snyggaste kofta, tröja och ringar :) Underbart! Sen fikade vi på Bernards och åkte hem till Elinn i huskvarna för att chilla en stund och fixa oss. Jättekul att träffa henne igen, hon är verkligen en av världens snällaste människor! Sedan bar det av till Carro :) Kul var det allt! Alle kom hit och sov hos mig efteråt så imorse så var vi inte uppe förns klockan halv tolv eller nåt. slappt. Nu får vi se vad denna dagen har att bjuda på. Saknar Felix. Kram /J


ÄNTLIGEN SEXTON!

Jag fyllde år i onsdags och den dagen firades på bästa möjliga sätt med min älskling och familjen. Linnea kom hit en liten stund på morgonen, men sen skulle hon till Jonte så det var nog inte mer än en timma iallafall. Jag och Felix tog en tripp till Claras och fikade, sen åkte vi hem och kollade på film och käkade pizza och glass och skrattade (iallafall jag). Underbart var det! Tack för alla presenter, guld värt! Här bjussar vi på en bild oxå!


FOTODAG / UPDATE


RSS 2.0