STARTING ON A SATURDAY NIGHT DREAMING 'TIL WE HIT THE LIGHT

TÄNKER PÅ DIG OFTA! Idag har jag och habofolket bakat chokladbollar at my house. Jag och Elin var hurtiga och tog en sväng förbi Friskis och Svettis där vi gymmade som idioter :) Var på öppethus för ED och utförde en labb och lockade folk till våran awesome linje! :) Fick sällskap av Pontus påvägen hem med 26an, politikprat på hög nivå! Vi kom på att vi tycker lika :) OTROLIGT! Nu ska jag ladda inför match imorgon med en nattsömn! GOTT ÄR LIVET! Pusshej på er små femtioöringar , vi hörs av!



INGEN GÖR BAKTERIELABB SOM VI!

Bakterierna från Elins naglar gav rejält med utslag i vår lilla petriskål, så kul man kan ha åt detta... :)





Helt fantastiskt hur bra ni är!


HOPPAS HOPPAS OCH HOPPAS

Åå jag vill så gärna att mitt knä ska bli bra igen... helt otroligt hur mycket skador jag alltid åker på. Första riktiga skadan kom när jag gick i femman tror jag och sen har det bara gått utför... stukat foten, brutit axeln, stukat foten, stukat foten, stukat foten, stukat knät, stukat foten, stukat foten, stukat foten, blivit halvt ihjälkörd, stukat foten, vridit till knät igen osv... herregud. ändå blir man typ alltid bra igen.

tider!


SÖNDAGEN 28 NOVEMBER

Jag älskar dig, Felix Ask ♥








tack mitt hjärta för alla
stunder du ger mig


NEAR OR FAR, CLOSER TOGETHER

Everywhere i will be with you, everything i will do for you.

Efter en fredag, lördag och söndag hos min ängel är jag full av lycka. Vintermörkret tynger inte ner mig längre, för det största ljuset som finns har just lyst upp hela mig. Ystad erbjuder skönhet i högsta grad och dialekten har jag äntligen lärt mig tycka om, kan till och med förstå endel ord - inte dåligt. Felix familj är helt underbar och man slappnar verkligen av när man är i deras sällskap. Vinterlandet utanför gjorde det ännu mera mysigt och som vi har skrattat, pratat och haft det underbart. Leif på nedervåningen är superhärlig och riktigt go, tacksam för Felix snöskottning var han också. Tänka sig hur underbart livet kan vara, det vackraste jag vet är du.

Ju mer jag tänker på det, desto mer glad blir jag. Jag känner mig så himla stark av dig och som att jag kan klara precis allting när du finns hos mig och det är en känsla jag aldrig kan förtära. Du är verkligen det finaste som finns. Känns så skönt att vara med någon som känner mig bättre än jag själv gör.


I LOVE YOU, ALWAYS, FOREVER.

Sitter just nu i bussen påväg ner till landets sydligaste delar. Har betalat skjortan för att kunna komma iväg men nu sitter jag äntligen här. Har lyckats glömma mina HÖRLURAR i skåpet :(  (Jag vet att jag kommer dö...!!) Jag saknar mitt hjärta och äntligen kunde jag åka ner till honom. Jag får väl plugga på vägen då, istället för att lyssna på musik. Gud har bestraffat mig, hårt!

FELIX ♥

336 DAGAR, 29030400 SEKUNDER

11 månader har varit fyllda med tårar, hopplöshet, motgångar i allra högsta grad, men samtidigt tiotusenmiljarder underbara stunder som har påverkat mig på bästa möjliga sätt. Jag har verkligen insett att man kan lita på en person som dig till hundra procent. Som jag aldrig någonsin litat på någon har jag litat på dig, och jag vet nu att jag har gjort helt rätt i det, för det är du som har stått där hela tiden och funnits där för mig. Du vet redan att jag tycker du är underbar, perfekt och bäst. Men du är verkligen ovärdelig, och det är därför jag aldrig ska ge upp dig! Aldrig ger jag upp dig! Snart är vi uppe i ett år, och det känns självklart för jag vet att det kommer bli flera!

Jag älskar dig så himla mycket! ♥


I AIN'T GOT SEVENTY DAYS, THERE'S NOTHING YOU CAN TEACH ME

Under kvällen har jag skrivit på min novell, lyssnat på musik samt börjat greja lite med en bloggdesign eftersom bloggen inte riktigt ser ut som jag vill. Vi får se när den kommer upp.

GODNATT!

Nu ska jag kila till sängs. Vi hörs imorgon! CIAO!

Hittade en väldigt gammal bild på hur min blogg såg ut för kanske ett år sedan.

ojojoj...

DU KAN INTE FÖRSTÖRA MIG


He left no time to regret. We only said goodbye with words, I've
died a hundred times. You go back to her and I go back to black.


Ganska skönt att jag kunde åka hem idag och bara tända lite ljus, sätta mig i vardagsrummet och spela gitarr och skriva lite nya låtar. Älskar den där stunden man får för sig själv. Just nu funderar jag på om jag ska läsa lite i min bok snart, samt fortsätta skriva lite på novellen? Låter det kul? Nej, inte just för tillfället... men jag gör det iallafall.

Har ett helt förråd med massor av kanonsupermegaunderbartbra musik här, och det hade jag dessutom tänkt att dela med mig av så njut!

TEARS DRY ON THEIR OWN

REHAB



VALERIE


STAY THE NIGHT

Bedtime! Efter att ha spelat lite vaggvisor och egna låtar för min syster en liten stund, eftersom hon inte kunde sova, ska jag nu själv gå till sängs. Jag har tagit det lugnt hela dagen och imorgon ska jag gå upp tidigt för att sitta och njuta av tystnaden i mitt vardagsrum. Fint är livet.



I'M GONNA LOVE YOU LIKE I'VE NEVER BEEN HURT BEFORE

Älskar den här låten, texten, stilen. Det här är stil.




... för att inte tala om denna.


I'M SHORT BUT I'M HEALTHY. POOR BUT I'M KIND. I'M HIGH BUT I'M GROUNDED. I'M LOST BUT I'M HOPEFUL, BABY.

FÖR ATT det är söndag och jag känner mig för tillfället lite grå så ska jag ta en dusch, göra en kopp med varm choklad och resa till ystad på direkten... för jag känner för det!

VI ÄR DOM PERFEKTA

Ja, jag ska vara med honom. Helt otroligt hur väl jag vet det! Jag vet att han läser det här och jag vill verkligen att han ska göra det för det är riktat bara till dig, mitt hjärta.

Så mycket har försökt sära på dig och mig och så mycket har kunnat förstöra allting, men det är det som håller mig så tätt bunden till dig för jag vet att vi kan klara allting. Jag vet att du kan kämpa för oss lika mycket som jag och jag vet att det hela kommer ordna sig. Den enda som kan få mig att må så bra att jag inte kan se ett endaste litet problem i världen. Jag ser bara framåt nu och det är framtiden jag längtar efter, samtidigt som jag älskar att befinna mig här och nu. SÅ UNDERBAR DU ÄR!




Tove Styrke - den enda!

Blev så himla glad när jag såg att toves skiva var ute på spotify igår. Helt underbart! Som jag har väntat på att den här tjejen ska producera, så himla underbart! Hon är verkligen bara Hon. Helt underbart!

http://open.spotify.com/user/najsmajs/playlist/6MXCaHg4TLdEDrCpB0jBxg





ENERGY OF TODAY!

Håller just nu på och kör världens träningspass med min gamla dammiga pilatesboll! Äntligen fick jag lite träningsenergi. Hela veckan har jag gått och längtat efter att mitt knä ska bli bra igen och sen slog det mig att nu jävlar så ska jag börja med den där himla rehabträningen! Sagt och gjort, jag stod vid räcket med mitt "gummiband" och gjorde mina övningar! Efter detta fick jag en sån kick och plockade fram några övningar på pilatesboll som jag just nu håller på med! Vad är bättre än dunkmusik i högtalarna och basen som nästan spränger hål i väggen?! Knappt ingentint, förutom min Felix då... :) Nej nu måste jag fortsätta göra sit-ups! CIAO!

kan rekomendera denna länken för lite simpla övningar. http://www.balansboll.nu/

DET MESTA ÄR UNDERBART

Svenskalektioner har aldrig varit så händelserika! Sitter längst bak och ser alla dataskärmar framför mig som visar facebook. Både Elin och Irma som sitter vid mig är även dom klistrade vid skärmarna! KANON! Längtar till kvällen som kommer bli döööööööööööööömysig! Tycker så mycket om mina små godsaker till väninnor <3 Puss på livet, vi hörs senare idag.


Utkast: Nov. 12, 2010

Helt slut i kroppen. Vet inte hur många timmar jag har lagt ner på plugg denna veckan, tungt! Nu återstår bara att läsa ut den där förbannade boken så är jag färdig med allt sen, nästa vecka erbjuder bara novellskrivning, trevligt trevligt. Nu längtar jag till kvällen som kommer spenderas i furusjö hos busen Elin i hennes mysiga lilla hus tillsammans med Irma och eventuellt någon mer + en skräckfilm, mycket fint! Hoppas på en riktigt mysig kväll, och vem vet, det kanske slutar som alltid att vi bara sitter och pratar och aldrig sätter på filmen :) you never know, men innan dess ska jag överleva dagen...


BÄST PÅ ATT GÖRA MEST SAKER

Jag har varit SÅ duktig idag, både städat och moppat golven i hela huset samt gjort färdigt både novellanalysen och engelskaarbetet. Nu återstår bara spanskaredovisningen och 200sidor i en jävla engelskabok! :) HERE WE GO! Skriver mer imorgon om hur sista dagen på helvetesveckan gick! Puss hej svejs på er sötasaker! Imorgon blir världens bästa kväll!

ALIVE, JUST PRAYING TO A GOD THAT I DON'T BELIEVE IN. I GOT TIME WHILE SHE GOT FREEDOM.

Dagens bakterielabb fick mig att för tillfället bli intresserad av biologi! Vi fick hitta på fyra ställen att samla bakterier på, jag och Elin tar ju självklart under naglarna :) haha det är ju det mest intressanta. Våra tre andra ställen var en enkrona, toalettsitsen och dörrhandaget till biblioteket. På måndag får vi se resultaten av vilka ställen som var mest bakterierika.

På håltimman efteråt gick jag och fröken Wiklund till a6 i sällskap med Erik, Lowe och Mr. Albin. Detta blev dagens inköp och då endast för 50:- respektive 25:-. Kanonbra!



Nu ikväll ska jag läsa 200 sidor i min engelskabok som ska vara färdigläst tills imorgon, great timing! Har städat huset idag och tjänat ihop lite pengar, riktigt gott!
Pusspået, jag saknar min Felix!


ONSDAGEN 10 NOVEMBER

Sitter vid mammas dator och har precis gjort färdigt guiden till vårat engelskaarbete som ska redovisas på fredag. Jag tycker det har gått bra och vi kommer ha en skitbra redovisning förhoppningsvis. Snart ska jag ta i tu med matteböckerna... Hemma från skolan idag för att jag hade feber och så vidare... Ganska jobbigt!

Har gjort en liten budget idag också, känns bra att ha lite koll på sina utgifter.


Bara en sekund då är jag nästan perfekt

SJUKT VAD DET ÄR KALLT! Snön har fallit i Bankeryd! Sitter och beklagar mig över min borstsprungna röst. Irriterande när man öppnar munnen och inget ljud kommer ut... Gick alldeles för länge på stan idag och hittade massor av gjejer, men jag köpte ingenting för det känns så onödigt. Kanske ska köpa en tröja dock i morgon, bad kassörskan att hålla undan den i mitt namn tills imorgon. Jag mår verkligen skitdåligt nu så jag vet inte om jag ska gå till skolan imorn. Den var jättefin iallafall och den kändes som jag. Så jag köper förmodligen den imorgon. Mamma kanske är lite snäll och svänger förbi butiken om jag inte orkar ta mig till stan. Det var längesen jag var såhär förkyld...




TANTI AUGURI A TE

Påmindes just av en låt vi i alltid sjöng när någon fyllde år när jag började spela innebandy och en av mina ledare var italiensk på något sätt. Hans dotter spelade också i vårt lag. "Tanti auguri a te" heter den iallafall och går ungefär såhär.



Himla komiskt att jag fortfarande mindes hur den lät. Tycker verkligen om italienska, världens vackraste språk enligt mig, tätt följt av spanska och franska. Nu återstår bara tandborstning och en stunds läsning i min engelskabok. Lovely. Buona notte amore mio.


Pluggisar <3


I HÖSTMÖRKRET KNACKAR KYLAN PÅ

Det är kallt idag. Riktigt kyligt. Jag passade på att köpa med mig lite gott hem eftersom hela min eftermiddag/kväll ska ägnas åt biologiboken. Very entertaining! Idag har jag myst ihjäl i skolan, har precis kommit på att jag tycker det är cpkul med kemi, våran lärare är hur bra som helst verkligen! Hon får det mesta att bli ganska lätt. Hoppas att livet är bra för er också!

otrolig låt. ♥

ÖNSKELISTAN

Har gjort färdigt biologilabbrapporten nu så nu sitter jag och funderar lite på vad jag önskar mig till jul. Svårt att komma på när man inte har funderat så där oerhört mycket, såklart jag vill ha en massa saker men mycket av det vill man ju välja själv. Den preliminära listan ser ut som följande iallafall.


Det hade gjort min dag! Längtar tills jag får sätta upp julstjärnan, julpynta mitt rum och spela julsånger.


BUSS ~ HOVSHAGA ~ PICKNICK

Jag ska "cutta" mina knän. Fin dag i Växjö trots förlust. Bussresan dit var himla rolig och likaså resan hem igen. Jag har världens roligaste lagkamrater - som jag har sagt några gånger. Tack för dagen.






HEROES

Jag satt precis och tänkte på människor jag har sett upp till i mitt liv. Du som har gjorde mig stark, vem är du egentligen? Den allra första vännen jag fick som förebild var en tjej jag umgicks mycket med på lågstadiet. Hon var tjejen som gick klädd i kläder hon ärvt av sina bröder. Hon var tjejen som vågade prata och skoja med killarna jämt och ständigt. Hon lyssnade på häftig musik och sjöng hur fint som helst. Hon var duktig på idrott, speciellt basket. Det var hon och jag som spelade bandy på rasterna - med killarna - medans de andra tjejerna ärligt talat (utan att överdriva eller dra en klyscha) hoppade hopprep.

Jag har aldrig sett henne gråta. (Bara en sådan sak!). Jag grät jätteofta när jag var yngre, känslig som bara den. Jag vet inte riktigt varför men jag var väl lite av en klenis. Jag kommer ihåg en dag speciellt mycket. Hon sa åt mig att bita ihop. Hon förklarade för mig att hon aldrig någonsin visade att hon var ledsen för andra, hon grät bara när hon var hemma. Jag tänkte oerhört mycket på det hon hade sagt. Efter den dagen så grät jag inte offentligt på flera år. Nu är det inte så mycket kvar av den hon var, men alla förändras ju.

Det handlar inte bara om att hon fick mig att bli tuffare, det handlar om styrkan att stå emot smärtan och att få styrkan att säga ifrån. Efter den dagen så tog jag inte en enda tackling på bandyrinken utan att ge en dubbelt så hård tillbaka på killen som hade gjort det. Helt ärligt så fick jag mer respekt och kännde mig mycket starkare. Hon gjorde mig så mycket gott och har varit en helt otrolig vän.

Tack. Tack för att du har hjälpt mig med så mycket.


HE MAKES THE STARS LOOK LIKE THEY'RE NOT SHINING

DÖTRÖTT! Förlust med 4-1 mot färjestaden, tungt! Vi hade fullt med otur matchen igenom, dels hade jag en ribbträff, dels hade vi en boll som dansade vals på mållinjen, dels kunde vi ha varit med bättre i första perioden... Jag var dock den lycklige som fick näta lagets enda mål, vet inte om det är så mycket att glädjas åt när man har förlorat men men... Sådant är livet! Riktigt roligt med grymt mycket folk på läktaren! Superkul! Även matchprogram fick vi se - ett häfte med både herrarnas laguppställning och damernas. Så himla proffsigt känns det. För första gången i mitt liv är detaljerna kring själva matcherna och träningarna proffsigt gjort! Så roligt!

Avskedet var jobbigt såklart men jag vet ju att vi snart ses igen, älskade vän, saknar dig redan! Känns nästan som om marken under mig vittrar sönder när du åker iväg, tack för världens bästa höstlov! Du gör mig till lycklig, stark och trygg, hur ska jag någonsin kunna tacka dig för det. Felix Ask du är guld! ♥

Morgondagen blir great antar jag, ser verkligen fram emot att åka buss till Växjö med grymmaste brudarna i stan! :) Perfect saturday! Men godnatt, nu ska jag kolla på "Dear John" som avslutning på denna händelserika dag.

BRING US UP TO THE TOP WHERE WE BELONG!

REHABILITERING, NU!

Fick besked från sjukgymnasten att jag får träna ungefär en gång i veckan nu under två veckors tid eftersom att jag ska käka ipren full dos varje dag i fjorton dagar. Vet inte riktigt hur det känns... vill ju gärna att det ska bli bra igen men man missar så himla mycket när man vilar från träning och match. Den här helgen möter vi ju serie ettan och serie tvåan med chans att flyttas upp från tredje plats i tabellen, LITE för viktigt, eller hur!? Så visst, vore ju bra om jag slapp vila just denna helgen. MEN så helt plötsligt så är jag antagligen alltför sjuk för att vara med, men det ska inte stoppa mig! Nej nu kör vi!


SUERTE MIO TÄNK ATT JAG FANN DIG IGEN

Hej och hå nu går jag till sängs med en hel massa ont i halsen, vet inte vad som har hänt egentligen det bara kom på igårkväll! Helt oförklarligt. Jag dööööör om det innebär att jag missar helgens minst sagt v i k t i g a matcher. Hjälp säger jag bara! ;o Lamt! Ja ja nu ska jag sova som sagt. Saknar mitt ljus i livet, tur är väl det att han fortfarande är kvar i bankeryd så att jag får träffa honom imorgon igen! Nästa vecka (om min hals överlever helgen) ska jag träna som en idiot. Hoppas alla har haft en bra dag och ett hittils bra höstlov.

att göra innan söndag:

  1. Novell analys 
  2. Novell
  3. Läsa klart engelskaboken
  4. Skriva om Amy Winehouse på engelska
  5. Räkna matte
  6. PLUGGA TILL BIOLOGIPROV

Så går det när man lägger undan skolarbetet och njuter av livet i tre dagar (y) Antar att lärarna HAR överseende med att man faktiskt har haft höstlov! Tänker faktiskt utgå ifrån det för det här är ju inte nådigt!

Contigo mi vida, quiero vivir la vida!


DUMT AV MIG

Sitter och skriver lite smått på min novell som jag har börjat om med typ femton gånger. Har just nu fyra olika novellalternativ som är halvfärdiga (y) lite irriterande... Har lovat mig själv att bara plugga idag och ändå så fastnar man lite på facebook och så vidare. Jag har ju faktiskt lov - tänker jag. Jag kanske inte borde döda mig själv med läxor? Jaja. Blir himla glad av att höra musiken av Daniel Adams-Ray. Riktigt bra!  

Längtar lite till jul typ, det är ju ändå redan november liksom, helt sjukt. Igår var jag en liten sväng hos Alexandra efter träningen och jag - mysigt. Men NU kör vi, PLUGG!

DU STANNAR KVAR VID MITT HJÄRTA, PRECIS BREDVID, IFALL ATT NÅGON SKULLE STICKA EN KNIV I MITT.

När är livet underbart? Mitt är det nu iallafall. När jag tänker på hur varm jag var när jag vaknade imorse och insåg att jag hade hans armar omkring mig så kan jag inte annat än le och bli ännu mera kär. Den där stunden vi har på morgonen tillsammans är ovärdelig. Han är ovärdelig och för mig är han såå himla värd att kämpa för! Bäst i världen. Allra bäst i världen.


THE ONLY TREASURE I'LL EVER HAVE



Idag har varit en ganska chill dag. Åkte till ikea och köpte ramar till alla mina nya fotografier som jag har fått. Lagbild, klassfoto, individuell idolbild, individuell klassfotobild osv osv... Ganska kul att sätta upp på väggen när man har fina ramar! Det blev riktigt bra! Imorgon ska jag åka till staden vår och kolla upp butiken MONKI som äntligen har öppnat i jönköping! Får väl se om jag kan fynda lite! Lääääääääängtar till imorgon eftersom världens bästa person kommer hit då också. Underbart. Godnatt.

RSS 2.0